9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Jane on March 23, 2014, 10:08:11 AMDons mecem karte, ce kdo zeli Jane, kako prav mi pride.Nisem spala ponoči. Žalovanje... hm... za samo sabo in lajfom na splošno. Tale moja tugovanja so sicer del moje narave. Je pa zdaj že kar dolgo obdobje te precejšnje melanholije.Hm... Tole sicer spada v "olajšajsemalo".Prosim za karto glede poslovnega področja in ljubezenskega področja.Hvala!
Dons mecem karte, ce kdo zeli
Quote from: Pika on March 23, 2014, 10:32:25 AMQuote from: Jane on March 23, 2014, 10:08:11 AMDons mecem karte, ce kdo zeli Jane, kako prav mi pride.Nisem spala ponoči. Žalovanje... hm... za samo sabo in lajfom na splošno. Tale moja tugovanja so sicer del moje narave. Je pa zdaj že kar dolgo obdobje te precejšnje melanholije.Hm... Tole sicer spada v "olajšajsemalo".Prosim za karto glede poslovnega področja in ljubezenskega področja.Hvala! Pika, imaš neptunski kvadrat, kar pomeni konec iluzij, meglenke padajo, na vrsti je realnost...Nekako vsi v tem obdobju doživimo padec iluzij, nič ni več vse tako možno kot je bilo npr. pri dvajsetih letih...Streznitev, poznam to tudi sama, sem dala neptunski kvadrat že mimo, da se mi usede na dsc pa še čakam, ti ga imaš že skoraj gori...
Azeleja, a ti lahko iz svojih izkušenj povem, da ko boš najmanj pričakovala, se bo zgodilo. Verjemi. Pa meni je vsa stroka govorila, ne, ne moreš itd. Najprej operacija. No, še danes se nisem naročila na operacijo.
Eno zame pliz. Sam tako eno sporočilo
Jane, lepo prosim. Služba ...In ali je pravi čas za začetek nečesa - ter kako se lotit?Hvala zelo!
Quote from: Jane on March 23, 2014, 03:09:22 PMQuote from: Gloria82 on March 23, 2014, 11:57:26 AMLahko še jaz prosim?Za sluzbeno podrocje...Hja bodi pozorna na neko sodelovanje, partnerstvo...tam doživiš izgube. ?To pa moram dobro pretuhtat za kaj gre.Hvala Jane.To je mišljeno v tem obdobju?
Quote from: Gloria82 on March 23, 2014, 11:57:26 AMLahko še jaz prosim?Za sluzbeno podrocje...Hja bodi pozorna na neko sodelovanje, partnerstvo...tam doživiš izgube.
Lahko še jaz prosim?Za sluzbeno podrocje...
Quote from: Jane on March 23, 2014, 10:08:11 AMDons mecem karte, ce kdo zeli upam, da si še pri volji , zato bi prosila, če vržeš še zame !ljubezen - če se bo začelo kaj dogajati - na splošno na tem področju ?in služba, če se res obetajo spremembe? na bolje ali na slabše?
Mene pa zanima nosečnost. Kdaj, če bo sploh?