Author Topic: Angelske številke - drugi del  (Read 127120 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: Angelske številke - drugi del
« Reply #45 on: May 20, 2008, 06:23:59 AM »
Jaz pa v teh dneh zaradi bolečin zelo slabo spim. Kar naprej se prebujam in če pogledam na uro, se kažejo same nenavadne številke. Sicer niti približno ne v takem zaporedju, v glavnem pa se nadaljujejo iz prve, kot npr. 4:14, 5:15, 6:15, itd. vse do jutra. ::)

Draga Regina, zelo hudo mi je, da trpiš :(, vendar glede na ure, ki si jih navedla, v svoji telesni bolečini nisi sama. Angelski svet te obkroža v želji, da ti pomagajo, če jim le zaupaš tvoje misli, strahove in želje. Prosijo te, da umiriš tvoj um in odpreš srce ter jim predaš tvojo bolečino. Pokliči angele zdravilce naj pridejo k tebi z namenom, da omilijo in ozdravijo tvojo fizično bolečino in ti prišepnejo, v čem je smisel te bolečine, zaradi katere trpiš.

Regina, imaš neverjetno moč, da spremeniš tvoje življenje s preprosto tehniko, da spremeniš tvoje misli in prepričanja. Ravno zdaj imaš čudovito priložnost, da usmerjaš tvoje misli in želje samo na tisto, kar si resnično želiš. Tvoje novo prepričanje oz. nov pogled na stvar in realnost te bo pripeljal do točke, ko boš ugotovila, da je  vse mogoče.

Draga Regina, naj te angeli varujejo in te rešijo tvojega fizičnega trpljenja, 
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Princes

• Mojster
« Reply #46 on: May 20, 2008, 06:38:31 AM »
Mater. Zvečer sem spet tako videl. Avto pred mano je imel 111 številke, en, ki je pa nasproti prišel pa  011.

Andres

Dragi Andres, skozi videne številke oz. sporočila, ki jih prejemaš preko števil, te angelski svet opominja "bodi pozoren na tvoje misli in ideje", vse je odgovor na tvoje prošnje, ki jih zavedno ali nezavedno pošiljaš v vesolje. Zato pazi kaj misliš! Si lightworker!!!!
Pri ljudeh, ki imajo v življenju poslanstvo širjenja luči in ljubezni, kamor veš, da spadaš :), je še posebej zelo pomembno "kakšne" misli pošiljajo v vesolje pisano, zgovorjeno ali samo v miselni obliki. Vse je energija, ki se širi. Zato Andres, poskušaj iz tvojega miselnega procesa odstraniti vse misli, ki po nekem principu "niso dobre" misli in jih zamenjaj z ljubečimi. Kajti odpirajo se ti vrata v novo poglavje življenja, kjer je mogoče prav vse, skozi ta vrata pa ne more temna energija (temne misli, prepričanja...), pa  čeprav je večji del bela.

Naj te angeli varujejo Andres, 
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #47 on: May 20, 2008, 09:22:07 AM »
Hvala, Princes za tvoje lepe želje. Nekako tako sem si tudi sama razlagala. Brez pikanja trenutno pač še ne gre, ampak se bom držala tudi tvojega nasveta in se potrudila, da bo vsak dan bolje.
Hvala ti iz srca, vse dobro tudi tebi in objemček!
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #48 on: May 20, 2008, 10:03:25 AM »
Pozdravček

Meni se pa zadnje čase ponavljajo števila 17.17 ali 22.12... ;) :)

Lep dan kljub dežju

Darja

Offline Princes

• Mojster
« Reply #49 on: May 20, 2008, 10:23:39 AM »
Pozdravček

Lep dan kljub dežju

Darja

Draga angelčica Darja  :), angeli ti sporočajo, da si v zadnjem obdobju veliko in trdo garala, vendar se končno kažejo pozitivni rezultati. Te številke potrjujejo oz. so znak, da se je izplačalo, in da se končno kaže manifestacija tvojega truda. Tvoj namen delovanja v Luči in s pozitivnimi nameni ne vpliva blagodejno samo nate, ampak na vse, ki se pojavijo v tvoji bližini. Ne odnehaj, saj si na pravi poti! Nadaljuj, kljub morebitnim preprekam.

