Author Topic: Iluminati  (Read 33621 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Iluminati
« Reply #15 on: May 26, 2009, 11:52:28 AM »
Tole je še najmanj za med "Vice" zazdelo se mi je pa da diši po tej temi

Zanimiva zgodbica................. 

MRAVLJICA   - ( sodobna zgodbica )

Nekoč je živela  srečna in pridna Mravljica, ki je dan za dnem prihajala zgodaj na  delo.

Ves delovni dan je bila vesela in dobre volje in si je včasih celo  požvizgavala vesele pesmice.

Bila je srečna, da je lahko delala in njeni  rezultati so bili odlični toda glej ga zlomka.

Delala je brez  usmeritev, saj sploh ni imela nadrejenega vodje.

Zato je gospod Sršen,  direktor podjetja, odločil, da taka situacija ne more trajati in je takoj  zaposlil

Pikapolonico, ki je  imela veliko izkušenj z vodenjem. Prva skrb Pikapolonice je bila organizirati  spremljanje

prihodov Mravljice na  delo in odhodov z dela. Vzpostavila je tudi sistem povzetkov in spremljevalnih  listov.

Zato je bilo potrebno zaposliti tajnico za pomoč pri pripravi  dosjejev in poročil. Pajkovka, ki so jo v ta namen

zaposlili, je kmalu  vzpostavila sistem arhiviranja in postala tudi odgovorna za prevzemanje  telefonskih klicev.

Medtem je srečna in  pridna Mravljica se naprej delala, delala in delala.

Direktor gospod  Sršen je bil navdušen nad poročili, ki jih je dobival od Pikapolonice in kmalu  je začel zahtevati

tudi primerjalne  študije z grafikoni, pokazatelji in analizo trenda razvoja. Zato je bilo treba  zaposliti Ščurka za

pomoč direktorju in  kupiti nov računalnik s tiskalnikom. Kaj kmalu je zacela srečna in pridna  Mravljica pešati v

svojem ritmu in se  pritoževati nad vso papirnato vojsko, s katero se je morala novem  ukvarjati.

Direktor je takoj uvidel, da je potrebno hitro ukrepati.  Kreiral je torej novo delovno mesto šefa sluzbe, ki bo

poslej nadziral  srečno in pridno Mravljico. Na novo delovno mesto so zaposlili Čricka, ki je  najprej zamenjal

vse pohištvo v svoji  pisarni ter zahteval nov ergonomski stol in nov računalnik z ravnim ekranom. 

Seveda je bilo za več  računalnikov potrebno namestiti mrežni strežnik.

Novi vodja službe je  kajpak potreboval tudi namestnika (ki je bil mimogrede njegov pomočnik v  prejšnjem podjetju)

za pripravo  strateškega načrta vodenja kot tudi proračuna nove službe.

Medtem je  postajala Mravljica vse manj srečna in vse manj pridna.

Morali bomo  naročiti izdelavo študije o socialnem vzdušju in
zadovoljstvu zaposlenih v  podjetju?, je strokovno ugotovil Čricek.

Ko je nekega dne gospod Sršen,  direktor podjetja, pregledoval številke,
je ugotovil, da služba v kateri dela  srečna in pridna Mravljica, ni več
tako rentabilna kot prej. Zato je torej  prosil za pomoč najelitnejšo
svetovalko,gospo Sovo, ki naj naredi diagnostiko  in predlaga rešitve za
izboljšanje stanja. Gospa Sova je po trimesečnem  analiziranju razmer v
podjetju podala naslednjo ugotovitev: "V podjetju je  preveč zaposlenih!"

Direktor Sršen je ubogal priporočila in takoj  odpustil Mravljico.

Nauk zgodbe:

Nikoli ne bodi srečna in  pridna Mravljica. Bolj se splača biti
nesposoben in ne delati ničesar.  Nesposobni ne potrebujejo nadzornika.
Če si kljub temu produktiven, nikar ne  pokaži, da si vesel, ko delaš,
saj za kaj takega ni opravičila.

