Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami
Nepojasnjeno
dreamhorse:
Pozdravljeni, sem nova ne tem forumu. Obiskala sem ga zato, ker se mi zadnje čase dogajajo čudne stvari, ki si jih nekako ne znam pojasniti. Pred 12 leti mi je umrl oče. Po njegovi smrti sem doživela kar nekaj nepojasnjenih stvari, ki sem jih povezala z njegovo smrtjo.
Zdaj pa sem se preselila v skupno stanovanje s fantom in tam doživljam čudne stvari. Prva je bila ta, da sem se ponoči zbudila in kot vedno šla na wc. Ko sem prišla tja, sem ugotovila, da je odprta voda v tušu, drugič sem ponovno odšla na wc in je bila odprta voda na pipi umivalnika. Ko sem o vsem povprašala fanta, če je kaj pustil odprto ni o tem vedel nič. Potem sva en dan prišla domov in je na balkonu gorela luč, ki je nihče od naju ni prižgal. In pika na i se mi je zgodila včeraj, ko sem po generalki, ki je vključevala čiščenje ogledala v kopalnici, skočila pod tuš. Ker sem bila tam kar nekaj časa, se je na ogledalu naredila para. In tam sta bili razločno napisani črki N T. Ko sem vprašala fanta, če je kaj čečkal po ogledalu, me je samo debelo pogledal..
Kaj naj to pomeni. Priznam, da me malo spreletava srh po vseh teh dogodkih...
Kakšne razlage?
Hvala in lep pozdrav
Azra:
Pozdravljena!
Verjetno so v stanovanju se energije nekoga, ki je v preteklosti tam zivel ...
Bi bilo dobro, da kontaktiras osebe, ki cistijo taksne prostore.
Andres:
Bodi vesela dokler se ti to dogaja. Preprosto tako tudi veš, da nisi sama v stanovanju.
Andres
Princes:
Pozdravljena :),
vprašala bi prejšnje stanovalce, v kolikor so ti poznani, če je bival v tem stanovanju kdo s temi začetnicami in kaj se je z njim zgodilo.
Mogoče pa duša išče odrešitev, pozornost, oz. nekoga, ki bi ji pomagal domov?
Tea:
--- Quote from: Princes on May 26, 2008, 03:00:23 PM ---Pozdravljena :),
vprašala bi prejšnje stanovalce, v kolikor so ti poznani, če je bival v tem stanovanju kdo s temi začetnicami in kaj se je z njim zgodilo.
Mogoče pa duša išče odrešitev, pozornost, oz. nekoga, ki bi ji pomagal domov?
--- End quote ---
Se strinjam s Princes
Možno je tudi, da te angeli želijo na kaj opozoriti ali ti povedati da so s tabo in če jih ne "slišiš" dovolj, ti pač dajejo malo agresivnejše znake.
Veliko stvari bi lahko bilo, bi pa vseeno morali imeti malo bolj podrobno zgodbo, da bi ugotovili zakaj se pravzaprav gre.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version