O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE, 3. del
Žarek:
Bi še jaz prosil. Ali se mi obeta v bližnji prihodnosti kaj pozitivnega napredka v duhovni smeri? :)
sasa:
--- Quote from: Maja on May 12, 2014, 11:07:36 AM ---
--- Quote from: sasa on May 12, 2014, 11:02:21 AM ---Ajde, lahko samo splošno sporočilce, na kaj naj se osredotočim trenutno. ;D
--- End quote ---
:J v :te v 10. hiši.
Bi lahko bili odnosi v službi?
Po enem tednu, ko te ni bilo, cela štala ... Če pa tako pogledaš, je pa prav super.
--- End quote ---
Ja, bi lahko bilo. Ker dobro, da grem vse pregledat, nič ni bilo narejeno mojega dela...
Ma, si ga bom vzela na izi. ;D Lepo počasi, da vse popravim, potem pa dalje, brez slabe vesti.
Škratinja Nagaya:
Jaz bi pa loverja potegnila iz naftalina. ::) Da ne bo revež zmrznil v tem vremenu.
Katera muha me bo pičila v naslednjih nekaj mesecih?
Kaj pa njega?
Muha CC? Muha enodnevnica? Muha stalnica? Muha molčalnica? Muha nevesta? Muha nezvesta :P? Muha surlovlečnica? Muha flegmatičnica? Šmentana muha? Vinska mušica? Modna muha?
Hvala! :-*
Škratinja Nagaya:
Pa tistega izreka, kam grejo muhe na splošno, bi prosila, da se ne zlorablja za potrebe mojega vprašanja. Hvala! :P
Maja:
--- Quote from: Žarek on May 12, 2014, 11:08:19 AM ---Bi še jaz prosil. Ali se mi obeta v bližnji prihodnosti kaj pozitivnega napredka v duhovni smeri? :)
--- End quote ---
:Lu v :Sk v 11. hiši.
Se mi zdi, da imaš močno intuicijo in na spoh dobro znaš z občutki, ki pri tebi znajo bit tudi precej intenzivni. Si v pravi družbi, da izživiš svoje danosti.
Mimogrede, kaj pa pomeni zate napredek v duhovnosti?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version