O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja
Jane:
Maja...en question from me. Ali naj storim to ali ne. Gre za neko poslovno zadevo, če je sploh pametno tja drezat.
Maja:
--- Quote from: Jane on October 16, 2013, 02:11:59 PM ---Maja...en question from me. Ali naj storim to ali ne. Gre za neko poslovno zadevo, če je sploh pametno tja drezat.
--- End quote ---
Greva kar na DA ali NE, na eno karto ...
Cesar. Bi rekla, DA.
Jane:
Hvala :-*
Azeleja:
--- Quote from: Maja on October 16, 2013, 01:23:03 PM ---Isto tudi mene zanima za zaposlitev. :laugh:
Hm, si zdaj brezposelna ali se ti kaj izteka? Ker se kaže prenehanje delovnega razmerja v preteklosti ...
Za letos kaže tako tako, bo kar še malo živčkov v vzvezi s to tematiko. Potem se mvprašala, če ne letos, kako pa bo za naprej ... Bodo razgovori, bo dogajanje, ampak najbrž ne do konca letošnjega leta.
Glede selitve ... Zdaj te tole čisto brez podlage skrbi, ker niti ni tako zelo aktualna zadeva, da bi se morala v kratkem reševat oz. o tem resno odločit. Bo tudi v prihodnosti bolj ugodno za tole. Daj zdaj to na stran, se mi zdi, da imaš dovolj drugih skrbi. Ko kaj skrbimo, znamo hkrati skrbet še za 1000 drugih stvari zraven, ki sploh niso na mestu v tistem trenutku.
--- End quote ---
Maja, hvala za vpogled!
Ja, sem brezposelna. Upam, da bo drugo leto kaj bolj naklonjeno.
Tejka:
Mi lahko lepo prosim ena vrže tarot ...
Spet štala z dediščino, nikakor ne pridemo do sporazuma :/
Pa en odnos je. Če je. Tako čudno vseskupaj, da mi nič ni jasno.
Hvala :*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version