Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske številke - drugi del

(1/73) > >>

Andres:
Zadnjih nekaj dni opažam, da se mi konstantno ponavljajo enake številke.  Najpogosteje je to videti v avtu, saj nenazadnje sem pogledal na števec, ko sem imel 100 po tankanju, nato 200 in nato 333.  Ist večer sem šel v mesto in obcestni termometer je pokazal, da je ura 01:11.  Naslednji dan, ali včeraj pogledam na uro v avtu ob  5:55.   
Obenem je tudi res, da sem zadnje dni zelo aktiven v določeni smeri, priznam pa da so to kar lepi dnevi.

Andres

Predhodna tema o angelskih številkaj je v linku.

http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,406.360.html

Princes:

--- Quote from: Andres on April 28, 2008, 11:15:49 AM ---Zadnjih nekaj dni opažam, da se mi konstantno ponavljajo enake številke.  Najpogosteje je to videti v avtu, saj nenazadnje sem pogledal na števec, ko sem imel 100 po tankanju, nato 200 in nato 333.  Ist večer sem šel v mesto in obcestni termometer je pokazal, da je ura 01:11.  Naslednji dan, ali včeraj pogledam na uro v avtu ob  5:55.   
Obenem je tudi res, da sem zadnje dni zelo aktiven v določeni smeri, priznam pa da so to kar lepi dnevi.

Andres

Predhodna tema o angelskih številkaj je v linku.

http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,406.360.html

--- End quote ---

Dragi Andres, nedvomno ti angelčki sporočajo, da moraš svoje misli uskladiti z božjo ljubeznijo in svetlobo. Tako bodo tvoja pozitivna dejanja in pozitivno mišljenje povzročile velike spremembe in to takoj. Dovoli, da se z vero globoko iz srca povežeš s Kreatorjem in nebovzetnimi mojstri, ki iz nevidnega sveta sodelujejo ravno zdaj s teboj in te vodijo noč in dan, tudi če se tega ne zavedaš. Oni te ljubijo, vodijo in varujejo.

Opozorila bi te na sporočilo, ki ti ga pošiljajo skozi uro 1:11, to je zelo močno sporočilo, saj se je zate odprla nova svetla pot, ki ti omogoča svetle misli in realizacijo le-teh na topel, razumevajoč in globok način. Opozarjajo te, da izbiraš svoje misli pametno, kajti le-te se hitro realizirajo (dobro z dobrim in slabo s slabim, odvisno kaj izbereš, ti imaš izbiro...) Nikakor pa se ne ukvarjaj s strahovi, zamerami, kajti kot sem ti napisala zgoraj - kar misliš, to se realizira!

In nenazadnje  vsa zgorajnja sporočila potrjuje 5:55, saj ti glasno sporočajo, da si stopil v čas velikih transformacij in sprememb!!! Možnost imaš popolnoma prekiniti s preteklostjo in bolečino in se odločiti z čudovito življenje, ki si ga resničo zaslužiš.

Angeli že vedo, zaupaj jim!

Angelski pozdrav :)

Andres:
Hvala za to razlago Princes.   Mislim, da bo kar držalo, saj te dni, tedne in mesece delam nekaj bolj svežega kot ne, ne morem pa reči, da mi ne uspeva.   Včeraj sem bil v avtu, ko pogledam na uro in spet je bilo 1:11. S to razliko, da je bila včeraj dejanska ura 13:11, le 12. urno uro imam naštimano v avtu, medtem, ko zadnjič, v soboto menim, je bilo 1:11 ponoči.

Andres

Princes:

--- Quote from: Andres on April 29, 2008, 11:37:20 AM ---Hvala za to razlago Princes.   Mislim, da bo kar držalo, saj te dni, tedne in mesece delam nekaj bolj svežega kot ne, ne morem pa reči, da mi ne uspeva.   Včeraj sem bil v avtu, ko pogledam na uro in spet je bilo 1:11. S to razliko, da je bila včeraj dejanska ura 13:11, le 12. urno uro imam naštimano v avtu, medtem, ko zadnjič, v soboto menim, je bilo 1:11 ponoči.

Andres

--- End quote ---

Vesela sem zate Andres. Sicer samo število 11 pomeni, da moramo biti zelo pazljivi na naše misli. V trenutku, ko na kaj mislimo ali pozitivno ali negativno in vidimo na uri, recimo ...,11 minut, že samo to pomeni "premisli, če je ta misel dobra, če ni, jo nadomesti s pozitivno".
Drugače pa je zelo zelo močno sporočilo v tem času, ki ga živimo, ura 11:11, saj je to spoznavni znak oz. signal vsem "delavcem luči" na zemlji. Več lahko prebereš na internetnih straneh, če vtipkaš 11:11.

Mislim, da se boš tam našel :). Lep pozdrav :)

Andres:
Tačas, ko sem tale tvoj post videl je bilo pri meni ura 10:11.  Bržkone se pripravljam na sestanek, saj včeraj sem dobil slabšo novico in moram to sedaj tja urediti. Mislim, da bo rešljivo vse skupaj.  Nenazadnje sem ob takšnem pogledu na polno uro, pred dnevi tudi prodal nekaj robe.
Tisto stran 11:11 bom poiskal tako ko bo mogoče.  Hvala za odgovor Princes.

Andres

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version