Author Topic: Angelske številke - drugi del  (Read 127059 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: Angelske številke - drugi del
« Reply #15 on: May 05, 2008, 09:45:53 PM »
Princes ti se se tako zavzela za tole temo, res hvala.

Samo povem, da sem te dni skoraj na vsakem koraku čutila angelsko spremstvo.  ;D Se mi zdi prav dobro

Lep dan vsem

Draga Tea, angelčica na zemlji    -  oni že vedo, koga spremljajo in zakaj. Vesela sem zate.

Naj te angeli varujejo, Tea
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #16 on: May 06, 2008, 05:39:41 AM »
Hvala Princes.

Imam pa občutek, da nam tukaj na forumu vsem nekako poganjajo perutničke.  ;) :D

Imej prelep dan
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline klarus

• Mojster
« Reply #17 on: May 07, 2008, 05:45:48 AM »
dans sem sanjala o dveh številkah in to 2222 in 4444
zbudila sem pa se ob 4.44 ;D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #18 on: May 07, 2008, 06:44:49 AM »

Tudi jaz sem se zbudila ob 4:44  :D

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Princes

• Mojster
« Reply #19 on: May 07, 2008, 07:31:22 AM »

Draga Klarus, naravnost čudovito je, da te imajo angelčki tako radi. Kar naprej ti pravijo, da so ob tebi in te varujejo. Si dobra oseba in tvoja notranjost odseva to. Neguj tvoje ideje in želje, saj ti bodo angeli pomagali, da se bodo manifestirale. Ne odnehaj 5 minut pred dvanajsto. Nadaljuj, pa čeprav se mogoče zdi, da določena stvar ni mogoča. Naj bodo pozitivne misli v vsakem trenutku, pa če ti je še tako hudo. Vizualiziraj srečo, obilje, uspeh, rezaliziran načrt, ali karkoli želiš, da se manifestira in zgodilo se bo, saj je truma  božjih pomočnikov vedno ob tebi in to se ti potrjuje v sanjah in v realnem svetu.

Naj te angeli varujejo, Klarus :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Princes

• Mojster
« Reply #20 on: May 07, 2008, 07:44:37 AM »

Tudi jaz sem se zbudila ob 4:44  :D

Lep dan!

Iza

Draga angelčica Iza,

kdor se trudi za dobrobit drugih in seveda sebe in ob tem okrog sebe razprostira oblak ljubezni in pozitivnih misli, tega obdajajo nebeška bitja v neomejenem številu (444) in mu nudijo vso podporo, ki si jo zasluži.  Če posebej kdaj rabiš pomoč, enostavno zaprosi Božje vodstvo, da ti  pošlje toliko angelov, kolikor si ti srce poželi in zgodilo se bo, saj so le-ti srečni, da lahko pomagajo.

Naj te angeli varujejo, Iza :)

DZK 151

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #21 on: May 10, 2008, 06:45:54 PM »
Moja tokratna noč je bila pa slaba...neprenehoma sem se prebujala,enkrat točno ob 3.33

Lp,Darja

Offline Princes

• Mojster
« Reply #22 on: May 11, 2008, 09:52:16 AM »
Moja tokratna noč je bila pa slaba...neprenehoma sem se prebujala,enkrat točno ob 3.33

Lp,Darja

Draga Darja, četudi je bila noč slaba, si slabo spala, mogoče ti skrbi niso dale spati, ampak vedi Darja, da nisi bila sama. Ko si pogledala na uro so ti nebovzetni mojstri hoteli sporočiti "Darja, s teboj smo, zaupaj nam, saj ti pomagamo na vseh področjih, kjer rabiš pomoč noč in dan. Radi te imamo, te vodimo in ščitimo na vseh tvojih poteh".

Glede na spročilo mojstrov Darja, zaupaj jim tvoje skrbi, misli in želje in jih prosi iz srca za pomoč. Ob tebi so in ti pomagajo.

