Author Topic: Angelske številke - drugi del  (Read 127235 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
Re: Angelske številke - drugi del
« Reply #315 on: October 28, 2008, 09:57:29 AM »
Mene pa spet moja 13 spremlja...pogosto ko pokukam sem gor je trinajst gostov tukaj  ;)

živjo

13 ti lahko sporoča, da prepusti dvome, strahove in negotovost angelom in mojstrom, da jih preobrazijo v svetlobi in pozdravijo
je pa 13 tudi znamenje ženskosti, stik z ženskim notranjim jazom, prebujanje ženskosti

uživaj  :-*

Hvala Nensi  ang:

...res je da je to moja srečna številka in res se pojavi, ko sem v dvomih...ko jo vidim, pa spet začnem sama sebi zaupati... :D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #316 on: October 28, 2008, 03:26:20 PM »
Danes sem se spet srečevala s štiricami. Ob 10:44 sem pogledala na uro v avtu in takoj zatem sta se mimo peljala dva avtomobila, ki sta imela na registrski število 44. Ko sem neka časa zatem parkirala, pa so bili v bližini parkirani trije s številko 44. :)
« Last Edit: October 28, 2008, 03:28:39 PM by ženska »
9ZK 656

Offline Princes

• Mojster
« Reply #317 on: October 28, 2008, 09:40:49 PM »
Danes sem se spet srečevala s štiricami. Ob 10:44 sem pogledala na uro v avtu in takoj zatem sta se mimo peljala dva avtomobila, ki sta imela na registrski število 44. Ko sem neka časa zatem parkirala, pa so bili v bližini parkirani trije s številko 44. :)

Čudovito angelčica Ženska ang:
Angeli nas tako ali tako spremljajo noč in dan. Ampak, ko nas čaka kaj posebnega oz. ko smo v neki posebni situaciji, ko se o čem odločamo in morebiti nam prava pot ni povsem znana, nas le ti preko števila 44 opozarjajo na njihovo prisotnost in nas bodrijo na naši poti.

Poskušaj ugotoviti, kam te napeljujejo, na kaj te opozarjajo in te milo vodijo do cilja.

Ko videvam večkrat na dan 44, vem, da je tisto, kar imam v mislih pravo. Da me pri tem podpirajo in  mi po tiho prišepetavajo, da sem na pravi poti v mislih in dejanjih. Čudoviti so ti moji ang: ang: ang: ang: prijatelji.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline klarus

• Mojster
« Reply #318 on: October 29, 2008, 07:34:15 AM »
trenutno sem na višku selitve...in včeri pakiram, čistim itd... ;D pogledam na uro in je 22.22 se spravim naprej delat....spet pogledam na uro je 22.55
zjutri sem se prvič zbudila ob 5.55 seveda zaspala nazaj in se drugič zbudila ob 6.26
;D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #319 on: October 29, 2008, 07:41:29 AM »
trenutno sem na višku selitve...in včeri pakiram, čistim itd... ;D pogledam na uro in je 22.22 se spravim naprej delat....spet pogledam na uro je 22.55
zjutri sem se prvič zbudila ob 5.55 seveda zaspala nazaj in se drugič zbudila ob 6.26
;D

hehe, kako jim ne moreš ubežat  :D le zakaj bi jim, mar ne ?

jaz danes pogledam na števec v avtu in zagledam število km - 3999 in se v trenutku obrnejo na 4000, potem pridem v službo, se štemplam in ura je 7:07  :D

Offline klarus

• Mojster
« Reply #320 on: October 29, 2008, 02:47:11 PM »
ne ne morem jim ubežat ;D
trenutno sem tak eksplozivne volje, da je kaj..,,,pa pogledam na uro in je ura 14.14..pa si mislim pajade....potem spet pogledam na uro in je 14.41
in malce prej sem dobla en odgovor, pogledam uro 14.44
skor kot da bi sam čakala na pravilne cifre :o
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #321 on: October 29, 2008, 02:54:00 PM »
Tudi mene so se dotaknile štirice  ;D

Total time logged in: 42 days, 4 hours and 40 minutes.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Princes

• Mojster
« Reply #322 on: October 29, 2008, 03:08:12 PM »

Ma kako ste krasne drage dame ang:

Mi bi lahko ustanovili čisto pravi KLUB ANGELOV NA SPLETNEM SIMBOLU. A ni dobra ideja? Toliko dokazov imamo, da so z nami in mi z njimi in vsi skupaj smo eno. Ali ni to čudovito?

ang: ang: ang: ang: ang:
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #323 on: October 29, 2008, 03:15:01 PM »
Dobra ideja, Princes.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #324 on: October 29, 2008, 04:18:42 PM »
ne ne morem jim ubežat ;D
trenutno sem tak eksplozivne volje, da je kaj..,,,pa pogledam na uro in je ura 14.14..pa si mislim pajade....potem spet pogledam na uro in je 14.41
in malce prej sem dobla en odgovor, pogledam uro 14.44
skor kot da bi sam čakala na pravilne cifre :o

:D

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #325 on: October 29, 2008, 05:31:04 PM »

Ma kako ste krasne drage dame ang:

Mi bi lahko ustanovili čisto pravi KLUB ANGELOV NA SPLETNEM SIMBOLU. A ni dobra ideja? Toliko dokazov imamo, da so z nami in mi z njimi in vsi skupaj smo eno. Ali ni to čudovito?

ang: ang: ang: ang: ang:

Regina se je že vpisala:
6444 postov  :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #326 on: October 29, 2008, 06:24:10 PM »
 :D 6444 - tega pa še opazila nisem  ang:
Hvala, nensi  :-*
www.sepet-sanj.com

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #327 on: October 29, 2008, 07:00:36 PM »

Angeli nas tako ali tako spremljajo noč in dan. Ampak, ko nas čaka kaj posebnega oz. ko smo v neki posebni situaciji, ko se o čem odločamo in morebiti nam prava pot ni povsem znana, nas le ti preko števila 44 opozarjajo na njihovo prisotnost in nas bodrijo na naši poti.

Poskušaj ugotoviti, kam te napeljujejo, na kaj te opozarjajo in te milo vodijo do cilja.

Ko videvam večkrat na dan 44, vem, da je tisto, kar imam v mislih pravo. Da me pri tem podpirajo in  mi po tiho prišepetavajo, da sem na pravi poti v mislih in dejanjih. Čudoviti so ti moji ang: ang: ang: ang: prijatelji.

Lepo je to slišati. Sicer me pa že vse te dni srečujejo štirice in sedmice ...
9ZK 656

Offline Princes

• Mojster
« Reply #328 on: October 29, 2008, 08:51:43 PM »

Lepo je to slišati. Sicer me pa že vse te dni srečujejo štirice in sedmice ...

Želim ti, da bi to tudi občutila. Sicer pa oni že vedo, zakaj te opozarjajo s štiricami in sedmicami ang:

DZK 151

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #329 on: October 30, 2008, 08:40:16 PM »
In danes spet ... Večkrat opažene 444 na registrskih tablicah ...
9ZK 656