O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE, 3. del
Žarek:
--- Quote from: Maja on May 12, 2014, 11:12:53 AM ---
--- Quote from: Žarek on May 12, 2014, 11:08:19 AM ---Bi še jaz prosil. Ali se mi obeta v bližnji prihodnosti kaj pozitivnega napredka v duhovni smeri? :)
--- End quote ---
:Lu v :Sk v 11. hiši.
Se mi zdi, da imaš močno intuicijo in na spoh dobro znaš z občutki, ki pri tebi znajo bit tudi precej intenzivni. Si v pravi družbi, da izživiš svoje danosti.
Mimogrede, kaj pa pomeni zate napredek v duhovnosti?
--- End quote ---
Najlepša ti hvala za sporočilo, zelo lepo si napisala. :) Glede napredka... S tem je mišljeno, da grem uspešno nasproti podanim ciljem... 8) Hvala še enkrat!
Maja:
--- Quote from: Pika on May 12, 2014, 11:10:54 AM ---Jaz bi pa loverja potegnila iz naftalina. ::) Da ne bo revež zmrznil v tem vremenu.
Katera muha me bo pičila v naslednjih nekaj mesecih?
Kaj pa njega?
Muha CC? Muha enodnevnica? Muha stalnica? Muha molčalnica? Muha nevesta? Muha nezvesta :P? Muha surlovlečnica? Muha flegmatičnica? Šmentana muha? Vinska mušica? Modna muha?
Hvala! :-*
--- End quote ---
Bzzzz ...
Vinska mušica ... :laugh: :laugh: :laugh:
:Lu v :rak v 3. hiši.
Još ima ljubavi ... Najbrž bo muha tvoje muhe leteti vštric z njim, četudi bi te kot muhe obletavale druge muhe.
Maja:
--- Quote from: Žarek on May 12, 2014, 11:16:20 AM ---
--- Quote from: Maja on May 12, 2014, 11:12:53 AM ---
--- Quote from: Žarek on May 12, 2014, 11:08:19 AM ---Bi še jaz prosil. Ali se mi obeta v bližnji prihodnosti kaj pozitivnega napredka v duhovni smeri? :)
--- End quote ---
:Lu v :Sk v 11. hiši.
Se mi zdi, da imaš močno intuicijo in na spoh dobro znaš z občutki, ki pri tebi znajo bit tudi precej intenzivni. Si v pravi družbi, da izživiš svoje danosti.
Mimogrede, kaj pa pomeni zate napredek v duhovnosti?
--- End quote ---
Najlepša ti hvala za sporočilo, zelo lepo si napisala. :) Glede napredka... S tem je mišljeno, da grem uspešno nasproti podanim ciljem... 8) Hvala še enkrat!
--- End quote ---
Kaj pa so ti cilji? Čisto iz firbca me zanima, ker sem se tudi sama veliko spraševala o namenu duhovnosti, kaj to sploh je, čemu služi in kaj naj bi spadalo pod to. Imamo tudi temo Kaj je duhovnost, mogoče bi nadaljevala tam ...
KLIK
Žarek:
Pravzaprav ne vem, kaj bi ti v tisti temi napisal, ker je tam napisano že marsikaj... Morda kdaj drugič.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Maja on May 12, 2014, 11:18:49 AM ---
--- Quote from: Pika on May 12, 2014, 11:10:54 AM ---Jaz bi pa loverja potegnila iz naftalina. ::) Da ne bo revež zmrznil v tem vremenu.
Katera muha me bo pičila v naslednjih nekaj mesecih?
Kaj pa njega?
Muha CC? Muha enodnevnica? Muha stalnica? Muha molčalnica? Muha nevesta? Muha nezvesta :P? Muha surlovlečnica? Muha flegmatičnica? Šmentana muha? Vinska mušica? Modna muha?
Hvala! :-*
--- End quote ---
Bzzzz ...
Vinska mušica ... :laugh: :laugh: :laugh:
:Lu v :rak v 3. hiši.
Još ima ljubavi ... Najbrž bo muha tvoje muhe leteti vštric z njim, četudi bi te kot muhe obletavale druge muhe.
--- End quote ---
:laugh: :laugh:
Ampak jaz sem tista z valjarjem al kaj?
Torej, če v tarot prevedem tole mušjo umetnino, je on mušji kralj čaš, jaz pa mušja kraljica palic? :laugh:
Zanimivo, da bolj ko sem na nedosegu, bolj je pijan.
Bolj ko sem jaz lesena, bolj je on stopljen.
Bi pa prav prišlo, da bi me pustil pri miru. Ne da se mi več.
Mu pošljemo muho CC? 8)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version