Če  pa hočeš na vsak način biti kot Mravljica, ustanovi svoje lastno
podjetje.  Tako ti vsaj ne bo treba delati se za Sršena, Pikapolonico,
Pajkovko, Čricka,  Sovo in Ščurka

Vsaka podobnost  česarkoli s čemerkoli, je zgolj namerno zlonamerna . . .
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline soleil

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #16 on: June 11, 2009, 02:27:45 PM »
kaj pa pomenijo ti kraterji? se opravičujem, nimam zvočnikov tko da film težko pogledam...bom ga pa tkoj k bom lahk pogledala.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #17 on: June 13, 2009, 04:35:47 AM »
Tole je še najmanj za med "Vice" zazdelo se mi je pa da diši po tej temi

Zanimiva zgodbica................. 

MRAVLJICA   - ( sodobna zgodbica )

Nekoč je živela  srečna in pridna Mravljica, ki je dan za dnem prihajala zgodaj na  delo.

Ves delovni dan je bila vesela in dobre volje in si je včasih celo  požvizgavala vesele pesmice.

Bila je srečna, da je lahko delala in njeni  rezultati so bili odlični toda glej ga zlomka.

Delala je brez  usmeritev, saj sploh ni imela nadrejenega vodje.

Zato je gospod Sršen,  direktor podjetja, odločil, da taka situacija ne more trajati in je takoj  zaposlil

Pikapolonico, ki je  imela veliko izkušenj z vodenjem. Prva skrb Pikapolonice je bila organizirati  spremljanje

prihodov Mravljice na  delo in odhodov z dela. Vzpostavila je tudi sistem povzetkov in spremljevalnih  listov.

Zato je bilo potrebno zaposliti tajnico za pomoč pri pripravi  dosjejev in poročil. Pajkovka, ki so jo v ta namen

zaposlili, je kmalu  vzpostavila sistem arhiviranja in postala tudi odgovorna za prevzemanje  telefonskih klicev.

Medtem je srečna in  pridna Mravljica se naprej delala, delala in delala.

Direktor gospod  Sršen je bil navdušen nad poročili, ki jih je dobival od Pikapolonice in kmalu  je začel zahtevati

tudi primerjalne  študije z grafikoni, pokazatelji in analizo trenda razvoja. Zato je bilo treba  zaposliti Ščurka za

pomoč direktorju in  kupiti nov računalnik s tiskalnikom. Kaj kmalu je zacela srečna in pridna  Mravljica pešati v

svojem ritmu in se  pritoževati nad vso papirnato vojsko, s katero se je morala novem  ukvarjati.

Direktor je takoj uvidel, da je potrebno hitro ukrepati.  Kreiral je torej novo delovno mesto šefa sluzbe, ki bo

poslej nadziral  srečno in pridno Mravljico. Na novo delovno mesto so zaposlili Čricka, ki je  najprej zamenjal

vse pohištvo v svoji  pisarni ter zahteval nov ergonomski stol in nov računalnik z ravnim ekranom. 

Seveda je bilo za več  računalnikov potrebno namestiti mrežni strežnik.

Novi vodja službe je  kajpak potreboval tudi namestnika (ki je bil mimogrede njegov pomočnik v  prejšnjem podjetju)

za pripravo  strateškega načrta vodenja kot tudi proračuna nove službe.

Medtem je  postajala Mravljica vse manj srečna in vse manj pridna.

Morali bomo  naročiti izdelavo študije o socialnem vzdušju in
zadovoljstvu zaposlenih v  podjetju?, je strokovno ugotovil Čricek.

