Author Topic: Angelske številke - drugi del  (Read 127128 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Angelske številke - drugi del
« Reply #120 on: July 02, 2008, 08:35:29 AM »
Vceraj se mi je zgodilo naslednje:

Na internetu sem iskala pesmi z naslovom Angel (oz. take, ki so bolj pomirjujoce). In sem nasla eno pesem, res lepo, mislim, da od Enye. Medtem ko sem poslusala, sem se naprej brskala. Kar naenkrat sem hotela vedeti, kako dolga je pesem. Bila je dolga 5:55.  ??? Sem kar pogledala.
Ker je bila atmosfera ravno pravsnja, sem se tri angelske karte potegnila in vse tri so imele zelo podbno sporocilo. Sploh nisem nikoli opazila, da bi si bile te tri karte tako podobne.  

kar malo je bilo scarry :)

opazuj karte še barvno, kadar si zelo močno v neki situaciji, ti padajo karte istih barv

ja, karte so bile vse zelene ::)

Offline ArOla

• Novinec
  • *
  • ...kar od srca pride, se srčka prime...
« Reply #121 on: July 02, 2008, 09:49:21 AM »

(Če ti črn maček prečka pot dobro poglej ali iz leve proti desni ali iz desne proti levi, vsi mislijo, da v vsakem primeru pomeni nesreča no ampak to NI RES, če ti črn maček prečka pot iz leve proti desni to pomeni sreča, če ti pa črn maček prečka pot iz desne proti levi pa nesreča...)

Jaz sem imela crnega macka, ki mi je pot sekal iz vseh strani, z mano spal, jedel iz mojih rok, popraskal...pa nisem imela obcutka, da imam sreco/nesreco... 8)

;)

Domači/hišni (ljubljenček) maček ne velja ;D

Jaz vse zivali, ki se mi upajo priblizat pocoham, ogovorim ...  :D

Ja, to je pa full lepo,.

...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline klarus

• Mojster
« Reply #122 on: July 03, 2008, 05:09:24 PM »
pravkar sem se pohvalila z enim presenečenjem(še sama ne vem dobr, kak se bo izpeljalo) in objava posta je bila 17.07.07
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline ArOla

• Novinec
  • *
« Reply #123 on: July 03, 2008, 07:21:35 PM »

Danes, ko sem pogledala koliko skupnega časa sem že tu mi je izpisalo total time logged in: 18 hour and 18minutes

Krasno tole obožujem tele številke ;D

...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #124 on: July 07, 2008, 01:35:51 PM »
Angelska terapija, 11 postov, 1111 ogledov  :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #125 on: July 07, 2008, 01:43:23 PM »
pravkar sem se pohvalila z enim presenečenjem(še sama ne vem dobr, kak se bo izpeljalo) in objava posta je bila 17.07.07

pa še 710 postov

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #126 on: July 07, 2008, 09:39:19 PM »
Meni so se pa danes sedmice pojavile. Moral sem zamenjati avto, saj bil je že čas in datum kot vemo je 7.7..  Vedel sem, da je prevoženih 22 000 kilometrov, toda ko sem natankal kestl sem pogledal točno koliko kilometrov ima in bilo je  21 777.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline ArOla

• Novinec
  • *
« Reply #127 on: July 07, 2008, 09:39:55 PM »

Jaz pa danes 9:9h, 11:11h, 12:12h, 17:17h ;D

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #128 on: July 07, 2008, 09:51:36 PM »
Meni so se pa danes sedmice pojavile. Moral sem zamenjati avto, saj bil je že čas in datum kot vemo je 7.7..  Vedel sem, da je prevoženih 22 000 kilometrov, toda ko sem natankal kestl sem pogledal točno koliko kilometrov ima in bilo je  21 777.

