PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Rena on September 27, 2013, 06:28:32 AMNašemu hotelu ne bi škodila širitev kakšne ponudbe, da še bolj vzbudimo pozornost na trgu. Mogoče bi Pika lahko bila pomočnica kuharice s popoldansko dejavnostjo modne svetovalke. Škoda ne izkoristit našega širokega spektra nadarjenosti.Popoldne bo pita z rikoto ter češplji in rabarbaro (pol bele in pol pirine moke in z rjavim sladkorjem) Bi se znalo zgodit, da bo kuharici zrasla tretja roka, vi pa boste goli in bosi. Jaz tukaj žal večinoma jem in redko kaj skuham, zato sem bolj strošek za firmo.
Našemu hotelu ne bi škodila širitev kakšne ponudbe, da še bolj vzbudimo pozornost na trgu. Mogoče bi Pika lahko bila pomočnica kuharice s popoldansko dejavnostjo modne svetovalke. Škoda ne izkoristit našega širokega spektra nadarjenosti.Popoldne bo pita z rikoto ter češplji in rabarbaro (pol bele in pol pirine moke in z rjavim sladkorjem)
Še erotični maser se ne oglasi več na delovnem mestu ...
Quote from: Andres on September 26, 2013, 01:52:02 PMŠe erotični maser se ne oglasi več na delovnem mestu ...To bi bila ...
Se zahvaljujem za zaposlitev na delovnem mestu kuharice, se bom potrudila, da bo delo vestno opravljeno,
Quote from: Jane on September 26, 2013, 11:22:28 AMQuote from: Maja on September 26, 2013, 10:30:43 AMUpam, da ste se porazdelili po novih delovnih mestih ... Je kje kaj kave, ker sem tako zaspana, da se mi vrti ... Pa še delat moram danes spet ... Mimogrede - khm, khm, mislim, da je tudi tu čas za konec te službe, je povozil vse, kar je imel za povozit, in potrebujem tako, ki mi bo predstavljala večji izziv.Maja so ti zdaj že rekli, da ne rabiš več pridet?Direkt mi ni prišel še nihče povedat. Mislim, da niti ne bo. Te dni bo razpored za naslednji mesec in mene ne bo gor, tako bodo med vrsticami sporočili, da me ni več.
Quote from: Maja on September 26, 2013, 10:30:43 AMUpam, da ste se porazdelili po novih delovnih mestih ... Je kje kaj kave, ker sem tako zaspana, da se mi vrti ... Pa še delat moram danes spet ... Mimogrede - khm, khm, mislim, da je tudi tu čas za konec te službe, je povozil vse, kar je imel za povozit, in potrebujem tako, ki mi bo predstavljala večji izziv.Maja so ti zdaj že rekli, da ne rabiš več pridet?
Upam, da ste se porazdelili po novih delovnih mestih ... Je kje kaj kave, ker sem tako zaspana, da se mi vrti ... Pa še delat moram danes spet ... Mimogrede - khm, khm, mislim, da je tudi tu čas za konec te službe, je povozil vse, kar je imel za povozit, in potrebujem tako, ki mi bo predstavljala večji izziv.
Quote from: Maja on September 26, 2013, 12:38:41 PMQuote from: Jane on September 26, 2013, 11:22:28 AMQuote from: Maja on September 26, 2013, 10:30:43 AMUpam, da ste se porazdelili po novih delovnih mestih ... Je kje kaj kave, ker sem tako zaspana, da se mi vrti ... Pa še delat moram danes spet ... Mimogrede - khm, khm, mislim, da je tudi tu čas za konec te službe, je povozil vse, kar je imel za povozit, in potrebujem tako, ki mi bo predstavljala večji izziv.Maja so ti zdaj že rekli, da ne rabiš več pridet?Direkt mi ni prišel še nihče povedat. Mislim, da niti ne bo. Te dni bo razpored za naslednji mesec in mene ne bo gor, tako bodo med vrsticami sporočili, da me ni več.No, razpored brez mene je prišel ...Srečala sem se včeraj z direktorjem, najbrž zadnjič, in ni rekel nič. Saj ne rabim nekega nalkadanja in z vidika mojega resnicoljubja, raje vidim, da je tiho kot da bi se nekaj lagal. Bi se pa spodobilo, da bi se vsaj poslovil in se zahvalil za sodelovanje (oz. tlako, ker sodelovanja s vodstvom pri nas ni).So me pa včeraj kar ganili sodelavci in sodelavke. Dobila sem darilce od najljubšega sodelavca pa pogrešali me bodo ... In me je stisnilo pri srčku ... Oh, saj se še lahko slišimo in vidimo, je pa normalno, da se pojavi tako "žalovanje". Samo naprej ...
Maja, kot vidiš, samo potrditev nekulturnih, neorganiziranih, podlih odnosov...jz pa rečem, ne glede na negotovost, dobro zate, da se prenehaš nahajat na takem kraju...rešitev pa se, ko je nujno, intenzivno išče in prej ko slej najde.
Quote from: Rena on September 29, 2013, 08:20:48 AMMaja, kot vidiš, samo potrditev nekulturnih, neorganiziranih, podlih odnosov...jz pa rečem, ne glede na negotovost, dobro zate, da se prenehaš nahajat na takem kraju...rešitev pa se, ko je nujno, intenzivno išče in prej ko slej najde.tako je
V tej temi Maja, kot da si se morala posloviti od nasega hotela. Sicer pa je kar ganljivo.Andres