Author Topic: Hologramske esence Boginj, Mojstrov in Angelov - dišeče orodje osebne rasti  (Read 70397 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
Dodam še svojo izkušnjo:

Iz Egipta sem si prinesla esenco lotusa, ki jo vsakič ko grem od doma vtrem na zapestja...to delam že nekaj let in ko gledam nazaj se je moje življenje od takrat bistveno spremenilo...bolj samozavestna sem, srečujem ljudi, ki mi veliko pomagajo v mojem spoznavanju sebe, odkrivam nova področja...ma da ne naštevam, če slučajno pozabim na moj "lotus" zadeve ne gredo v pravo smer.

Moram priznati, da to nisem povezovala z angeli in mi je tista razlaga iz zadnjega odstavka zelo blizu:

"Daj no! Mi smo vsi eno! Za vas, ker si vi tako lažje predstavljate prevzemamo formo, ki ji lahko dajete ime in pripisujete lastnosti. Mi smo kot ena soba Božanske svetlobe - zavesti, ki jo gledate čez mnoga vrata. Izberete si tista ki so vam bližja."

bodite mavrično  :D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Hvala ker deliš z nami Mavrica.

Veliko lepega druženja še naprej s tvojim Lotusom  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Sem se malo prebil skozi ta pdf dokument od Dunje. Še vedno  se nisem umaknil od ideje čiščenja z Izo iz svetovne čakre.  Tea, kot je rekla se javi kot "na daljavo navzoča" kandidatka testiranja.  Je tak parfum sploh potreben za tovrstne zadeve? 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Aten

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.GemAten.com
Aloha

žal sem jaz tukaj zgubila nit in ne vem o kakšnem čiščenju govoriš in o kakšnem parfumu.

Parfum kot parfum katere namen je dišanje sigurno ni potreben lahko te pa podpre v katerikoli tvoji nameri esenca, ki nosti v sebi energijo in zavest tega kar bi želel doseči. S tem namenom si naredil svojo turbo mešanico organskih in anorganskih spojin začinjenih s tvojo namero, če se ne motim.

Lep pozdrav,

Dunja Prem
ljubi življenje ∞ živi ljubezen

www.GemAten.com

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
Sem se malo prebil skozi ta pdf dokument od Dunje. Še vedno  se nisem umaknil od ideje čiščenja z Izo iz svetovne čakre.  Tea, kot je rekla se javi kot "na daljavo navzoča" kandidatka testiranja.  Je tak parfum sploh potreben za tovrstne zadeve? 

Andres

Jaz tudi ne štekam. A sem kaj zamudila? Smo se kaj dogovorili na kakem drugem nivoju in se zdej ne spomnim?  ;D :D
Zadnje tri dni se razvajam z oljem Nadangela Mihaela in zadeve tečejo kot namazane. Tu pa tam še kak Kamuelov poljub in Afroditin parfumček...
Da ni to že pregrešno?  ;D ;D ;D

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno

Andres

Jaz tudi ne štekam. A sem kaj zamudila? Smo se kaj dogovorili na kakem drugem nivoju in se zdej ne spomnim?  ;D :D
Zadnje tri dni se razvajam z oljem Nadangela Mihaela in zadeve tečejo kot namazane. Tu pa tam še kak Kamuelov poljub in Afroditin parfumček...
Da ni to že pregrešno?  ;D ;D ;D

Lep dan!

Iza

Očitno sta obe preskočilo moj post v sosednji temi. Bom še enkrat napisal, samo da pridem do malo več časa, kar bo še nocoj.  ;D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Kot rečeno sem v sosednji sobi predlagal, da se ob bližnjem kofetu z Izo nekako priklopiva iz svetovne čakre na Theto pri čemer so lahko sodelujoči tudi tisti, ki takrat ne bodo v najini bližini. 
To je verjamem zelo lahko izvedljivo, problem nastane, ker jaz nimam veliko pojma o Theti, zato pa bom to najino kavo izkoristil tudi v ta namen, če bo tako želela.  No na podoben priklop se je javila tudi Tea. Če bi bil še kdo v MS in še eden v Ratečah, bi slovenski Kurešček postal pravi Lurd. :)