Naj te angeli varujejo, Darja   

DZK 151

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #23 on: May 14, 2008, 07:32:56 AM »
9999  :D uf sn srečn
222 pa sploh nism vidu :D
Theta Practitioner™

Offline klarus

• Mojster
« Reply #24 on: May 14, 2008, 08:26:29 AM »
dans sem neki sanjala o stanovanju..vse je bilo tako čudno...sem se prebudila sredi sanj...ko sem pogledala na uro, je bila 2.20 :D

zadnji teden me pa skozi spremljajo številke 1919
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Princes

• Mojster
« Reply #25 on: May 14, 2008, 11:24:49 AM »
9999  :D uf sn srečn
222 pa sploh nism vidu :D

Dragi Bik,
vsakemu izmed nas pripada delo oz. poslanstvo, ki ga mora v tem življenju opraviti in ti si en izmed tistih, ki v luči svoje biti pomaga po najboljših močeh. S številko 9999 ti angeli sporočajo, da si na koncu nekega velikega obdobja v tvojem življenju in istočasno živiš obdobje v globalnem smislu, ki se končuje. Ker si "delavec luči oz. Lightworker" te angeli usmerjajo v akcijo, da svoje sile, sposobnosti in danosti usmeriš v dobrobit Matere Zemlje in vseh nas, ki na njej živimo. S to številko si prispel na cilj in istočasno na start, kjer je potrebno dati kar v 5 "marčo" in pomagati drugim, ki so še zmeraj v "ridoti".

Druga številka ti pri tej nalogi še daje potrditev: Nove ideje začenjajo rasti v realnost. Nadaljuj z zalivanjem in negovanjem in kmalu bodo pririnile skozi zemljo, da boš lahko videl dokaz svoje manifestacije. Dobro delovanje, pozitivne misli z afirmiranjem in vizualizacijo.

:) :-* :)

DZK 151

Offline Princes

• Mojster
« Reply #26 on: May 14, 2008, 11:31:08 AM »
dans sem neki sanjala o stanovanju..vse je bilo tako čudno...sem se prebudila sredi sanj...ko sem pogledala na uro, je bila 2.20 :D

Draga Klarus :), tebe kar naprej opozarjajo na svojo prisotnost na ljubeč način, ko skozi številke sprejemaš sporočila :).
Ker si sanjala o stanovanju, te prosijo, da kontroliraš misli in misliš le na dobro in se pri tem zaveš, da si na pravi poti, le vztrajati moraš. Si pred končnim dejanjem, zato naj v tvoje življenje nikar ne zaide pesimizem in negativno razmišljanje.
Mogoče te pa tudi angelčki opozarjajo in prosijo, da jim posvetiš pozornost in se z njimi na svoj način pogovarjaš, ko si mogoče v dilemi. Poskusi, odgovorili ti bodo :)

:) :) :)

DZK 151

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #27 on: May 14, 2008, 12:20:52 PM »
ups :D
Theta Practitioner™

Offline Princes

• Mojster
« Reply #28 on: May 14, 2008, 02:19:33 PM »

DZK 151

Offline klarus

• Mojster
« Reply #29 on: May 14, 2008, 03:12:19 PM »

Draga Klarus :), tebe kar naprej opozarjajo na svojo prisotnost na ljubeč način, ko skozi številke sprejemaš sporočila :).
Ker si sanjala o stanovanju, te prosijo, da kontroliraš misli in misliš le na dobro in se pri tem zaveš, da si na pravi poti, le vztrajati moraš. Si pred končnim dejanjem, zato naj v tvoje življenje nikar ne zaide pesimizem in negativno razmišljanje.
Mogoče te pa tudi angelčki opozarjajo in prosijo, da jim posvetiš pozornost in se z njimi na svoj način pogovarjaš, ko si mogoče v dilemi. Poskusi, odgovorili ti bodo :)

:) :) :)
hvala :-*
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822