Author Topic: Angelske številke - drugi del  (Read 127087 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Angelske številke - drugi del
« Reply #105 on: June 30, 2008, 05:10:52 PM »
Nensi,

vidim, da se nimam pojma o teh stevilkah :o . Zanimivo, kako si razlagas stevilke. Moram biti bolj pozorna, kdaj se mi pojavljajo dolocene stevilke. Hmmm...

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #106 on: June 30, 2008, 09:35:18 PM »
Saj ti gre dobro, a vidiš koliko postov imaš 1777  :-* :-*

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #107 on: July 01, 2008, 12:44:17 PM »

(Če ti črn maček prečka pot dobro poglej ali iz leve proti desni ali iz desne proti levi, vsi mislijo, da v vsakem primeru pomeni nesreča no ampak to NI RES, če ti črn maček prečka pot iz leve proti desni to pomeni sreča, če ti pa črn maček prečka pot iz desne proti levi pa nesreča...)

Jaz sem imela crnega macka, ki mi je pot sekal iz vseh strani, z mano spal, jedel iz mojih rok, popraskal...pa nisem imela obcutka, da imam sreco/nesreco... 8)

;)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #108 on: July 01, 2008, 12:44:55 PM »

ja, sem dobila nov zagon ;)

Offline ArOla

• Novinec
  • *
  • ...kar od srca pride, se srčka prime...
« Reply #109 on: July 01, 2008, 04:22:48 PM »

(Če ti črn maček prečka pot dobro poglej ali iz leve proti desni ali iz desne proti levi, vsi mislijo, da v vsakem primeru pomeni nesreča no ampak to NI RES, če ti črn maček prečka pot iz leve proti desni to pomeni sreča, če ti pa črn maček prečka pot iz desne proti levi pa nesreča...)

Jaz sem imela crnega macka, ki mi je pot sekal iz vseh strani, z mano spal, jedel iz mojih rok, popraskal...pa nisem imela obcutka, da imam sreco/nesreco... 8)

;)

Domači/hišni (ljubljenček) maček ne velja ;D

...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #110 on: July 01, 2008, 07:25:50 PM »
hahahaa, kjes pa to pobrala, sicer pa zanimivo, hvala
let it be

Offline ArOla

• Novinec
  • *
  • ...kar od srca pride, se srčka prime...
« Reply #111 on: July 01, 2008, 07:39:19 PM »
hahahaa, kjes pa to pobrala, sicer pa zanimivo, hvala

Meni se zdi da sem slišala po radiu ;D
...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #112 on: July 01, 2008, 09:57:29 PM »

Kako si pa ti videla oz. občutila št. postov, kaki posebni občutki?
Ali si videla št. kot 1 + 777 ali mogoče 17 + 77, 177 + 7?
To so tiste nianse, ki se meni porajajo vse pogosteje kadar ob kaki številki dobim neko sporočilo.
Glej in se zabavaj, uživaj v opazovanju in interpretaciji tvojih občutkov ob številkah.
Nočko  ;)

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #113 on: July 02, 2008, 07:55:33 AM »
Nensi se vrnila je
številka v angele spremenila je.
 :D :D :D :D :D :D
Theta Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #114 on: July 02, 2008, 08:09:55 AM »

To so tiste nianse, ki se meni porajajo vse pogosteje kadar ob kaki številki dobim neko sporočilo.
Glej in se zabavaj, uživaj v opazovanju in interpretaciji tvojih občutkov ob številkah.
Nočko  ;)

Po pravici povedano, sploh ne bi opazila stevila postov, ce me ne bi ti opozorila. :-\ In tu se mi spet poraja vprasanje, ki smo si ga zastavili pred casom, ko si bila odsotna. Komu je namenjeno sporocilo? Jaz mislim, da te stevilke pripadajo tebi in je sporocilo namenjeno tebi. Kaj pravis ti?

Glede st. 1777, si jo jaz predstavljam samo kot 1+777, ker poznam pomen 777, ostalih kombinacij pa ne, zato takoj vidim samo ponavljajoce stevilke. :-\

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #115 on: July 02, 2008, 08:12:18 AM »

;)

Domači/hišni (ljubljenček) maček ne velja ;D

Jaz vse zivali, ki se mi upajo priblizat pocoham, ogovorim ...  :D

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #116 on: July 02, 2008, 08:29:15 AM »

Nočko  ;)

Po pravici povedano, sploh ne bi opazila stevila postov, ce me ne bi ti opozorila. :-\ In tu se mi spet poraja vprasanje, ki smo si ga zastavili pred casom, ko si bila odsotna. Komu je namenjeno sporocilo? Jaz mislim, da te stevilke pripadajo tebi in je sporocilo namenjeno tebi. Kaj pravis ti?

Glede st. 1777, si jo jaz predstavljam samo kot 1+777, ker poznam pomen 777, ostalih kombinacij pa ne, zato takoj vidim samo ponavljajoce stevilke. :-\

Sporočilo je namenjeno tistemu ki ga opazi, ker takrat ko ga opazi ga tudi z nečim poveže in si ga glede na občutke in situacijo v zvezi s katero ga je opazil tudi razlaga oz. ga razume.
To je če malo poenostavim približno tako kot s prometnimi znaki, če ga ne vidiš ti pač nič ne pove in npr. zapelješ v rdeč semafor, pol pa v jok... pa položnico plačat :'(

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #117 on: July 02, 2008, 08:31:26 AM »
Vceraj se mi je zgodilo naslednje:

Na internetu sem iskala pesmi z naslovom Angel (oz. take, ki so bolj pomirjujoce). In sem nasla eno pesem, res lepo, mislim, da od Enye. Medtem ko sem poslusala, sem se naprej brskala. Kar naenkrat sem hotela vedeti, kako dolga je pesem. Bila je dolga 5:55.  ??? Sem kar pogledala.
Ker je bila atmosfera ravno pravsnja, sem se tri angelske karte potegnila in vse tri so imele zelo podbno sporocilo. Sploh nisem nikoli opazila, da bi si bile te tri karte tako podobne.  

kar malo je bilo scarry :)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #118 on: July 02, 2008, 08:34:09 AM »
Vceraj se mi je zgodilo naslednje:

Na internetu sem iskala pesmi z naslovom Angel (oz. take, ki so bolj pomirjujoce). In sem nasla eno pesem, res lepo, mislim, da od Enye. Medtem ko sem poslusala, sem se naprej brskala. Kar naenkrat sem hotela vedeti, kako dolga je pesem. Bila je dolga 5:55.  ??? Sem kar pogledala.
Ker je bila atmosfera ravno pravsnja, sem se tri angelske karte potegnila in vse tri so imele zelo podbno sporocilo. Sploh nisem nikoli opazila, da bi si bile te tri karte tako podobne.  

kar malo je bilo scarry :)

opazuj karte še barvno, kadar si zelo močno v neki situaciji, ti padajo karte istih barv

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #119 on: July 02, 2008, 08:35:00 AM »
Nensi,

tako tudi jaz mislim.

Samo ne o poloznicah govorit, ker tako privabljas negativne energije. Sicer pa, da ne bos placala: ali imas vinjeto :D