V oči so mi padle tele številke;
50022 Posts in 488 Topics by 352 Members
Kakšen namig ???

Kako si ti videla št. 50022, kot 500 in 22 ali kot kako drugo kombinacijo, potem ti jo razložim.
Ja, kot 500 in 22. Nensi kaj pa 488 in 352 ??? ali to razčlenim na dvojne in enojne številke?
Hvala ti v naprej, objemček 
Razlage števil so v knjigi od 00 do 999.
Števila večja od teh, pa naj bi po pravilu razdelil na manjše enote (123+4, 12+34...) samo jaz sem osebno mnenja, da ne gre vedno kar po nekem predpisanem pravilu, meni je važneje kako ti številko vidiš in občutiš takrat ko jo zagledaš (12+34 ali 123+4 ali 1+234...)
Torej če greva k temu kar si ti videla kot kombinacijo bi ti rekla takole:
500
trenutno si v obdobju korenitih sprememb, ko se sprašuješ če je slpoh ok, varno delati tako velike korake, skozi to število ti stvarstvo sporoča da te podpira in da je to zate prava, varna izbira
22
globoka prepričanja ki se porajajo v tebi te bodo privedla do novih priložnosati in možnosti v življenju, samo ohrani zaupanje in vero v to, da delaš prav
488
poslušaj angele, ki te vodijo v blagostanje, osvobodi se strahov, predaj se in dopusti da te te energije obilja in novih dogodkov poiščejo in vstopijo v tvoje življenje
352
zaupaj da so spremembe, ki se ti dogajajo v tvoje dobro, prepusti se mojstrom, ki te bodo vodili in ti pomagali, da bo to obdobje sprememb skozi katerega greš potekalo čimbolj harmonično in gladko
Ti samo uživaj