IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: taja6 on January 27, 2014, 01:13:44 PMkako bo uspešno razreševanje v letošnjem letu hvala Maja Izvoli ... :JČudovito!!!
kako bo uspešno razreševanje v letošnjem letu hvala Maja
Quote from: Pika on January 27, 2014, 12:46:27 PM Khmmmm... Če bi zdajle ali v bližnji prihodnosti figure izvajala, bi moral imeti tip dolgega 1500km.Tako da... nič jasno. A lahko pogledaš še za rok trajanja tele poskočne ? Hvala!Bo pa kabel potegnil ... OK, dajva še eno. Že greš.
Khmmmm... Če bi zdajle ali v bližnji prihodnosti figure izvajala, bi moral imeti tip dolgega 1500km.Tako da... nič jasno. A lahko pogledaš še za rok trajanja tele poskočne ? Hvala!
Quote from: Nena on January 27, 2014, 12:17:57 PMAloha Majči...še jaz...se mi obeta kaj zanimivega na čustvenem področju? Hvalaaaa Zna biti strastno?
Aloha Majči...še jaz...se mi obeta kaj zanimivega na čustvenem področju? Hvalaaaa
Quote from: Opal on January 27, 2014, 01:02:57 PMQuote from: Maja on January 27, 2014, 11:22:03 AMMaja, prosim .... bi kar osebno sporočilo za ta čas v katerem sem?Izvoli ...Južni vozel ... Težave, nepravi čas za napredek ... Naj te kljub temu ne bo strah. Poglobi se, še malo razmisli, pa bo.Maja, hvala
Quote from: Maja on January 27, 2014, 11:22:03 AMMaja, prosim .... bi kar osebno sporočilo za ta čas v katerem sem?Izvoli ...Južni vozel ... Težave, nepravi čas za napredek ... Naj te kljub temu ne bo strah. Poglobi se, še malo razmisli, pa bo.
Maja, prosim .... bi kar osebno sporočilo za ta čas v katerem sem?
Tole zaporedje delov sem malo površno spremljal in kot vidim si Maja odprla tretji del po tem, ko ima drugi del komaj pet strani. Andres
Quote from: Maja on January 27, 2014, 12:59:52 PMQuote from: Pika on January 27, 2014, 12:46:27 PM Khmmmm... Če bi zdajle ali v bližnji prihodnosti figure izvajala, bi moral imeti tip dolgega 1500km.Tako da... nič jasno. A lahko pogledaš še za rok trajanja tele poskočne ? Hvala!Bo pa kabel potegnil ... OK, dajva še eno. Že greš. Ha ha, kako naj si razlagam hiter rok trajanja? Bo res kabel vlekel. Drugace ne bo slo hitro in kmalu. Nak. Jok. Njet. Zljox.Tele karte me vlecejo... za kabl.
O hvalaNaj se lotimo renovirat barko, al pustimo to za drugo leto
Quote from: Tea on February 03, 2014, 12:31:01 PMO hvalaNaj se lotimo renovirat barko, al pustimo to za drugo leto v v 3. hiši.Jaz si razlagam, da je želja velika, ker bi rada potovala (3. hiša), ampak veš pa, da zdaj obstaja tveganje in bi raje renovirali naslednje leto.
Sem na voljo za vprašanja, tokrat s planeti, znamenji in hišami.
Quote from: Maja on February 03, 2014, 12:22:17 PMSem na voljo za vprašanja, tokrat s planeti, znamenji in hišami. Maja, seveda, prosim,