Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Hologramske esence Boginj, Mojstrov in Angelov - dišeče orodje osebne rasti
Tea:
Na seminarju TH smo spoznali tudi zanimivo angelčico Dunjo Prem Palijan, ki soustvarja z Božansko zavestjo in naravo "njene" esence.
Hologramske esence delujejo na principu, da se naše energetsko telo zlije z energetskim zapisom Boginje ali Mojstra in ga tako začutimo in izkusimo znotraj sebe.
Glavne sestavine esenc so čista, naravna, mnoga biološka pridelana in zelo dragocena eterična olja ter kristali, oziroma kristalni eliksirji v nosilnem mediju. Za hologramsko olje so to hladno stisnjena olja makadamije, kokosa, aloe vere v ogrščici, osata. Nosilni medij hologramskega pršila pa sta destilirana voda in 96% alkohol. Esence so programirane in posvečene z energijo tiste Boginje ali Mojstra, ki je dal recept.
Hologramsko olje
se uporablja za masažo fizičnega telesa in masažo energetskega telesa ter energiziranje in uravnoteženje energetskih centrov.
Hologramsko razpršilo pa se uporablja za energiziranje, masažo našega eteričnega dvojnika, energetskega telesa, ki nosi v sebi zapise našega fizičnega telesa ter za aktiviranje in uravnoteženje energetskih centrov.
Esenco razpršimo nad svojo glavo, da prekrije celotno avro
Andres:
Mislim, da bo tudi spodnji link pomagal pri lažjem razumevanju hologramskih esenc. Sam sem ga samo na kratko pogledal, toda verjamem, da si ga je vredno dobro prebrati.
Hologramske esence Boginj Mojstrov in Angelov V31.pdf
Andres
Tea:
Hvala Andres za tehtnični suport. Bom morala ob priliki ukazat kreatorju, da mi naloži še računalniško znanje.
Dunja se nam bo pridružila in vam tudi prijazno odgovorila na vaša vprašanja. ;D
Andres:
Malenkost Tea. Očitno vsi Thetovci od tečaja kar cvetite, saj nenazadnje se to vidi tudi po vaši pisani besedi tule.
Andres
Tea:
Res smo se razcveteli.
Ko samo pišeš o Angelih je eno. Ko srečuješ angelska sporočila je drugo, ko pa se srečaš z njimi v živo je pa to fantastična izkušnja, ki bo za vedno zaznamovana v mojem srcu.
angelski objem za vse
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version