9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Aloha Majči...še jaz...se mi obeta kaj zanimivega na čustvenem področju? Hvalaaaa
A lahko še jaz malo strasti prečekiram?Hvala! Me prav zanima, če bo padel kak v v 12. Al pa retro v v 7.
Danes sem na voljo za kratka vprašanja, na katera bom odgovorila s pomočjo 12-ih kart planetov iz kompleta Karmičnih astroloških kart. Ali pa, če želite samo sporočilo ... Vabljeni.
Quote from: Pika on January 27, 2014, 12:22:47 PMA lahko še jaz malo strasti prečekiram?Hvala! Me prav zanima, če bo padel kak v v 12. Al pa retro v v 7.Pika ... A uganeš, kaj sem potegnila?
Quote from: Maja on January 27, 2014, 11:22:03 AMDanes sem na voljo za kratka vprašanja, na katera bom odgovorila s pomočjo 12-ih kart planetov iz kompleta Karmičnih astroloških kart. Ali pa, če želite samo sporočilo ... Vabljeni.Maja prosim tudi jaz, vprašanje pa je razrešitev moje družinske(partnerske) situacije,
Quote from: Maja on January 27, 2014, 12:26:09 PMQuote from: Pika on January 27, 2014, 12:22:47 PMA lahko še jaz malo strasti prečekiram?Hvala! Me prav zanima, če bo padel kak v v 12. Al pa retro v v 7.Pika ... A uganeš, kaj sem potegnila? Dej ga no srat! Kje pa se nahaja ta ?A sameva?
Quote from: Pika on January 27, 2014, 12:28:41 PMQuote from: Maja on January 27, 2014, 12:26:09 PMQuote from: Pika on January 27, 2014, 12:22:47 PMA lahko še jaz malo strasti prečekiram?Hvala! Me prav zanima, če bo padel kak v v 12. Al pa retro v v 7.Pika ... A uganeš, kaj sem potegnila? Dej ga no srat! Kje pa se nahaja ta ?A sameva? Sama samcata na planetu v galaxiji v vesolju .Samo planete gledam danes.
Quote from: cvetka on January 27, 2014, 12:26:14 PMQuote from: Maja on January 27, 2014, 11:22:03 AMDanes sem na voljo za kratka vprašanja, na katera bom odgovorila s pomočjo 12-ih kart planetov iz kompleta Karmičnih astroloških kart. Ali pa, če želite samo sporočilo ... Vabljeni.Maja prosim tudi jaz, vprašanje pa je razrešitev moje družinske(partnerske) situacije, Seveda, cvetka. Potegnila sem ... Nato še Stvari so trenutno preveč nejasne. Stvari rešuj s pomočjo intuicije. Pazi na svoja čustva.
Quote from: Maja on January 27, 2014, 12:30:09 PMQuote from: cvetka on January 27, 2014, 12:26:14 PMQuote from: Maja on January 27, 2014, 11:22:03 AMDanes sem na voljo za kratka vprašanja, na katera bom odgovorila s pomočjo 12-ih kart planetov iz kompleta Karmičnih astroloških kart. Ali pa, če želite samo sporočilo ... Vabljeni.Maja prosim tudi jaz, vprašanje pa je razrešitev moje družinske(partnerske) situacije, Seveda, cvetka. Potegnila sem ... Nato še Stvari so trenutno preveč nejasne. Stvari rešuj s pomočjo intuicije. Pazi na svoja čustva.Maja, hvala; se pa tole stanje vleče že celo leto; tam kjer si dodala pikice, a je vpletena 8H?
Khmmmm... Če bi zdajle ali v bližnji prihodnosti figure izvajala, bi moral imeti tip dolgega 1500km.Tako da... nič jasno. A lahko pogledaš še za rok trajanja tele poskočne ? Hvala!