Author Topic: Uslužbenci hotela Spletni simbol XX. del  (Read 52161 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Uslužbenci hotela Spletni simbol XX. del
« Reply #30 on: September 27, 2013, 10:21:43 AM »
Našemu hotelu ne bi škodila širitev kakšne ponudbe, da še bolj vzbudimo pozornost na trgu. Mogoče bi Pika lahko bila pomočnica kuharice s popoldansko dejavnostjo modne svetovalke. Škoda ne izkoristit našega širokega spektra nadarjenosti.

Popoldne bo pita z rikoto ter češplji in rabarbaro  (pol bele in pol pirine moke in z rjavim sladkorjem)  :D :P

Bi se znalo zgodit, da bo kuharici zrasla tretja roka, vi pa boste goli in bosi.  ::)

Jaz tukaj žal večinoma jem in redko kaj skuham, zato sem bolj strošek za firmo.  :-X

Lahko nam pa kaj zapoješ, ne vem a pevko sploh imamo?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Online Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #31 on: September 27, 2013, 12:30:43 PM »
Še erotični maser se ne oglasi več na delovnem mestu ...

To bi bila ...
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #32 on: September 27, 2013, 01:55:46 PM »
Kdo mi skuha čajček prosim, kašljem ko staro kljuse.

Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #33 on: September 28, 2013, 05:30:29 AM »
Še erotični maser se ne oglasi več na delovnem mestu ...

To bi bila ...

Nisem hotel umakniti iz seznama erotičnega maserja, saj od časa do časa le pride sem, povrhu vsega pa ima mastne roke, kar vam vsem več kot dovolj ustreza. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #34 on: September 28, 2013, 05:31:51 AM »
Se zahvaljujem za zaposlitev na delovnem mestu kuharice, se bom potrudila, da bo delo vestno opravljeno,  ;)

Končno nam bo servirala Cvetka. Upam, da ne bodo vmes tulipani.  :)  Saj si cvetka oz Cvetka? :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #35 on: September 28, 2013, 05:33:24 AM »
Našemu hotelu ne bi škodila širitev kakšne ponudbe, da še bolj vzbudimo pozornost na trgu. Mogoče bi Pika lahko bila pomočnica kuharice s popoldansko dejavnostjo modne svetovalke. Škoda ne izkoristit našega širokega spektra nadarjenosti.

Popoldne bo pita z rikoto ter češplji in rabarbaro  (pol bele in pol pirine moke in z rjavim sladkorjem)  :D :P

Bi se znalo zgodit, da bo kuharici zrasla tretja roka, vi pa boste goli in bosi.  ::)

Jaz tukaj žal večinoma jem in redko kaj skuham, zato sem bolj strošek za firmo.  :-X

S tem, ko si napisala, da si strošek za firmo si pravzaprav hotela povedati, da plačilo v naturalijah sprejemaš, daješ ga pa ne?  Upam, da se to pri tebi ne ponavlja konstantno. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Online Maja

• Lipicanec
« Reply #36 on: September 28, 2013, 11:32:15 AM »
Upam, da ste se porazdelili po novih delovnih mestih ... Je kje kaj kave, ker sem tako zaspana, da se mi vrti ... Pa še delat moram danes spet ...  ::)

Mimogrede - khm, khm, mislim, da je tudi tu čas za konec te službe,  :Sa je povozil vse, kar je imel za povozit, in potrebujem tako, ki mi bo predstavljala večji izziv.

Maja so ti zdaj že rekli, da ne rabiš več pridet?

Direkt mi ni prišel še nihče povedat. Mislim, da niti ne bo. Te dni bo razpored za naslednji mesec in mene ne bo gor, tako bodo med vrsticami sporočili, da me ni več.

No, razpored brez mene je prišel ...
Srečala sem se včeraj z direktorjem, najbrž zadnjič, in ni rekel nič. Saj ne rabim nekega nalkadanja in z vidika mojega resnicoljubja, raje vidim, da je tiho kot da bi se nekaj lagal. Bi se pa spodobilo, da bi se vsaj poslovil in se zahvalil za sodelovanje (oz. tlako, ker sodelovanja s vodstvom pri nas ni).