Ko je nekega dne gospod Sršen,  direktor podjetja, pregledoval številke,
je ugotovil, da služba v kateri dela  srečna in pridna Mravljica, ni več
tako rentabilna kot prej. Zato je torej  prosil za pomoč najelitnejšo
svetovalko,gospo Sovo, ki naj naredi diagnostiko  in predlaga rešitve za
izboljšanje stanja. Gospa Sova je po trimesečnem  analiziranju razmer v
podjetju podala naslednjo ugotovitev: "V podjetju je  preveč zaposlenih!"

Direktor Sršen je ubogal priporočila in takoj  odpustil Mravljico.

Nauk zgodbe:

Nikoli ne bodi srečna in  pridna Mravljica. Bolj se splača biti
nesposoben in ne delati ničesar.  Nesposobni ne potrebujejo nadzornika.
Če si kljub temu produktiven, nikar ne  pokaži, da si vesel, ko delaš,
saj za kaj takega ni opravičila.

Če  pa hočeš na vsak način biti kot Mravljica, ustanovi svoje lastno
podjetje.  Tako ti vsaj ne bo treba delati se za Sršena, Pikapolonico,
Pajkovko, Čricka,  Sovo in Ščurka

Vsaka podobnost  česarkoli s čemerkoli, je zgolj namerno zlonamerna . . .

Joj kako resnično. In če človek prebere nadrobno, primerja z današnjim dnem na delovnih mestih, vidi tudi kako hudo žalostno, ter kam je svet zabredel.   Plačujejo tiste za katere je potrebno opremljati nove pisarne, delajo pa tisti, ki niti službenega telefona ne smejo uporabljati.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #18 on: June 13, 2009, 04:52:33 AM »
kaj pa pomenijo ti kraterji? se opravičujem, nimam zvočnikov tko da film težko pogledam...bom ga pa tkoj k bom lahk pogledala.

Postavljajo se samo vprašanja o kraterjih, brez fiksnega dokaza zakaj ji je toliko na istih mestih, zakaj toliko v Skandinaviji in severo zahodni Ameriki, noben pa ni na Grenlandiji.  To je res malo čudno. Nadaljuje se z govorom Lea Zagamija menim, ki govori o groznem vplivu ljudi, ki vodijo svet, kreirajo vojne, vodijo nas in pa celotno svetovno monetarno politiko. Oni kot taki obračajo triljone, nas pač držjo na dnu.  Torej, če nas držijo na dnu, na kakšnem dnu so potemtakem Afričani.  Zgraža se nad svetom kakršen je, saj bilo bi lahko idealno.

Tistega politika so po njegovem govoru leta 2001 ubili, saj opozarjal je na baze nezemljanov in na tuje vmešavanje v Zemljo, ravno tako pa je govoril o zgoraj napisanem. 

Veš, tu na forumu imamo že en video, ki sem mu dodal podnapise. Ker je to precej mučno delo bi ti priporočal, če si ga le sama ogledaš ta video.  In kajpak dobrodošla na forum.

Tvoj portir

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #19 on: June 24, 2009, 03:48:00 PM »
Mnogi te teme verjamem ne pogledate, toda to pot vam za lažje razumevanje prilimam video s slovenskimi podnapisi.  Vse je sicer znano že dolgo, vendar so informacije podobnega porekla najpogosteje blokirane in do javnosti ne pridejo.

http://video.google.com/videoplay?docid=-3817061339133479549

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #20 on: June 24, 2009, 08:48:22 PM »
Scarry ko to vidiš, kaj delajo  :o

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #21 on: June 24, 2009, 11:19:53 PM »
Bi bilo theto potrebno naresti proti takim, Nensi.  Samo menim, da bi moralo biti stotine thetičev, da bi kaj pomagalo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #22 on: July 01, 2009, 03:30:52 AM »
Te dni se precej ukvarjam s svetovno zarotami in skrivnimi družbami.  No, pa pogljemo še ta video.

Vaš portir

Andres

[youtube=425,350]m89SB59DT34[/youtube]
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #23 on: August 02, 2009, 05:09:11 AM »
Vse nam je povedal že Laibach, toda nihče ni razumel, kot kaže.