Andres

vem da si že dolgo želel zamenjati avto in ker si verjel, da bo temu res tako, ti je uspelo, številke ti pa to potrjujejo
eden od pomenov 777 je tudi ta, da "žanješ" rezultate stvari, v katere si verjel in jih izvajal

uživaj v novi pridobitvi  ;)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #129 on: July 07, 2008, 10:01:00 PM »

sicer nisi konkretno napisala v kakšnih situacijah oz. kaj si ob tem razmišljala, pa se zato malo na splošno pozabavajva z razlago in številke poveživa kar tako brez nekega konkretnega konteksta:

si strastna oseba, ki ima veliko interesov in talentov (9), pazi kaj razmišljaš in kam usmerjaš misli, izogibaj se negativnih, opazuj ponavljajoče misli, ki naj ti bodo vodilo za nadaljnja dejanja, si kreativna - pazi le, da ne zapadeš v kakšno odvisnost(11), s pomočjo ponavljajočih misli, idej, ti angeli sporočajo kam se usmeri, da boš v svojem življenju, ali življenju tvojih bližnjih lahko kaj spremenila (12), glede nadaljnje poti in načrtov si lahko optimistična in mirna (17)

uživaj  ;)

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #130 on: July 07, 2008, 10:13:30 PM »

Andres

vem da si že dolgo želel zamenjati avto in ker si verjel, da bo temu res tako, ti je uspelo, številke ti pa to potrjujejo
eden od pomenov 777 je tudi ta, da "žanješ" rezultate stvari, v katere si verjel in jih izvajal

uživaj v novi pridobitvi  ;)

Hvala za razlago Nensi.  Res sem se kar nekaj mesecev prevažal po avto saloih, na koncu pa sem se odločil. Lahko bi kupil tudi v petek, a sem rajši še malo počakal. Tako je danes številka prišla kar sama po sebi.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline ArOla

• Novinec
  • *
« Reply #131 on: July 07, 2008, 10:58:04 PM »

sicer nisi konkretno napisala v kakšnih situacijah oz. kaj si ob tem razmišljala, pa se zato malo na splošno pozabavajva z razlago in številke poveživa kar tako brez nekega konkretnega konteksta:

si strastna oseba, ki ima veliko interesov in talentov (9), pazi kaj razmišljaš in kam usmerjaš misli, izogibaj se negativnih, opazuj ponavljajoče misli, ki naj ti bodo vodilo za nadaljnja dejanja, si kreativna - pazi le, da ne zapadeš v kakšno odvisnost(11), s pomočjo ponavljajočih misli, idej, ti angeli sporočajo kam se usmeri, da boš v svojem življenju, ali življenju tvojih bližnjih lahko kaj spremenila (12), glede nadaljnje poti in načrtov si lahko optimistična in mirna (17)

uživaj  ;)

Hvala Nensi... ;D zelo pomagal je pa res vse tole kar si napisala-moja odvisnost je to, da zelo veliko jem dobrih stvari (no evo pa sem spet potrdila, da sem po horoskopu ;D krava) najraje pa sladke, samo ne gre mi v glavo jem, jem, jem pa vsakdan manj tehtam ne pa več :o zanimivo tole... kako ti tole uspe...igranje s števili...? Si prava umetnica

Še enkrat hvala :-* :-* :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #132 on: July 08, 2008, 07:13:08 PM »

[/quote]

.... samo ne gre mi v glavo jem, jem, jem pa vsakdan manj tehtam ne pa več :o ....

[/quote]

Kdaj imaš čas, bom kar na inštrukcije prišla kako to delaš... ;)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #133 on: July 08, 2008, 09:00:46 PM »
Danes sem imela pomembno delo, zaradi katerega sem bila na trenutke kar zivcna, ce ga bom dobro izpeljala. Sem se kar uspesno prepricevala, da bo vse v redu, ko pa sem na hisni stevilki stavbe, v katero sem vstopala, videla isto stevilko, ko jo ima moj dom, sem pa vedela, da ne more iti nic narobe.

Kljub vsemu, sem ponosna na svoje opravljeno delo (no, seveda, bi lahko bilo se boljse, ampak so bili vsi zadovoljni, in to je najpomembnejse :D)

Offline ArOla

• Novinec
  • *
« Reply #134 on: July 09, 2008, 05:03:49 PM »

[
Kdaj imaš čas, bom kar na inštrukcije prišla kako to delaš... ;)

(jej 5krat na dan pa zraven pij majhno skodelico turškega kofeta  ;) potem boš pa kot cedilo vse bo šlo skozi tebe, probavi cel mesec in mi nato povej) ;D

Oh ja tele številke spet videla 1:1h, 2:2h, 5:5h 12:12h, 15:15h, 17:17h ter 22:22h nato pa še 222, 666 in 777... bom zamenjala vse ure sam da nam videla toliko številk...  ;D ;D ;D
No uživajte  :-* :-* :-*

« Last Edit: July 09, 2008, 05:12:14 PM by ArOla »