So me pa včeraj kar ganili sodelavci in sodelavke. Dobila sem darilce od najljubšega sodelavca pa pogrešali me bodo ... In me je stisnilo pri srčku ... Oh, saj se še lahko slišimo in vidimo, je pa normalno, da se pojavi tako "žalovanje".
Samo naprej ...
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #37 on: September 28, 2013, 11:53:58 AM »
Upam, da ste se porazdelili po novih delovnih mestih ... Je kje kaj kave, ker sem tako zaspana, da se mi vrti ... Pa še delat moram danes spet ...  ::)

Mimogrede - khm, khm, mislim, da je tudi tu čas za konec te službe,  :Sa je povozil vse, kar je imel za povozit, in potrebujem tako, ki mi bo predstavljala večji izziv.

Maja so ti zdaj že rekli, da ne rabiš več pridet?

Direkt mi ni prišel še nihče povedat. Mislim, da niti ne bo. Te dni bo razpored za naslednji mesec in mene ne bo gor, tako bodo med vrsticami sporočili, da me ni več.

No, razpored brez mene je prišel ...
Srečala sem se včeraj z direktorjem, najbrž zadnjič, in ni rekel nič. Saj ne rabim nekega nalkadanja in z vidika mojega resnicoljubja, raje vidim, da je tiho kot da bi se nekaj lagal. Bi se pa spodobilo, da bi se vsaj poslovil in se zahvalil za sodelovanje (oz. tlako, ker sodelovanja s vodstvom pri nas ni).

So me pa včeraj kar ganili sodelavci in sodelavke. Dobila sem darilce od najljubšega sodelavca pa pogrešali me bodo ... In me je stisnilo pri srčku ... Oh, saj se še lahko slišimo in vidimo, je pa normalno, da se pojavi tako "žalovanje".
Samo naprej ...

Jao ker odnos, da folk nima niti tok jajc da ti kaj v glavo pove no. Jaz bi mu vseeno navrgla, ce po tolikih letih nisi vredne dostojne poslovitve?

Moja astro karta

Online Maja

• Lipicanec
« Reply #38 on: September 28, 2013, 12:30:12 PM »
Ej, a veš, da mi je vseeno. Ne rabim ničesar od takih. Sama nisem nič prikrajšana, on se pa kaže v zelo dobri luči.
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #39 on: September 29, 2013, 04:56:54 AM »
V tej temi Maja, kot da si se morala posloviti od nasega hotela.  Sicer pa je kar ganljivo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #40 on: September 29, 2013, 08:20:48 AM »
Maja, kot vidiš, samo potrditev nekulturnih, neorganiziranih, podlih odnosov...jz pa rečem, ne glede na negotovost, dobro zate, da se prenehaš nahajat na takem kraju...rešitev pa se, ko je nujno, intenzivno išče in prej ko slej najde.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #41 on: September 29, 2013, 08:48:36 AM »
Maja, kot vidiš, samo potrditev nekulturnih, neorganiziranih, podlih odnosov...jz pa rečem, ne glede na negotovost, dobro zate, da se prenehaš nahajat na takem kraju...rešitev pa se, ko je nujno, intenzivno išče in prej ko slej najde.

tako je  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #42 on: September 29, 2013, 08:49:09 AM »
Jutro. Še vedno grlobol  :( Čajček na voljo pa lep dan vsem.

Moja astro karta

Online Maja

• Lipicanec
« Reply #43 on: September 29, 2013, 11:15:40 AM »

tako je  :)

Ja, tako je!!!
Poskušam se ne obremenjevat. Bo že prišlo kaj drugega, ko bo. Ne bom čakala v strahu in napetosti, kaj bo zdaj, ker naredit itak ne morem ničesar glede tega - lahko iščem, to je pa tudi vse.
Tole se je moralo končati!

So me pa včeraj spet ganili ...
9ZK 656

Online Maja

• Lipicanec
« Reply #44 on: September 29, 2013, 11:16:14 AM »
V tej temi Maja, kot da si se morala posloviti od nasega hotela.  Sicer pa je kar ganljivo.

Andres

Posloviti od hotela?
9ZK 656