O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE, 3. del
Tea:
--- Quote from: taja6 on May 22, 2014, 10:10:25 AM ---
--- Quote from: Tea on May 22, 2014, 09:23:56 AM ---
--- Quote from: taja6 on May 21, 2014, 02:23:45 PM ---Ali bom junija letos potovala?
hvala :***
--- End quote ---
Neptun
Mislim, da je še nekaj meglenega. Če sem odkrita ne vem točno kako bi si to karto razlagala. Mogoče pa ti veš?
--- End quote ---
kristalno jasno je, da je še megleno ;D
logičen odgovor, sem hotela malo pofirbcat v prihodnost, pa še ni odločeno očitno..
to potovanje ni od mene odvisno, situacija je še nejasna, kako oz kdaj se bo razrešila ; takoj, ko se razreši, sedem na letalo :) ni jasen čas, ni jasna destinacija...
sem torej prehitro vprašala...
hvala Tea :-*
--- End quote ---
Vprašaj čez 12 dni ponovno
Tea:
--- Quote from: sasa on May 22, 2014, 10:48:46 AM ---Sej vem, da smo fajn. Sam tko, ker točno vem, kaj to pomeni. ;D
--- End quote ---
;D
sasa:
--- Quote from: Tea on May 22, 2014, 11:30:35 AM ---
--- Quote from: sasa on May 22, 2014, 10:48:46 AM ---Sej vem, da smo fajn. Sam tko, ker točno vem, kaj to pomeni. ;D
--- End quote ---
;D
--- End quote ---
Včasih sem sama nase jezna, ker sem vaga. Ko se odločaš, pa se ne moreš odločit. Hudič je to. :laugh:
Tea:
--- Quote from: sasa on May 22, 2014, 11:31:46 AM ---
--- Quote from: Tea on May 22, 2014, 11:30:35 AM ---
--- End quote ---
;D
--- End quote ---
Včasih sem sama nase jezna, ker sem vaga. Ko se odločaš, pa se ne moreš odločit. Hudič je to. :laugh:
--- End quote ---
Po mojih izkušnjah sta v takem primeru obe odločitvi enakovredni - če gledamo iz vidika prihodnosti. Tako da je konec koncev čist vseeno :)
Škratinja Nagaya:
Mogoče poskušaj bit digitalna tehtnica. :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version