Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Hologramske esence Boginj, Mojstrov in Angelov - dišeče orodje osebne rasti
Nena:
Te Dunjine hologramske esence uporabljam že dobre pol leta in moram proiznat, da zelo delujejo in te dejansko povežejo z mojstrom, boginjo oz. angelom, ki je dal recept.
Olja uporabljam pri masažah in stranke so nadvse zadovoljne :) Sama pa si olja dajem tudi v kopeli, kjer ponavadi meditiram in grem v komunikacijo z mojstri. Poleg tega tudi blagodejno vplivajo na samo kožo, ki jo naredijo bolj mehko in svilnato :)
Vsekakor pa ne grem nikamor brez razpršila nadangela Mihaela in Jezusa.
Iza:
Jaz hologramske esence uporabljam par mesecev in bi skoraj upala trditi, da povzročajo zasvojenost ;D ;D ;D
Včasih sem iskala kdo bo mene masiral, sedaj pa iščem koga vse še lahko zmasiram... ;) ;D
Lep dan!
Iza
Aten:
Dragi moji,
hvala vam za podporo, tehnično in moralno. :-*
Tudi moje učenje s temi našimi nevidnimi pomočniki je prečudoviti in zelo intenzivno. Sporočila, ki jih zaslišiš v sebi so neprimerno močnejša kot če ti kdo, četudi zelo prepričljivo razlaga. Včasih so ta sporočila taka, da bi se sicer raje naredila, "da nisam odavde" pa ne gre. Globoko vdihnem, potenstam, se po po potrebu pokujem in potem v akcijo. Odpirajo ti vrata v zavedanje, ki jih sam ne moreš ali si ne upaš, če boš stopil čez prag, pa je na tebi. Poleg tega razvajajo s svojim vonjem in učijo, da se naučiš z ljubeznijo negovati samega sebe. V naši zavseti se marsikaj premakne v odnosu do našega telesa in torej tudi odziv telesa na naše delovanje. Lahko se namažeš z oljem kot da mažeš čevlje, ali pa kot da mažeš svojega ljubljenega - včasih otroka, včasih ljubimca.
Zame je zmagovalna kombinacija tehnik, ko na kar se le da lahkoten način hodiš po labirintih svoje duše:
Hologramske esence Boginj, Mojstrov in Angelov - za ozaveščanje vzorcev
Theta tehnika - za spreminjanje vzorcev
EFT - včasih za odpravljanje težav, predvsem pa za utelešanje zavesti, oziroma utelešanje novosperjetih vzorcev, odločitev
Dopustniški čas je idealen, da se poglobimo vase in malo bolj globoko pogledamo svoje norveške vzorčke, ki smo jih napletli čez življenja, da jih nahitro na plaži ležeč potrenamo in seštrikamo nove iz radosti stkane (govorim o THETA). Zvečer se razvajamo s hologramskimi esencami - olji, ki so vsa razen Brigit primerna tudi za po sončenju. Za večerni sprehod po promeadi, predlagam namesto težkih parfumov raje hologramsko esenco za auro. Mirnejši je um močnejši je glas Božanske zavesti in uživanje dobi nove dimenzije in novo mesto v nas samih.
Želim vam sonca v srcu, :-* :o :-*
Dunja Prem
Nena:
Hej Dunja, wellcome to the club :)
Tea:
Dobrodošla Dunja med nas in v angelski kotiček
Esenco Nadangela Mihaela sem dobila v darilo od Nataše in od tistega dne dalje ne grem brez njega nikamor več.
Ko sva se srečali na Theti si mi dala še Nadangela Gabrijela, ki je fantastičen spremljevalec.
Čutim da sta v paru kot bi se eno zlivalo v drugo, zato uporabljam zdaj kar oba, ko pa gre Ljubo zjutraj v službo ga poškorpim nad njegovo glavo v avro.
Efekti: ta dva dni telefoni zvonijo neprestano /pripisujem Gabrijelu/, Janez pa je na seminarju Thete povedal, da je moja avra nadpovprečna za vsakega zemljana. :D
Se pa spogledujem tudi z Lakshmi. Kaj misliš za tako kombinacijo
Objem
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version