Author Topic: Angelske številke - drugi del  (Read 127113 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline klarus

• Mojster
Re: Angelske številke - drugi del
« Reply #30 on: May 14, 2008, 03:13:26 PM »
kera fora je bila prej...po rediu je bila pesem there must be an angel..js si lepo pojem zraven....pogledam na uro in je bila točno 14.14 ;D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Princes

• Mojster
« Reply #31 on: May 14, 2008, 04:44:26 PM »
kera fora je bila prej...po rediu je bila pesem there must be an angel..js si lepo pojem zraven....pogledam na uro in je bila točno 14.14 ;D

Draga Klarus, nevidni svet deluje in to 100 na uro. S pesmijo, ki si jo slišala in uro 14:14 samo potrjuje, kar sem ti v prejšnjem postu napisala. Angeli  želijo, da se povežeš z njimi. Ta proces ne smeš forsirat, samo umiri se,  nekajkrat globoko vdihni skozi nos in izdihni skozi usta ter spremljaj v tišini dogajanje okrog sebe. Presenečena boš, ko boš ugotovila, da so ob tebi. Eden izmed dokazov, da so prisotni je bila tudi tista pesem.

Naj te angeli varujejo Klarus
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #32 on: May 14, 2008, 07:07:59 PM »

Jaz sem pa danes eno karto naredil na astro.com in je pokazalo sid time.  14:41:41

http://www.photorola.net/show.php?i=2fd72275e3.gif

Andres
« Last Edit: May 14, 2008, 07:11:51 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #33 on: May 14, 2008, 07:45:04 PM »
ups :D

Kaj to pomeni?

Kaka napoved. Sicer pa bo nei takega v prihodnosti.Sn srečna :D
Theta Practitioner™

Offline Princes

• Mojster
« Reply #34 on: May 14, 2008, 08:49:07 PM »

Jaz sem pa danes eno karto naredil na astro.com in je pokazalo sid time.  14:41:41

Andres

Dragi Andres,
ne vem, kdo je oseba, za katero si karto naredil oz. karto trenutka, vendar te angli preko števil nagovarjajo: "Nadangel Jophiel je ženska, ki ti pomaga misliti čudovite misli, videti in ceniti lepoto, ki te obdaja in zato v tvojem življenju poraja, udejanja in privablja še več lepote. Nenazadnje, lepe misli botrujejo lepim rezultatom. Nadangel Jophiel ti pomaga tudi pri polepšanju tvojega doma, delovnega okolja in izboljšanju odnosov in tudi takrat, ko si hočeš umiriti življenje in si vzeti čas za vonjanje cvetlic".
Poveži to s tvojo karto in mislimi, ki si jih imel v tistem trenutku, ko si karto delal  in mogoče boš iz tega kaj bolje razumel.

Po drugi strani tudi tebe Andres, hočeš ali ne, angeli nagovarjajo, da se v tvoji notranjosti v tišini poveži z njimi in boš preko intuicije prejel marsikateri odgovor. Imaš jih obstrani in čakajo, da jih zaprosiš za pomoč na bilo katerem področju.

Naj te angeli varujejo Andres 
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Princes

• Mojster
« Reply #35 on: May 14, 2008, 08:50:00 PM »
ups :D

Kaj to pomeni?

Kaka napoved. Sicer pa bo nei takega v prihodnosti.Sn srečna :D

Kako sem vesela zate  :)

DZK 151

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #36 on: May 15, 2008, 12:36:00 AM »

Andres

Dragi Andres,
ne vem, kdo je oseba, za katero si karto naredil oz. karto trenutka, vendar te angli preko števil nagovarjajo: "Nadangel Jophiel je ženska, ki ti pomaga misliti čudovite misli, videti in ceniti lepoto, ki te obdaja in zato v tvojem življenju poraja, udejanja in privablja še več lepote. Nenazadnje, lepe misli botrujejo lepim rezultatom. Nadangel Jophiel ti pomaga tudi pri polepšanju tvojega doma, delovnega okolja in izboljšanju odnosov in tudi takrat, ko si hočeš umiriti življenje in si vzeti čas za vonjanje cvetlic".
Poveži to s tvojo karto in mislimi, ki si jih imel v tistem trenutku, ko si karto delal  in mogoče boš iz tega kaj bolje razumel.

Po drugi strani tudi tebe Andres, hočeš ali ne, angeli nagovarjajo, da se v tvoji notranjosti v tišini poveži z njimi in boš preko intuicije prejel marsikateri odgovor. Imaš jih obstrani in čakajo, da jih zaprosiš za pomoč na bilo katerem področju.

Princes.

Hvala za odgovor.  Tale oseba je moški, sicer ameriški avtor, pisatelj s katerim sem povezan kratek čas, oziroma kolikor kaže, starost karte, saj le ta kaže prvi stik.  Sicer pa v času, ko si ti meni odgovarjala na tole sem bil jaz na nekem finančno poslovnem sestanku. 
Ne vem sicer kaj je botroval delnemu uspehu, ura, čas, karta, trenutna situacija, usoda, angeli, bržkone celo Theta, vendar danes bi z več informaciji naredil tretji korak k 250 000 dolarji koliko bi švicarska finančna družba vložila v pisateljevo podjetje za izdajo knji, scenarije filmov in proizvodnjo video igric po njegovih knjigah. 
Kaj še bo, bom pač videl v prihodnje, vem pa točno kako naj si razlagam dogodke tokom celega današnjega dne.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Princes

• Mojster
« Reply #37 on: May 15, 2008, 06:10:02 AM »

Andres

Dragi Andres,

Princes.