Andres

[youtube=425,350]Q3SvjSu4R-8[/youtube]

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #24 on: August 12, 2009, 05:26:56 AM »
Na Youtube sem spet malo gledal videe.  V Ameriki očitno prikrivajo strah in jezo nad programom New World Order.

[youtube=425,350]MyUa-KxclbI[/youtube]
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #25 on: August 16, 2009, 06:21:13 PM »
No, končno še malo bolj vpozdbudne novice, ki zadevajo ravno to temo.  Priporočam ogled obeh videov. Skupen skupen čas je okrog  12 minut.

Andres

[youtube=425,350]kqPg-mc1CIQ[/youtube]

[youtube=425,350]tnNTDWdIJek[/youtube]
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #26 on: September 03, 2009, 03:42:30 AM »
V tejle, kot še v kakšni drugi temi ostajam sam,  a bo prišel čas, ko s svojo vlogo nastopi še kdo.  Nocoj bom vmes dodal video, ki verjamem je delo Iluminatov, le to pa je povezovanje Evrope v Evropsko skupnost in primerjava s Sovjetsko zvezo. Kajpak nič čudnega, ko toliko ljudi danes govori, da je bilo v Jugoslaviji bolje.

Slovenski podnapisi.

Andres

[youtube=425,350]yMD51PBQ7P8[/youtube]
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline binga

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #27 on: September 13, 2009, 10:29:28 PM »
bulford in zagami...dva illuminata, oba polna znanja, zato pa sta oba na 33-nivoju, dve zanimivi zgodbi, ki pa odpirata vprašanja: kako je lahko bulford intervjuval rockefeller-ja, glede na to, da je že pred tem objavljal resnico, ki jo počnejo illuminati? ali tako vpliven mož, kot je rockefeller, ni vedel nič o tem?
za zagamija pa to: njegova žena je hčerka vplivneža v vzhodnjaški različici illuminatov, o kateri pa joe ne pove skoraj nič...in z dejstvom, da je sprejel muslimasko vero, diši po tem, da je samo prestopil na drugo stran...
vsekakor pa, sploh bulford, rušita koncept vsemogočnosti nekaterih...
in oba dajeta možnost illuminatom, da se spremenijo in nihče jim ne bo storil hudega..
kar je po svoje tudi prav...
razorožili jih ne bomo tako, da se bomo borili, temveč da jim ne bomo nasedli in se pustili manipulirati.
zatorej, opustite svojo konzumistično, potrošniško miselnost in se obrnite k skromnosti in sočutju!!!
kar pove tudi tale možakar, ki se mi zdi lučka v vsej tej temi:

http://video.google.nl/videoplay?docid=5897463004466037791#

ja, video traja 90 minut ... in ...splača se vztrajati do konca...
lp

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #28 on: September 13, 2009, 11:29:01 PM »
..kdo je sploh dovolil",da se nagon" tako razpase",nekotrolirano..recimo,da je posredi ena vplina misel",biti svoboden.,-
let it be

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #29 on: September 14, 2009, 05:20:09 AM »
bulford in zagami...dva illuminata, oba polna znanja, zato pa sta oba na 33-nivoju, dve zanimivi zgodbi, ki pa odpirata vprašanja: kako je lahko bulford intervjuval rockefeller-ja, glede na to, da je že pred tem objavljal resnico, ki jo počnejo illuminati? ali tako vpliven mož, kot je rockefeller, ni vedel nič o tem?
za zagamija pa to: njegova žena je hčerka vplivneža v vzhodnjaški različici illuminatov, o kateri pa joe ne pove skoraj nič...in z dejstvom, da je sprejel muslimasko vero, diši po tem, da je samo prestopil na drugo stran...
vsekakor pa, sploh bulford, rušita koncept vsemogočnosti nekaterih...
in oba dajeta možnost illuminatom, da se spremenijo in nihče jim ne bo storil hudega..
kar je po svoje tudi prav...
razorožili jih ne bomo tako, da se bomo borili, temveč da jim ne bomo nasedli in se pustili manipulirati.
zatorej, opustite svojo konzumistično, potrošniško miselnost in se obrnite k skromnosti in sočutju!!!
kar pove tudi tale možakar, ki se mi zdi lučka v vsej tej temi:

