O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE, 3. del
taja6:
--- Quote from: Tea on May 22, 2014, 09:23:56 AM ---
--- Quote from: taja6 on May 21, 2014, 02:23:45 PM ---Ali bom junija letos potovala?
hvala :***
--- End quote ---
Neptun
Mislim, da je še nekaj meglenega. Če sem odkrita ne vem točno kako bi si to karto razlagala. Mogoče pa ti veš?
--- End quote ---
kristalno jasno je, da je še megleno ;D
logičen odgovor, sem hotela malo pofirbcat v prihodnost, pa še ni odločeno očitno..
to potovanje ni od mene odvisno, situacija je še nejasna, kako oz kdaj se bo razrešila ; takoj, ko se razreši, sedem na letalo :) ni jasen čas, ni jasna destinacija...
sem torej prehitro vprašala...
hvala Tea :-*
Maja:
--- Quote from: sasa on May 22, 2014, 09:45:39 AM ---Ma, vaga. :laugh:
Kdo se jih je spomnu. :laugh:
--- End quote ---
Če si jih ne bi, te ne bi bilo! Dobro, da se jih je! Ste čisto fajn. 8)
sasa:
Sej vem, da smo fajn. Sam tko, ker točno vem, kaj to pomeni. ;D
Maja:
Tea, vem, da sem že bila na vrsti, ampak bi še enkrat pognjavila ... :embarrassed:
Bila sem na razgovoru, jutri grem malo pogledat ... Potem me bodo vzeli, če bo vse OK. Bo ali ne bo?
Tea:
--- Quote from: Maja on May 22, 2014, 10:50:05 AM ---Tea, vem, da sem že bila na vrsti, ampak bi še enkrat pognjavila ... :embarrassed:
Bila sem na razgovoru, jutri grem malo pogledat ... Potem me bodo vzeli, če bo vse OK. Bo ali ne bo?
--- End quote ---
Uran - hihi saj ne morem verjet. Pri tebi je res vse nepričakovano in tako, kot človek ne bi pričakoval. Ko že misliš, da zgradiš, se lego kocke porušijo in gradiš znova.
Pravzaprav pa ti tokrat sporoča, da bodi odprta za nove zamisli. Popolnoma drugače usmerjaj energijo. Drugače glej na vse skupaj. Po moje je to pot v pričakovan razplet tvoje situacije.
Po moje BO
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version