Angeli ti tudi svetujejo oz. te prosijo, da narediš seznam stvari in ljudi, ki so v tvojem življenju oz. so vstopili v tvoje življenje in za katere si hvaležna. V srcu občuti hvaležnost. Naj se toplina iz srčne čakre razprostre po celem telesu ob misli na hvaležnost. Zavedaj se, da si blagoslove zaslužiš in teh boš deležna še in še preko življenja. Imej vero in bodi pozitivno naravnana, neglede na življenjske preizkušnje, katerim smo vsi vsakodnevno izpostavljeni.

Naj te angeli varujejo Darja 

DZK 151

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #50 on: May 20, 2008, 10:29:51 AM »
Pozdravček

Lep dan kljub dežju

Darja

Draga angelčica Darja  :), angeli ti sporočajo, da si v zadnjem obdobju veliko in trdo garala, vendar se končno kažejo pozitivni rezultati. Te številke potrjujejo oz. so znak, da se je izplačalo, in da se končno kaže manifestacija tvojega truda. Tvoj namen delovanja v Luči in s pozitivnimi nameni ne vpliva blagodejno samo nate, ampak na vse, ki se pojavijo v tvoji bližini. Ne odnehaj, saj si na pravi poti! Nadaljuj, kljub morebitnim preprekam.

Angeli ti tudi svetujejo oz. te prosijo, da narediš seznam stvari in ljudi, ki so v tvojem življenju oz. so vstopili v tvoje življenje in za katere si hvaležna. V srcu občuti hvaležnost. Naj se toplina iz srčne čakre razprostre po celem telesu ob misli na hvaležnost. Zavedaj se, da si blagoslove zaslužiš in teh boš deležna še in še preko življenja. Imej vero in bodi pozitivno naravnana, neglede na življenjske preizkušnje, katerim smo vsi vsakodnevno izpostavljeni.

Naj te angeli varujejo Darja 

Hvala Princes.. :-* ;) :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #51 on: May 21, 2008, 02:10:42 AM »
Mater. Zvečer sem spet tako videl. Avto pred mano je imel 111 številke, en, ki je pa nasproti prišel pa  011.

Andres

Dragi Andres, skozi videne številke oz. sporočila, ki jih prejemaš preko števil, te angelski svet opominja "bodi pozoren na tvoje misli in ideje", vse je odgovor na tvoje prošnje, ki jih zavedno ali nezavedno pošiljaš v vesolje. Zato pazi kaj misliš! Si lightworker!!!!
Pri ljudeh, ki imajo v življenju poslanstvo širjenja luči in ljubezni, kamor veš, da spadaš :), je še posebej zelo pomembno "kakšne" misli pošiljajo v vesolje pisano, zgovorjeno ali samo v miselni obliki. Vse je energija, ki se širi. Zato Andres, poskušaj iz tvojega miselnega procesa odstraniti vse misli, ki po nekem principu "niso dobre" misli in jih zamenjaj z ljubečimi. Kajti odpirajo se ti vrata v novo poglavje življenja, kjer je mogoče prav vse, skozi ta vrata pa ne more temna energija (temne misli, prepričanja...), pa  čeprav je večji del bela.

Naj te angeli varujejo Andres, 

Na tole sem čisto pozabil odgovoriti  Princes. Ne vem, če sem kakšen lightworker, saj le taki so nenazadnje tudi prej ko slej lahko tudi na močnem udaru, zato pač tudi v to temo nisem ne vem kako veliko pisal, razen ko je šlo za zapažanja.

Tiste moje misli, ki niso dobre, težko odstranim, saj nenazadnje so to doživetja, starejšega ali novejšega datuma, dolgo ali le kratke čas ponavljajoče se stvari. Pač, to ostane in že po naravi sem ta, da pozabim pa ne, pa naj bo to kaj dobro ali slabo storjenega.  Sicer pa je tvoj post plemenit in se ga bom kljub vsemu poskušal držati. Hvala Princes.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #52 on: May 21, 2008, 02:26:45 AM »
Te dni sem pisal o dveh istih številkah, ki sem jih videval na registrskih številkah avtomobilo. No, včeraj  v avtu pogledam na uro in seveda. Bilo je  2:22.  Hmm.  Kaj to pomeni mi ni bilo znano, toda komaj sedaj, že ponoči, mi je kapnilo za kaj gre.