Ne vem pa če za to potrebujemo tudi parfumčke oziroma te zvarke, ki jih ti Dunja delaš. Kajpak naj me poučijo tisti, ki vedo več.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Morda ne bo odveč če vprašam. So ti zvarki namenjeni samo masiranju? Pod le to vidim kot tisto absolutno pravo masažo, ko se nag uležeš in te maserka masira.  Slednjih namreč v moji bližini ni na pretek.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Aten

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.GemAten.com
Aloha

V principu nosijo esence v sebi vibracijo, zavest, učenje, ljubezen in blagoslov Mojstra, Boginje ali Angela. Recepte so mi narekovali vsak od njih sam. Jaz sem samo kanal in izvajalec, da sestavim kot mi naročijo, spakiram in posredujem naprej. Kot poštar med njimi in tistim, do katerega pridejo esence. Potem je naprej vajina stvar kako se zmenita in kaj si imasta povedati.

Gre za to, da razpoznamo svoje vzorce po katerih delujemo in jih spremenimo, če nam ne služijo na poti k cilju, ki smo si ga zastavili. Sporočila prenašajo učenje in hkrati izziv, da pogledamo vase - iskreno. Vibracija - zavest esence nam pri tem pomaga. Moje izkušnje so: če je nekomu zelo všeč je to njegovo, če je indiferenten verjetno ni, če pa mu ni všeč in ima o tem parav veliko povedati je ponavadi v učenju tega Mojstra, Boginja ali Angela izziv, kki se ga upira videti in spremeniti.

Esence mojstrov so namnjene za osebno rabo - za energiziranje čiščenje in zaščito energetskega in fizičnega telese, dva pršila (no še tretji obstoja - Namaste, samo še nima pakiranja) za prostor pa sta namenjena za čiščenje in energiziranje zraka oziroma prostora. Seveda lahko tudi z mojstri čistite prostor, če hočete, nič ni narobe.

Olja so narejena kot masažna olja, čeprav so veliko več kot to. Več ali manj zelo dobro delujejo na kožo, tudi za obraz. Razen Boginja Brigit, ki je precej ognjena in ima v sebi cimet zato zna koga dražit, vsekakor pa ni za obraz. Večina jih je tudi odličnih za po sončenju saj imajo kar nekaj sestavin, ki so zelo blagodejne tudi proti opeklinam. V poletnih dneh se lahko maže tudi na mokro kožo. Če se zdi preveč dragoceno za celo telo je dobro vsaj po energetskih centrih oziroma na točkah kot je opisano v navodilih.

Vse esence so tudi v obliki čiste esence, ki se jo lahko uporablja tudi kot parfum, ker bolj močno dišijo. V splošnem pa je uporaba ista razpršiš nad glavo in potem še kje če je želja. Koža se nič ne pritožuje.

Vse tri se da lahko namazati na roke in narediti samo masažo eteričnega telesa. Deluje, samo ne tako močno kot olje, ki deluje še na fizično telo in razvaja kožo.

Za enkrat mi še ni uspelo legalizirati tega, ker to zahteva ogromno dovoljenj in sploh papirnate vojne, jaz pa nimam dovolj časa, da bi vse zmogla. Bo. Trenutno mi je prva prioriteta, da materializiram internetno stran, potem pa v papirje - analize in dovoljenja ter legaliziranje dejavnosti.

Hvala za vprašanja in lep v srcu sončen dan želim,

Dunja Prem Palijan

www.GemAten.com

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
Kot rečeno sem v sosednji sobi predlagal, da se ob bližnjem kofetu z Izo nekako priklopiva iz svetovne čakre na Theto pri čemer so lahko sodelujoči tudi tisti, ki takrat ne bodo v najini bližini. 
To je verjamem zelo lahko izvedljivo, problem nastane, ker jaz nimam veliko pojma o Theti, zato pa bom to najino kavo izkoristil tudi v ta namen, če bo tako želela.  No na podoben priklop se je javila tudi Tea. Če bi bil še kdo v MS in še eden v Ratečah, bi slovenski Kurešček postal pravi Lurd. :)

Ne vem pa če za to potrebujemo tudi parfumčke oziroma te zvarke, ki jih ti Dunja delaš. Kajpak naj me poučijo tisti, ki vedo več.

