PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Danes sem na voljo za kratka vprašanja, na katera bom odgovorila s pomočjo 12-ih kart planetov iz kompleta Karmičnih astroloških kart. Ali pa, če želite samo sporočilo ... Vabljeni.
Maja, lahko pogledaš še zame.Zanima me nakup stanovanja za sina.Hvala
Quote from: Maja on January 27, 2014, 11:22:03 AMDanes sem na voljo za kratka vprašanja, na katera bom odgovorila s pomočjo 12-ih kart planetov iz kompleta Karmičnih astroloških kart. Ali pa, če želite samo sporočilo ... Vabljeni.Maja, prosim .... bi kar osebno sporočilo za ta čas v katerem sem?
Maja, a bom preveč zahtevna, če prašam še za faks, kako kaj kaže?
Quote from: sanjalka on January 27, 2014, 01:01:56 PMMaja, lahko pogledaš še zame.Zanima me nakup stanovanja za sina.Hvala Seveda, draga. sem potegnila ... Osebno me to asociira na materinsko prizadevanje in tudi na dom. Menim, da bo uspešno.Kako si interpretiraš ti?
Quote from: sasa on January 27, 2014, 01:07:48 PMMaja, a bom preveč zahtevna, če prašam še za faks, kako kaj kaže?Ne boš. Zato sem tu. Skupaj sem potegnila :So in . Samo zagrizi.
Quote from: Maja on January 27, 2014, 01:09:58 PMQuote from: sasa on January 27, 2014, 01:07:48 PMMaja, a bom preveč zahtevna, če prašam še za faks, kako kaj kaže?Ne boš. Zato sem tu. Skupaj sem potegnila :So in . Samo zagrizi. Haha, pa sej ne morem verjet, pa oba planeta imam natalno v 9. hiši Saj pridno delam seminarske, đizs jih je, pa na predavanja tut hodim pridno.
Quote from: Maja on January 27, 2014, 01:07:08 PMQuote from: sanjalka on January 27, 2014, 01:01:56 PMMaja, lahko pogledaš še zame.Zanima me nakup stanovanja za sina.Hvala Seveda, draga. sem potegnila ... Osebno me to asociira na materinsko prizadevanje in tudi na dom. Menim, da bo uspešno.Kako si interpretiraš ti?Vau, super, ja, skupaj z mojo mamo naj bi speljali ta projekt, tako da si luno potem tukaj razlagam kot pozitivno...To bo družinsko ženski projekt Mogoče še lahko pogledaš, če se nam bo izšlo-finančno mislim in tudi, če bomo našli pravo, lepo, dovolj veliko in cenovno dovolj ugodno?
Mi jih imamo skoraj pri vsakem predmetu, opažam pa, da nas res spodbujajo k temu, da razmišljamo, podajamo mnenje svoje itd. Res je tko, ne pustijo, da samo sedimo na predavanjih in gledamo v luft.
kako bo uspešno razreševanje v letošnjem letu hvala Maja
Quote from: sanjalka on January 27, 2014, 01:13:21 PMQuote from: Maja on January 27, 2014, 01:07:08 PMQuote from: sanjalka on January 27, 2014, 01:01:56 PMMaja, lahko pogledaš še zame.Zanima me nakup stanovanja za sina.Hvala Seveda, draga. sem potegnila ... Osebno me to asociira na materinsko prizadevanje in tudi na dom. Menim, da bo uspešno.Kako si interpretiraš ti?Vau, super, ja, skupaj z mojo mamo naj bi speljali ta projekt, tako da si luno potem tukaj razlagam kot pozitivno...To bo družinsko ženski projekt Mogoče še lahko pogledaš, če se nam bo izšlo-finančno mislim in tudi, če bomo našli pravo, lepo, dovolj veliko in cenovno dovolj ugodno?Hehe, torej je bila karta zelo v kontextu.Če se bo izšlo tako, kot si si zamislila ... Razlagam, da s prizadevanji, vsekakor.