Preprosto je bil to znak, da se moram odločiti za  2000 evrov in ne za 1000 kot mislim že cel teden. Hmm. Povrhu vsega smo bili včeraj 20. maja, v igri pa sta 2 partnerja, sestanek pa je bil 19.5.  ob  20. uri.

Hmm.   Mislim, da je to ključ, zakaj zadnje dni vidim vedno po dve isti številki na registriskih tablicah.

Andres
« Last Edit: May 21, 2008, 02:40:30 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #53 on: May 21, 2008, 07:27:07 AM »
Meni pa sinoči...same dvojke...22.00...potem 22.02...22.22...

Darja ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #54 on: May 21, 2008, 07:41:07 AM »
Meni pa sinoči...same dvojke...22.00...potem 22.02...22.22...

Darja ;)

Ki si jih danes nadgradila z sedmicami /poglej si uro tvojega posta/

:D :P
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #55 on: May 21, 2008, 08:27:56 AM »
Ja , vidim,pa še 7 so...kar samo potrjuje tisto, kar je Princes včeraj napisala ;)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #56 on: May 21, 2008, 10:30:19 AM »
Naj na hitro opišem, kaj se nama je 2x zgodilo z Azro na poti...dvakrat sva se izgubili v medini ( starem delu mesta ), kjer so ulice pravi labirinti in so ponoči nevarni, saj tja policija nikoli ne zaide, ljudje oz. mladi fantiči pa vidijo zaslužek predvsem v tem, kako čim lažje in čim bolj obrati turiste; zato tudi goljufije in tatvine niso izjeme. In midve pogumni punci sva pridno pohajali skoraj ob polnoči in iskali pot domov...in kaj se zgodi...kar naenkrat se pred nama pojavi fant s športno mikico in številko 7 na hrbtni strani. To se nama je zgodilo 2 x...drugič sva že vedeli, da sva na pravi poti in točno tako je bilo vedno...takrat sva samo šli za " sedmico " in prišli do najinega bivališča. Res zanimiva izkušnja se nama je to zdela  :D

Taja

Offline Princes

• Mojster
« Reply #57 on: May 21, 2008, 10:34:46 AM »
Naj na hitro opišem, kaj se nama je 2x zgodilo z Azro na poti...dvakrat sva se izgubili v medini ( starem delu mesta ), kjer so ulice pravi labirinti in so ponoči nevarni, saj tja policija nikoli ne zaide, ljudje oz. mladi fantiči pa vidijo zaslužek predvsem v tem, kako čim lažje in čim bolj obrati turiste; zato tudi goljufije in tatvine niso izjeme. In midve pogumni punci sva pridno pohajali skoraj ob polnoči in iskali pot domov...in kaj se zgodi...kar naenkrat se pred nama pojavi fant s športno mikico in številko 7 na hrbtni strani. To se nama je zgodilo 2 x...drugič sva že vedeli, da sva na pravi poti in točno tako je bilo vedno...takrat sva samo šli za " sedmico " in prišli do najinega bivališča. Res zanimiva izkušnja se nama je to zdela  :D

Taja

Draga Taja, sploh me ne čudi, da se vama je to zgodilo. Ko spremljam ure, kdaj oddajaš poste, vedno znova se vidi, da si obdana z angelčki. In tam na nevarni poti so bili z vama. Enostavno vama niso mogli dopustiti, da bi se vama kaj zgodilo.

Naj vaju varujejo še naprej Taja in Azra

DZK 151

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #58 on: May 21, 2008, 11:38:29 AM »
Hvala draga Princes za pozitivno energijo in lepe želje...če samo malo budno opazujemo svoje življenje in povezujemo dogodke, ljudi, misli, čustva resnično opazimo, da se nam vse zgodi z višjim namenom. In smo hvaležni za vsak dogodek, saj se zavemo darila katerega nam prinaša, pa naj bo še tako boleč.

Vse lepo ti želim  :D

Taja

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #59 on: May 21, 2008, 12:03:59 PM »
Ja, ko je bila 7 pred nama, sva vedeli, da sva na pravi poti.
Ubogi decko pa ni vedel zakaj so ga na zemljo ravno tisti trenutek poslali.  ;)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.