Author Topic: Nepojasnjeno  (Read 100217 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Nepojasnjeno
« Reply #120 on: January 21, 2012, 06:31:19 PM »
Rena, začni se že enkrat zavedat, da imaš znanje medijstva v sebi, kar ti samo potrjuje izkušnja s to dušico. Bo treba še malo delat na svojih podzavestnih prepričanjih. ;)

Vau...samo res, kako ne upam se spustit...  ::)  :-*

Ti se samo prepusti in uživaj, ker lahko na ta način pomagaš mnogim, ki so pomoči potrebni. :-* :-* :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #121 on: January 24, 2012, 09:46:41 PM »
Nepojasnjeno...hmm

sedajle se spomnim ene dogodivscine, ki si je v tistem trenutku (kot tudi sedaj) ne znamo razložiti.

Predani je umrla stara mama. Bila je ze nekaj casa slaba- slaba 2 tedna in da bi umrla si niti nismo predstavljale. Ne vem zakaj sem pomislila, da je lep datum za umret 8.9.10. In res je takrat umrla.  :o
Bila je taka, da je rada bila opazena in tudi pogreb si je vedno (kolikor jo poznam) predstavljala, tako da vse 4 žalujoče vnukinje neutolažljivo jokamo... Pa je na pogreb uspela iti samo ena, ostale smo bile sluzbeno odsotne.

Ko smo šle z mami in sestro v njen domaci kraj za 1.11. smo pospravljale njeno stanovanje in se dogovarjale, kaj bi katera vzela/imela. Mamin stavek me je zmotil... zelo: "kot bi plenile njeno hiso". Zaslisi se trusc, kot da je nekaj padlo in cez cas se sestra oglasi: fak. kako je pa to padlo? Padel je pepelnik iz mize od katere je bila ona oddaljena vsaj 1 meter. Da vam ne povem, kakšen srh me je spreletel. :o Na klubski mizici so bile "zaprte" skarje za rezat piscanca, a smo ugotovile, da je feder odneslo. Ok, za par minut je bila to najbolj logicna razlaga. Cez par minut, ko sem razmisljala o dinamiki dogodkov, smo prisle do zakljucka, da tisti feder ni mogel vreci na tla tako tezkega pepelnika. 

Tega si ne znam razloziti, ampak mislim, da je tisti mamin stavek nekako bil v kontekstu in da stari mami verjetno ni bilo nekaj prav.

Kaj pravite?

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #122 on: January 25, 2012, 01:36:58 PM »
Eh, včasih nas duše pokojnikov s premikanjem predmetov le opozarjajo, da so prisotne v energijski obliki. Čutim, da ji je bilo to čisto ok, da ste bile tam, saj si ona s stvarmi, ki jih je pustila za seboj ne more prav nič pomagati. Duše na drugi strani drugače dojemajo materialne dobrite kot mi. Drugič jo rajši pozdravite in se pogovarjajte z njo, kot pa da se je bojite. ;)
www.theta.si
DZK 519

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #123 on: January 25, 2012, 09:36:31 PM »
imaš prav :-)

Če to ne opazis prav pogosto oz. temu ne dajes prevelike teze, te dobi cisto nepripravljeno.

Sej potem ko je umrl od mojega "moža" dedek, sem na pogrebu imela obcutek, da so z nami vsi pokojni...pa sem v mislih vprasala: ste vsi tukaj, a ne? v tistem pa iz smreke odleti nekaj civkajocih ptic in to je bila moja potrditev. In sem bruhnila v neutolazljiv jok

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #124 on: January 27, 2012, 09:15:49 PM »
Hojla :) nek dogodek, ki se je zgodil mojemu fantu, se mi zdi tako nepojasnen. Občutek ima da ga dejansko opazujejo vesoljci  :).. nekaj časa nazaj je videl na vse zgodaj zjutraj, na nebu tri velike rdeče pike, ki so v trenutku izginile. Danes zjutraj pa spet a bila je rumene barve, ki se je nekaj časa premikala, nato pa kar izginila. Aja pa da ne govorim, da zadnje čase vidi utrinke in zadnjič se mu je zazdelo kot da bi nekakšna senca obšla njegov avto, a na nebu ni bilo ničesar. Ma morda kdo kakšno razlago? hvala  :P