http://video.google.nl/videoplay?docid=5897463004466037791#

ja, video traja 90 minut ... in ...splača se vztrajati do konca...
lp

Binga

Prav vsesel sem, da si se oglasila celo s prvim postom v tole temo. Le tako ne bom ostajal po večini sam, oziroma Mojzes včasih kaj doda.   
Hvala za dodan link. Priznam. Video me je prevzel in ogledal sem si ga.  Enako priporočam tudi vsem ostalim, poudariti pa velja, da je bil posnetek narejen  2006.  On je res, kot si zapisala lučka v vsem tem.  Brez dvoma do amena načitan, povrhu vsega pa se je vrgel v raziskovalno delo, ter tako potegnil vzporednice, ki so ravno tačas globoko potrebne. 
Predlagal bi tudi, da naredimo na to temo theto, le še katera thetistka naj si predhodno ogleda video, katerega link si podala.

Ob vsem tem je zanimivo, da smo ravno tisti, ki smo se rodili in ki živite na območju nekdanje SFRJ, celo v nekakšni prednosti pred ostalim svetom.  Žal se tega premnogi ne zavedate. Kot sem napisal že v drugi temi je bila Jugoslavija nekako vizionarska država.  Med drugim je imela Teslo, na podlagi česar so pravzaprav samo nas na celem svetu vsaj nekoliko o njem učili.  Ravno na teh istih tleh se je tako rodilo več kot toliko ljudi, ki dandanes kujejo to ali ono. Meni je najbližje Slavko Gorenc, ki je z Biokibenetiko postavil nove temelje biofizike.  Štefan Horvat iz Višnje gore je inovator z mednarodnimi priznanji vse od Dubaja, Budimpešte pa do Amerike.  Nemci kot sem slišal, še vedno za velike denarje prodajajo neke njegove zastarele zaščitne medalje.  Hrvati imajo novega Teslo, Srbi pa enega ki bojda uničuje radioaktivnost in uravnoveša telesne celice. Njegovo odkritje je na moč podobno Gorenčevim raziskavam, vendar priznam, globlje se spuščal nisem.

To sem napisal predvsem zaradi nadaljevanja tega posta. Živim namreč v državi, ki jo je z 28.8. zajel plaz visoko frekvenčnih valov HAARPA. To kajpak ni objavljeno, vendar tako z množico drugih opažam sam, saj vidi se pri ljudeh.   Vsi so veseli, kimajo z glavo, istočasno pa so v parlamentu naredili zgodovinsko potezo, ki utegne generacijam, ki prihajajo hudo škoditi.  V redu. Glede na to, da imam Gorenčev biolaser in pa tudi Horvatovo zaščitno ploščo za stanovanje in pa že omenjene medaljone za osebno zaščito, opažam, da se mene ta HAARP niti ni dotaknil.  Očitno te zadeve preprečujejo ravno tem vrstam frekvenc, gre pa za nekakšno orgonsko enerijo. Je torej ta energija tista prava, ki uničuje visoko valovne frekvence in s tem vpliv na vplivanje misli.   

No, toliko zaenkrat od mene. Le spomniti sem vas moral, da vse najboljše ne prihaja iz Amerike. 

Zanimivost nastaja tudi pri naslovu videa, ki si ga podala. SE BOMO PREBUDILI? Žal nas je zapustil Ivan Knavs, ki je na spletu zastonj za nas vse, pustil  knjigo, PREBUDI SE VENDAR ĆLOVEŠTVO. Tudi on je nekaj o HAARPu vedel, a je bila njegova specializacija starodavne vede o katerih se dotika tudi video v linku. 

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858