O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE, 3. del

<< < (81/89) > >>

sasa:
Joj, Pika, si me tok v smeh spravla, da me vsi gledajo, kaj se tako smejim.  :laugh: :laugh: :laugh:

Škratinja Nagaya:
Super, upam, da se bodo nalezli.  ;)

Maja:

--- Quote from: Tea on May 22, 2014, 11:29:04 AM ---
--- Quote from: Maja on May 22, 2014, 10:50:05 AM ---Tea, vem, da sem že bila na vrsti, ampak bi še enkrat pognjavila ...  :embarrassed:
Bila sem na razgovoru, jutri grem malo pogledat ... Potem me bodo vzeli, če bo vse OK. Bo ali ne bo?

--- End quote ---

Uran - hihi saj ne morem verjet. Pri tebi je res vse nepričakovano in tako, kot človek ne bi pričakoval. Ko že misliš, da zgradiš, se lego kocke porušijo in gradiš znova.
Pravzaprav pa ti tokrat sporoča, da bodi odprta za nove zamisli. Popolnoma drugače usmerjaj energijo. Drugače glej na vse skupaj. Po moje je to pot v pričakovan razplet tvoje situacije.

Po moje BO

--- End quote ---

Res upam, da bo. Kaže dobro. Edino, če bi ga prepričal še kdo drug, ki bi prišel za mano ali pa, če se ne bi obnesla, ampak sem se toliko pripravljena potrudit in kristalno jasno mi je, kaj bo terba delat, da mislim, da bi moglo it.

Ja, totalno nepričakovano.  :o
Sem pričakovala da ali ne. Ali pa drugi krog in po pravilih, potem pa začne šef kar od pogodbe ...  :o Nekaj časa sem gledala, če se je zmotil ali pa sem narobe slišala ... Potem me je pa res kar najavil za jutri.

Nove zamisli ... Ta, neploden čas sem maximlano izkoristila za oblikovanje ciljev, svoje podobe itd. Pol leta nazaj nisem vedela, kaj bi sploh hotela delat. Zdelo se mi je, da zame delo sploh ne obstaja. Nisem znala pomislit na NORMALNO delo, z normalnim delavnikom, med normalnimi ljudmi in tako, da bom lahko res nekaj delala, ne samo visela kot en star "reklc".
Tole je čisto nekaj izven tega, kar sem mislila, da bom delala. Vseeno zelo ustrezno glede na moj profil in interese. Ampak, ker nisem imela drugačnega dela kot turizem/igralništvi, gruče naroda, vse izmene, si sploh nisem znala zamišljat sebe v drugačni dejavnosti. Kot nekdo debelo pogleda, če mu rečejo, da bo delal eno naduro ali pa soboto, tako si jaz nisme znala predstavljat, da tega ne bi bilo. Oprani možgani. In če tako geldam, je bil potreben malo daljši čas od tiste službe, da se je naredil "reset" in da začnem na novo razmišljat. Izven doslej znanih okvirjev, kot si napisala že zadnjič.

Ampak tole je res priložnost, da gate trga!!!

Maja:

--- Quote from: Pika on May 22, 2014, 11:33:12 AM ---Mogoče poskušaj bit digitalna tehtnica.  :D

--- End quote ---

:laugh: :laugh: :laugh:

Je bolj točna, ampak, če ji baterij zmanjka ...

sanjalka:

--- Quote from: Maja on May 22, 2014, 11:52:40 AM ---
--- Quote from: Tea on May 22, 2014, 11:29:04 AM ---
--- Quote from: Maja on May 22, 2014, 10:50:05 AM ---Tea, vem, da sem že bila na vrsti, ampak bi še enkrat pognjavila ...  :embarrassed:
Bila sem na razgovoru, jutri grem malo pogledat ... Potem me bodo vzeli, če bo vse OK. Bo ali ne bo?

--- End quote ---

Uran - hihi saj ne morem verjet. Pri tebi je res vse nepričakovano in tako, kot človek ne bi pričakoval. Ko že misliš, da zgradiš, se lego kocke porušijo in gradiš znova.
Pravzaprav pa ti tokrat sporoča, da bodi odprta za nove zamisli. Popolnoma drugače usmerjaj energijo. Drugače glej na vse skupaj. Po moje je to pot v pričakovan razplet tvoje situacije.