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #125 on: February 03, 2012, 04:35:24 AM »
Hojla :) nek dogodek, ki se je zgodil mojemu fantu, se mi zdi tako nepojasnen. Občutek ima da ga dejansko opazujejo vesoljci  :).. nekaj časa nazaj je videl na vse zgodaj zjutraj, na nebu tri velike rdeče pike, ki so v trenutku izginile. Danes zjutraj pa spet a bila je rumene barve, ki se je nekaj časa premikala, nato pa kar izginila. Aja pa da ne govorim, da zadnje čase vidi utrinke in zadnjič se mu je zazdelo kot da bi nekakšna senca obšla njegov avto, a na nebu ni bilo ničesar. Ma morda kdo kakšno razlago? hvala  :P

jst sm zeelloo firbčna :D

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #126 on: February 03, 2012, 10:56:07 PM »
Če ima občutek, da ga gledajo vesoljci, potem ga najbrž že.  :)
www.theta.si
DZK 519

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #127 on: February 16, 2012, 02:12:36 AM »

Tvoj fant za katerega ne vem, če misliš tvoj partner ali sin, nekaj sigurno vidi.   Pelji ga v motel Medno. Tam od parkirišča naprej se sprehodita po gmajni. Morda bo videl tudi palćke. Če pa bosta slučajno na Islandiji je pa tega, kot tudi vesoljcev toliko več in tvoj fant bo imel več družbe kot ti.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #128 on: February 16, 2012, 03:55:39 AM »

Tvoj fant za katerega ne vem, če misliš tvoj partner ali sin, nekaj sigurno vidi.   Pelji ga v motel Medno. Tam od parkirišča naprej se sprehodita po gmajni. Morda bo videl tudi palćke. Če pa bosta slučajno na Islandiji je pa tega, kot tudi vesoljcev toliko več in tvoj fant bo imel več družbe kot ti.

Andres

Hehe :) Palčki so itak zakon :) A zakaj prav Medno, je tam kakšen poseben kraj?

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #129 on: February 16, 2012, 03:59:41 AM »
Ja, en znan motel imajo ...  :laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 656

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #130 on: February 16, 2012, 04:05:27 AM »
Ja, en znan motel imajo ...  :laugh: :laugh: :laugh:

a tm se palčki dobivajo  :P :P :P

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #131 on: February 16, 2012, 04:10:10 AM »
Taki in drugačni, ja ...  ;D
9ZK 656

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #132 on: February 16, 2012, 04:24:51 AM »

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #133 on: December 02, 2014, 04:39:34 PM »
Lepo pozdravljeni,
sem nova na tem forumu,in se se še lovim. Že dovgo časa iščem temo ki bi meni pojasnilo,kaj sem videla.Ker nisem nič našla sem obupala z izkanjem.Zdaj pa ko sem odkrila ta Spletni simbol,se mi zdi da ste vi pravi naslov,ki bi mi znali razložiti ta neverjetni pojav,preden povem bi se še opravičila kjer v tej temi pišem.Nisem našla kje bi lahko to napisala .Pa zacnimo  ;D  Pred 2 ali 3 leti nazaj sem se odpravila spat in ko sem luč ugasnila in se ulegla sem pred seboj zagledala nekaj najlepšega zdaj bom poskušala čim bol vam razjasniti to hehe ... bil je 3D šestkotnik mavričnih barv z milimetrskimi kroglicami in to se je vrtelo meni oddaljeno 10cm to je blo veliko ene 15cm .. prectavlajte si pajkovo mrežo pa kaplice na pajkovi nitki tako sem jaz videla bilo je zares čudovito čarobno.In me res zanima če zna kdo povedati kaj sem jaz to videla in kaj mi je to sporočalo? hvala vam iz srca . Pa še to da povem od takrat videvam velikokrat modre lučke( žarečo svetlobo) belo svetlobo v temni noči.bele lučke ki se premikajo ,etc.. a to so angeli? hvala vam, Lep pozdravček  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #134 on: December 02, 2014, 05:33:41 PM »
Pozdravljena modraVila in dobrodosla na nasem forumu. Mogoce se javi kdo, ki je dozivel podobno in ti bo lahko pomagal.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/