IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Predvsem pa ali se zavedaš, da imaš volan svojega življenja v svojih rokah /torej bodi ustvarjalna in peljalo te bo k sreči - če že ni ustvarjalnost sreča/
Hihihi - prava ljubezen? potem pa če bo trajala? - kako pa naj zdaj to vprašam? Tvoja "LJUBEZEN" bo globoka in strastna, predana in seznanjena z odgovornostjo. Se bo pa zgodila v 8 letih
Quote from: Opal on May 20, 2014, 10:08:18 AMQuote from: Tea on May 20, 2014, 09:46:29 AMDanes vam lahko kaj pogledam iz karmičnihTea, za to leto si mi na začetku leta izvlekla karto, ki je napovedala, da bo to leto zame ustvarjalno in zelo srečno. Seveda sem se razveselila ampak glede na to, da bo kmalu prva polovica ven saj čas kar *leti* moram povedati, da ni še nič takega, da bi lahko potrdila napoved. Srčno upam, da to šele pride?!izvlekla sem karto 1 hiše, ki postavlja vprašanje:- kdo sem- kakšne so moje želje- kako vidim svoj položaj- kaj lahko naredim, da dosežem tisto, kar želimNa koliko odgovorov mi lahko odgovoriš? Predvsem pa ali se zavedaš, da imaš volan svojega življenja v svojih rokah /torej bodi ustvarjalna in peljalo te bo k sreči - če že ni ustvarjalnost sreča/
Quote from: Tea on May 20, 2014, 09:46:29 AMDanes vam lahko kaj pogledam iz karmičnihTea, za to leto si mi na začetku leta izvlekla karto, ki je napovedala, da bo to leto zame ustvarjalno in zelo srečno. Seveda sem se razveselila ampak glede na to, da bo kmalu prva polovica ven saj čas kar *leti* moram povedati, da ni še nič takega, da bi lahko potrdila napoved. Srčno upam, da to šele pride?!
Danes vam lahko kaj pogledam iz karmičnih
Se postavljam v vrsto
Quote from: Tea on May 20, 2014, 11:33:44 AMHihihi - prava ljubezen? potem pa če bo trajala? - kako pa naj zdaj to vprašam? Tvoja "LJUBEZEN" bo globoka in strastna, predana in seznanjena z odgovornostjo. Se bo pa zgodila v 8 letih Mišljeno je seveda bilo, kdaj bom srečal tisto pravo za katero bi lahko rekel, to je pa tista taprava (moj tip ženske) za mene in jaz za njo (njen tip). Se pravi, eden za drugega v vsakem pomenu besede. Časovno gledano fajna doba in se mi ne zdi dolgo tudi, če mine točno do sekunde toliko. Sem zelo zadovoljen s tvojim odgovorom in se ti zahvaljujem še enkrat, hvala. V zahvalo ti pošiljam tale šop rož. Če ti rože ne pašejo pa ti pošiljam še tale kos torte.
A lahko se jaz prosim? Oba z mozem trenutno na "zavodu" sicer oba neki prckava zraven, ampak situacija je dalec od roznate. Ali je bolje da isceva sluzbo ali vztrajava na svojem?
Quote from: Tea on May 20, 2014, 09:46:29 AMDanes vam lahko kaj pogledam iz karmičnihLepo prosim za zdravje?
Quote from: Gloria82 on May 20, 2014, 01:49:52 PMSe postavljam v vrsto Ja kaj ... a boš kar v vrsti stala
Quote from: Jane on May 20, 2014, 01:49:35 PMA lahko se jaz prosim? Oba z mozem trenutno na "zavodu" sicer oba neki prckava zraven, ampak situacija je dalec od roznate. Ali je bolje da isceva sluzbo ali vztrajava na svojem?Po moje bosta vidva kar na svojem in to s poslom, ki vaju bo na nek način tudi povezoval /7 hiša in Bik/ verjetno zaradi slednjega /bika/ bo tole najbrž graditev na počasi in vztrajno, pa vendarle dolgoročno tudi finančno uspešnoIskanje službe - tud ni slabo /Jupiter/
Quote from: Gloria82 on May 20, 2014, 01:49:52 PMSe postavljam v vrsto ...za denarčke me zanima Prosim