O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (14/123) > >>

Tejka:
Nasvet kako naj postopam z dediščino. Naj grem na hard (dogovore zavračata), preko sodišč, naj stari drek privlečem na površje... ??? Sem že čisto adijo pamet. Vsak predlog, ki ga podam zavrneta, izsiljujeta, kaže na to da izgubljam del doma (spet).

Maja:

--- Quote from: Tejka on September 27, 2013, 12:08:54 PM ---Nasvet kako naj postopam z dediščino. Naj grem na hard (dogovore zavračata), preko sodišč, naj stari drek privlečem na površje... ??? Sem že čisto adijo pamet. Vsak predlog, ki ga podam zavrneta, izsiljujeta, kaže na to da izgubljam del doma (spet).

--- End quote ---

Ta stvar se ne bo rešila čez noč. Bo pa vsako impulzivno ravnanje prineslo katastrofo. Meni se še vedno kaže, da bi se dalo nekako dogovorit ... Rabita samo dovolj dobro ponudbo, da bosta popustila. Mogla boš malo zaigrat in ne kazat, da te furata. Ker dokler bosta videla, da se jeziš ali trepetaš, bosta vlekla.

Tejka:

--- Quote from: Maja on September 27, 2013, 12:22:35 PM ---
--- Quote from: Tejka on September 27, 2013, 12:08:54 PM ---Nasvet kako naj postopam z dediščino. Naj grem na hard (dogovore zavračata), preko sodišč, naj stari drek privlečem na površje... ??? Sem že čisto adijo pamet. Vsak predlog, ki ga podam zavrneta, izsiljujeta, kaže na to da izgubljam del doma (spet).

--- End quote ---

Ta stvar se ne bo rešila čez noč. Bo pa vsako impulzivno ravnanje prineslo katastrofo. Meni se še vedno kaže, da bi se dalo nekako dogovorit ... Rabita samo dovolj dobro ponudbo, da bosta popustila. Mogla boš malo zaigrat in ne kazat, da te furata. Ker dokler bosta videla, da se jeziš ali trepetaš, bosta vlekla.

--- End quote ---

Ponudbe boljše ne morem dat, ker sem se že zdaj totalno iztegnila na moje finančno st(r)anje. Njuna zahteva je še enkrat višja kot je dejanska vrednost njunega dela (potrebno kompletne prenove od cevi do elektrike vse, zadeva ni primerna za bivanje z izjemo sobe v kateri je nastanjen moj tamal). Zahtevata izpraznitev otrokove sobe do ponedeljka zjutraj.

Naj popustim njuni zahtevi in upam, da bom od nekod čudežno dobila denar za pravočasen odkup? Naj preko odvetnice dosežem (ker lahko) zahtevam da se sobe ne dotikata? Ne vem več, res ne

Maja:
S pomočjo odvetnice bi stvar lahko preložila, ne pa dokončno rešila.
Se mi je kazalo, da jima denar diši ...  >:D

Tejka:
Itak. Preko odvetnice lahko zadevo vlečem še nadaljnih 10-15let.
Kaj pa kaže, če ponudim odkup samo za sobo, ostalo naj imata?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version