Po moje BO

--- End quote ---

Res upam, da bo. Kaže dobro. Edino, če bi ga prepričal še kdo drug, ki bi prišel za mano ali pa, če se ne bi obnesla, ampak sem se toliko pripravljena potrudit in kristalno jasno mi je, kaj bo terba delat, da mislim, da bi moglo it.

Ja, totalno nepričakovano.  :o
Sem pričakovala da ali ne. Ali pa drugi krog in po pravilih, potem pa začne šef kar od pogodbe ...  :o Nekaj časa sem gledala, če se je zmotil ali pa sem narobe slišala ... Potem me je pa res kar najavil za jutri.

Nove zamisli ... Ta, neploden čas sem maximlano izkoristila za oblikovanje ciljev, svoje podobe itd. Pol leta nazaj nisem vedela, kaj bi sploh hotela delat. Zdelo se mi je, da zame delo sploh ne obstaja. Nisem znala pomislit na NORMALNO delo, z normalnim delavnikom, med normalnimi ljudmi in tako, da bom lahko res nekaj delala, ne samo visela kot en star "reklc".
Tole je čisto nekaj izven tega, kar sem mislila, da bom delala. Vseeno zelo ustrezno glede na moj profil in interese. Ampak, ker nisem imela drugačnega dela kot turizem/igralništvi, gruče naroda, vse izmene, si sploh nisem znala zamišljat sebe v drugačni dejavnosti. Kot nekdo debelo pogleda, če mu rečejo, da bo delal eno naduro ali pa soboto, tako si jaz nisme znala predstavljat, da tega ne bi bilo. Oprani možgani. In če tako geldam, je bil potreben malo daljši čas od tiste službe, da se je naredil "reset" in da začnem na novo razmišljat. Izven doslej znanih okvirjev, kot si napisala že zadnjič.

Ampak tole je res priložnost, da gate trga!!!

--- End quote ---

Ja, vladar tvoje 6. hiše (služba) je merkur v konj. z uranom in vladar 2. hiše (služenje denarja) je spet uran v konjunkciji z merkurjem, oboje v strelcu, in njun vladar jupiter spet v vodnarju-pričakuj nepričakovano pri svojem opravljanju vsakodnevnega dela (tudi službe) in pri služenju denarja. Ko najmanj pričakuješ pride, in ko pričakuješ, ni nič. Potrebno bo rušiti okvirje, in biti vedno odprt za vse novitete,spremembe, to so planeti, ki ne prenesejo rutine, ustaljenih vzorcev, omejitev, krila razpreti in poleteti, biti dovzeten za priložnosti, za spremembe.... Tujina, tujci, tuji jeziki, študioznost, intelektualnost, komunikativnost, napredna tehnologija... to se kaže v tvoji karti na kakšen način boš služila denar in opravljala vsakodnevno delo (službo)
Merkur imaš dobro aspektiran, z uranom ti daje lahko genialne ideje, pri jupitru pa moraš izkoristiti priložnosti, ki se ti ponudijo, drugače tudi ne bo nič ;)
Kirona,ki dela opozicijo na to konjunkcijo med merkurjem in uranom pa izkoristi tako, da pomagaš drugim, da zdraviš druge tam, kjer sama sebe nisi mogla, oz. tam, kjer si bila sama najbolj ranjena, to je področje, kjer lahko največ daš drugim, saj tam , kjer smo ranjeni, lahko najbolj čutimo z drugimi in posledično tudi najbolj pomagamo...Pri tebi je to 5. hiša (otroštvo, otroci, kreativnost, hobiji, konjički, ljubezenske avanture, identiteta...) in tudi 6. hišo moraš upoštevati (kiron se nahaja na koncu 5. hiše, zato se upošteva tudi 6. hiša)- se pravi vsakodnevno delo, služba, domače živali, rutina,zdravje, zdrava prehrana....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version