Andres

Vse bomo spedenali: svetovno čakro (ta je baje kronska, a ne?), Theto in esence  ;)
Ti kar prijave poberi...  ;D

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Tole pa ratuje zanimivo Dunja. Ne morem trdi nasprotno ker nisem poskusil, zatorej se lahko naslonim le na besedo drugih. Morda pa me moti pri vsem tem, da ma parfumski vonj, kar ni najbolj priporočljivo za moške, razen če se tudi ta ne regulira v obliko vodice za po britju. 

Iza. Ne vem kaj je kronska čakra. :(  Se malo na tem stvari spoznam.  Spedenali pa seveda bomo.  Tea je na seznamu in midva. Zaenkrat seveda.  Bi te moral slišati v kratkem.  "Samo da ti čujem glas." ;D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Aten

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.GemAten.com
Aloha

vonj je vonj po mešanici eteričnih olj, ki so v hologramski esenci. Olja pa imajo še vonj po osnovnih oljih, ki so vsa čista in nerafinirana - za pojest. Eni dišijo bolj, drugi manj, čista esenca sicer dovolj močno, da jo lahko uporabiš tudi za parfum, vendar, ker esence ne vsebujejo nooobbbeeenniiih sintetičnih dodatkov, konzervansev, fiksirjev, emulgatorejev in stabilizatrjev vonj še sdaleč ni tako oster kot je od parfumov pa tudi obstojen ne. Olja imajo precej krajši rok trajanja kot masažna olja, ki jih kupiš v trgovini, ki imajo vsa dodatke, tudi če so v osnovi naravna. Morajo imeti, sicer nebi mogla stati na policah in skladiščih.

Masažno olje se vpije v kožo in sicer lepo dišiš ampak ne ravno po parfumu. Quan Yin in Brigit niti slučajno ne dišita po parfumu - imasta precej zdravilen vonj. Hologramsko pršilo za auro pa se prši v zrak nad glavo in tako naredi ovoj okoli tebe in kratkotrajen užitek za nos. Kot tak je odličen pripomoček pri meditaciji in tudi Theta - zviša ti vibracijo in zavestnost.

Torej ni se bati, da bi hodil okoli kot reklama za parfumerijo. Tudi kot vodica za po britju je verjetno uporabno ampak bi se morala narediti varianta z manj alkohola, ker je tole za  kožo na obrazu in stalno uporabo pa le malo preveč. Lahko pa si zmočiš roke, daš malo olja na roke, pomaneš dlani in namažeš na obraz.

Lep pozdrav,

Dunja Prem   

www.GemAten.com

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Tudi tule je malo trajalo, da sem ti odgovoril Dunja. V tem času mi je nekoliko bolj jasneje o vseh teh Esencah, ki si jih med drugim podala tudi v tisti pdf.  Hmm. Očitno kot ste napisale vse dela na nekih vzorcij in naj torej tako tudi ostane, saj spoznate se veliko bolje kot jaz.
Bi pa kot med drugim firbec od tebe to tudi naročil in se bosta kar z Izo dogovorili, saj sam nekako vidim več primernih vrst, ki bi jih utegnil uporabiti.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline ArOla

• Novinec
  • *
  • ...kar od srca pride, se srčka prime...

Spominjam se nekega masažnega olja, ki ga je uporabljala moja teta biv je tako svež, tako lepo je bilo 'uvohavati' negovo aromo, zdi se mi da ga je možno kupiti samo v lekarnah... no zdaj, ko berem tele odlomke vaše in Dunjine me vedno bolj mika it po tisto masažno olje no, ko ga kupim vam sporočim naslov,. ;)

...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Kako gre kaj z esencami?  Sem dobil zelo dobra priporočila in bom to preiskusil tudi sam. Ne ravno narediti, uporabiti. 

Naj tudi napišem, da so nas nekateri spletni uporabniki našli ravno pod ključno besede hologramske esence in Dunja Prem.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858