O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja
Maja:
Kakor gledam, mi ne pokaže nič slabega. Ne bi rekla, da gre za zahrbtnost. Oseba je dozorela, prerasla vzorce iz preteklosti. Daj ji priložnost, mogoče pa preseneti. ;)
Zakaj bi gojili stare zamere in predsodke, vsi delamo napake in vsi se lahko spremenimo.
roberta:
--- Quote from: Maja on October 15, 2013, 02:40:53 PM ---Kakor gledam, mi ne pokaže nič slabega. Ne bi rekla, da gre za zahrbtnost. Oseba je dozorela, prerasla vzorce iz preteklosti. Daj ji priložnost, mogoče pa preseneti. ;)
Zakaj bi gojili stare zamere in predsodke, vsi delamo napake in vsi se lahko spremenimo.
--- End quote ---
O Maja, najlepša ti hvala! :-* :-* :-*
Si me kar malce presenetila z odgovorom :o !
Tej osebi smo že v preteklosti dali "še eno priložnost" pa se žal ni nič spremenilo.
In že res, da delamo vsi napake (se popolnoma strinjam s tabo),
ampak žal jih eni delajo prepogosto in namerno, samo da ti grenijo življenje.
Še enkrat hvala Maja, bila sem prepričana, da tukaj nekaj smrdi...
Sem si kar malce oddahnila, ko sem prebrala tvoj odgovor.
Kar ne mrem verjet.
;D
Hvala ti!
Maja:
Ja, čisto nič takega ni pokazalo ... Pa sem v bistvu pričakovala ...
Vzemi tako, kot je, ne razmišljaj o ozadjih. Saj resnica se tako ali tako vedno pokaže.
Azeleja:
Imam dva vprašanja, ki me že kar nekaj časa mučita, pa me zanima kako kaže:
Ali mi bo uspelo do konca tega leta najdit novo zaposlitev?
Ali se bom v bližnji prihodnosti morda preselila od tu kjer sedaj živim ali ostajam kar tukaj kjer sem?
Maja:
--- Quote from: Azeleja on October 16, 2013, 11:57:31 AM ---Imam dva vprašanja, ki me že kar nekaj časa mučita, pa me zanima kako kaže:
Ali mi bo uspelo do konca tega leta najdit novo zaposlitev?
Ali se bom v bližnji prihodnosti morda preselila od tu kjer sedaj živim ali ostajam kar tukaj kjer sem?
--- End quote ---
Isto tudi mene zanima za zaposlitev. :laugh:
Hm, si zdaj brezposelna ali se ti kaj izteka? Ker se kaže prenehanje delovnega razmerja v preteklosti ...
Za letos kaže tako tako, bo kar še malo živčkov v vzvezi s to tematiko. Potem se mvprašala, če ne letos, kako pa bo za naprej ... Bodo razgovori, bo dogajanje, ampak najbrž ne do konca letošnjega leta.
Glede selitve ... Zdaj te tole čisto brez podlage skrbi, ker niti ni tako zelo aktualna zadeva, da bi se morala v kratkem reševat oz. o tem resno odločit. Bo tudi v prihodnosti bolj ugodno za tole. Daj zdaj to na stran, se mi zdi, da imaš dovolj drugih skrbi. Ko kaj skrbimo, znamo hkrati skrbet še za 1000 drugih stvari zraven, ki sploh niso na mestu v tistem trenutku.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version