Author Topic: KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE, 3. del  (Read 57422 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE, 3. del
« Reply #405 on: May 22, 2014, 12:24:05 PM »
Izčrpno.
In resnično.

Tudi želim si pestrega dela. Ampak šele zdaj. Prej bi tudi raje rekla, da bi bila nekje, kjer ni nič od men odvisno, sediš in to je to. Zadnja leta pa vidim, da mi je veliko do ustvarjanja, experimentiranja, improvizacije. Zaspala ne bom nikoli, tudi, če bom nekje delala, vedno bom iskala, če se kje pojavi še kakšna priložnost. Ne mislim, da bom nekje ostala do penzije, tega zdaj ni več, in prej se sprijazniš s tem, lažje ti je. Vsak reče, kdaj boš pa nabral leta in ali je za nedoločen čas ... Jaz pa gledam na to, da je delo in da lahko nekaj delaš in nekaj novega narediš. Da je delo živo, da se razvija, ne rutinsko in neustvarjalno. Kakor gledam, vse izkušnje v preteklosti so mi služile, da sem oblikovala ta pogled.

Hvala!
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #406 on: May 22, 2014, 12:28:14 PM »
Izčrpno.
In resnično.

Tudi želim si pestrega dela. Ampak šele zdaj. Prej bi tudi raje rekla, da bi bila nekje, kjer ni nič od men odvisno, sediš in to je to. Zadnja leta pa vidim, da mi je veliko do ustvarjanja, experimentiranja, improvizacije. Zaspala ne bom nikoli, tudi, če bom nekje delala, vedno bom iskala, če se kje pojavi še kakšna priložnost. Ne mislim, da bom nekje ostala do penzije, tega zdaj ni več, in prej se sprijazniš s tem, lažje ti je. Vsak reče, kdaj boš pa nabral leta in ali je za nedoločen čas ... Jaz pa gledam na to, da je delo in da lahko nekaj delaš in nekaj novega narediš. Da je delo živo, da se razvija, ne rutinsko in neustvarjalno. Kakor gledam, vse izkušnje v preteklosti so mi služile, da sem oblikovala ta pogled.

Hvala!

Super, sem vesela tvojega razmišljanja :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #407 on: May 22, 2014, 12:29:32 PM »
Jaz pa tebi za pomoč in podporo.  :-*
9ZK 656

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #408 on: May 22, 2014, 01:03:13 PM »

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #409 on: May 22, 2014, 01:16:08 PM »
Azeleja,

bilo je že napisano, da je treba zastaviti točno vprašanje.

Reproduktivni organi niso točno vprašanje. Ali te zanima njihovo stanje? Če je vse ok? Glede na to, da si v drugi temi napisala, da si želiš otroka, predvidevam, da je povezano z zanositvijo. Potem lahko vprašaš, kako ti kaže z zanositvijo itd. Kot rečeno, točno vprašanje je potrebno.
9ZK 674

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #410 on: May 22, 2014, 01:19:50 PM »
Azeleja,

bilo je že napisano, da je treba zastaviti točno vprašanje.

Reproduktivni organi niso točno vprašanje. Ali te zanima njihovo stanje? Če je vse ok? Glede na to, da si v drugi temi napisala, da si želiš otroka, predvidevam, da je povezano z zanositvijo. Potem lahko vprašaš, kako ti kaže z zanositvijo itd. Kot rečeno, točno vprašanje je potrebno.

Aha, hvala za pojasnilo. Sem prou šlampasto izpadla zdej hehe  :embarrassed:

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #411 on: May 22, 2014, 01:21:48 PM »
Danes vam lahko kaj pogledam iz karmičnih

Lepo prosim za zdravje?

kaj pa za zdravje?

Se opravičujem, ker sem nepravilno zastavila vprašanje.

Torej zanima me .... Kako mi kaže z zanositvijo?