Hvala za odgovor.  Tale oseba je moški, sicer ameriški avtor, pisatelj s katerim sem povezan kratek čas, oziroma kolikor kaže, starost karte, saj le ta kaže prvi stik.  Sicer pa v času, ko si ti meni odgovarjala na tole sem bil jaz na nekem finančno poslovnem sestanku. 
Ne vem sicer kaj je botroval delnemu uspehu, ura, čas, karta, trenutna situacija, usoda, angeli, bržkone celo Theta, vendar danes bi z več informaciji naredil tretji korak k 250 000 dolarji koliko bi švicarska finančna družba vložila v pisateljevo podjetje za izdajo knji, scenarije filmov in proizvodnjo video igric po njegovih knjigah. 
Kaj še bo, bom pač videl v prihodnje, vem pa točno kako naj si razlagam dogodke tokom celega današnjega dne.

Andres

Andres, naravnost presenečena sem, kako angeli delujejo. Nadangel Jophiel pomaga tudi pri umetniških projektih in umetnikih, kamor bi seveda  prišteli tudi pisatelje, saj je to literarna umetnost. Zgornja številka je nameč povezana s tem človekom.

DZK 151

Offline klarus

• Mojster
« Reply #38 on: May 15, 2008, 10:43:21 AM »

Draga Klarus, nevidni svet deluje in to 100 na uro. S pesmijo, ki si jo slišala in uro 14:14 samo potrjuje, kar sem ti v prejšnjem postu napisala. Angeli  želijo, da se povežeš z njimi. Ta proces ne smeš forsirat, samo umiri se,  nekajkrat globoko vdihni skozi nos in izdihni skozi usta ter spremljaj v tišini dogajanje okrog sebe. Presenečena boš, ko boš ugotovila, da so ob tebi. Eden izmed dokazov, da so prisotni je bila tudi tista pesem.

to že nekaj časa počnem...bol intenzivno pa od prejšnega vikenda, ko sem imela z prijatlco en tak zelo zanimiv pogovor o angelih :)

angeli so itak carji, že od malega imam poseben odnos do njih....to izvira od staršev..doma imata celo steno, kjer veselo zbirata anglečke :D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Princes

• Mojster
« Reply #39 on: May 15, 2008, 11:06:54 AM »

to že nekaj časa počnem...bol intenzivno pa od prejšnega vikenda, ko sem imela z prijatlco en tak zelo zanimiv pogovor o angelih :)

angeli so itak carji, že od malega imam poseben odnos do njih....to izvira od staršev..doma imata celo steno, kjer veselo zbirata anglečke :D

Potem pa sploh ni čudno, da te obdajajo kar naprej :)

DZK 151

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #40 on: May 16, 2008, 02:13:44 PM »

Andres, naravnost presenečena sem, kako angeli delujejo. Nadangel Jophiel pomaga tudi pri umetniških projektih in umetnikih, kamor bi seveda  prišteli tudi pisatelje, saj je to literarna umetnost. Zgornja številka je nameč povezana s tem človekom.

Mislim, da bo tvoja razlga s tem umetništvom in Hphielom kar pravilna.  Včeraj sem imel kar ploden dan. Bržkone zanimanje za konkretno dve knjigi raste tudi pri enem od založnikov v mojem okolju. No, potem je tu še kup držav, ki lahko z malo sreče naredijo verižno reakcijo, po planu pa bo sneman tudi film in delane bodo video igrice na te knjige.
Pravzaprav je zanimivo spremljati iz moje perspektive, saj ko začneš eno poglavje se odpre cel spekter ljudi in ustanov. Mnogi kajpak obrnejo hrbet, drugi spet ne, vsak od njih pa, logično, bi hotel nekaj za sebe.  Zadnji v členu si ob tem nadeja kar največ in sicer 4 kratno vrednost vložene investicijo v dveh letih. 

Andres
« Last Edit: May 16, 2008, 02:18:37 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #41 on: May 19, 2008, 09:20:45 PM »
Danes sem šel v drugo mesto in na obvoznici sem spremljal registrske številke avtomobilov. Dve tretjini opazovanih je imelo po dve številki enako številko v registraciji. Naj poudarim, da je v mojem okolju številk na tablicah samo tri.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #42 on: May 19, 2008, 11:21:43 PM »
Jaz pa v teh dneh zaradi bolečin zelo slabo spim. Kar naprej se prebujam in če pogledam na uro, se kažejo same nenavadne številke. Sicer niti približno ne v takem zaporedju, v glavnem pa se nadaljujejo iz prve, kot npr. 4:14, 5:15, 6:15, itd. vse do jutra. ::)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #43 on: May 20, 2008, 01:04:39 AM »
Mater. Zvečer sem spet tako videl. Avto pred mano je imel 111 številke, en, ki je pa nasproti prišel pa  011.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #44 on: May 20, 2008, 01:06:12 AM »
Za mano je relativno uspešen dan, morda so bile številke samo znak, skratka imam novo stranko pa še sestanek za ene investicije, ki so načeloma zelo varne, je stekel kar se da dobro.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858