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #412 on: May 23, 2014, 09:00:00 AM »
Mogoče poskušaj bit digitalna tehtnica.  :D

:laugh: :laugh: :laugh:

Je bolj točna, ampak, če ji baterij zmanjka ...

Uranska vaga  :laugh:
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #413 on: May 23, 2014, 09:23:49 AM »
Mogoče poskušaj bit digitalna tehtnica.  :D

:laugh: :laugh: :laugh:

Je bolj točna, ampak, če ji baterij zmanjka ...

Uranska vaga  :laugh:

;D ;)
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #414 on: May 23, 2014, 01:44:44 PM »
Danes vam lahko kaj pogledam iz karmičnih

Lepo prosim za zdravje?

kaj pa za zdravje?

Se opravičujem, ker sem nepravilno zastavila vprašanje.

Torej zanima me .... Kako mi kaže z zanositvijo?

.

Če smo že pri pravilnih vprašanjih. Tudi na tole, človek ne ve kako naj odgovori. Kako kaže. Ali si noseča, pa te zanima kako kaže. Ali načrtuješ. Pravilno vprašanje ali bom npr. v roku enega leta noseča?
Sicer pa kot se spomnim smo ti v tej temi že vsaj enkrat odgovorili na to vprašanje. Punce ne zavedate se, da ne morete o istem vprašanju vprašati 5 krat, ker odgovori ne bodo več pravi. Vesolje vas ne jemlje več resno in si dobesedno izmišljuje odgovore, padejo kontra karte. Govorim iz izkušenj, ker sem tudi sama za določene teme vrgla po 150 krat, ker mi prvič odgovor ni bil všeč.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #415 on: May 23, 2014, 01:54:46 PM »
A lahko malo modrujem?  :embarrassed:
Če odgovor v kartah odraža trenutno situacijo, ki se pa lahko spreminja v skladu z našimi odločitvami, svobodno voljo..., potem je lahko odgovor čez en mesec drugačen... oz. je vprašanje postavljeno v drugih okoliščinah.

Če sem brcnila mimo, upam, da niste bili po nesreči ravno na tistem mimo mestu.  :laugh:

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #416 on: May 23, 2014, 02:20:13 PM »
Pika, se strinjam s teboj, okoliščine se spreminjajo. Vendar nekateri sprašujejo četudi okoliščine niso spremenjene. To je verjetno Jane hotela napisat.

Sem opazila, da je pred mesecem dni Azeleja vprašala, če se ji obeta nova ljubezen.

Se pravi sedaj, če je brez partnerja in bi rada zanosila z umetno oploditvijo/osemenitvijo, potem naj to vpraša.

Če jo zanima, kdaj lahko pričakuje zanositev s partnerjem, pa mora biti najprej partner tisti, ki mora prit na pot.

Tebi lahko karte kažejo super za zanositev, ker si ploden itd, pa nimaš partnerja, kaj boš potem? Iskal semenčeca po ulici?
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #417 on: May 23, 2014, 02:33:54 PM »
Torej vprašanje ni nikoli dovolj konkretno.  :blank:

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #418 on: May 23, 2014, 02:34:31 PM »
Je, seveda, da je.  ;)

Saj vidiš, kot sem napisala, potrebna bo razlaga malce, ane.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #419 on: May 23, 2014, 02:47:18 PM »
Seveda da je vprašanje konkretno. Recimo Azelejin primer Ali bom noseča v roku enega leta? Kaj naj storim, da zanosim v roku enega leta? Če odmislim, da nima partnerja.
Potem bi jaz zastavila vprašanje takole ali bom v roku enega leta spoznala osebo s katero si bom tudi ustvarila družino.

Treba je samo povedat kaj je odzadaj. Če sam ne veš kako postavit vprašanja, potem pričakujem da mi poveš kratko zgodbo ali želje in bom že jaz vprašala karte tako da bo prav.
Če pa rečeš samo ljubezen? nosečnost?
Kaj pa naj človek odgovori...tako kot je Tea rekla, dobro..dobro. Enkrat pač bo dobro  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/