Aloha
V principu nosijo esence v sebi vibracijo, zavest, učenje, ljubezen in blagoslov Mojstra, Boginje ali Angela. Recepte so mi narekovali vsak od njih sam. Jaz sem samo kanal in izvajalec, da sestavim kot mi naročijo, spakiram in posredujem naprej. Kot poštar med njimi in tistim, do katerega pridejo esence. Potem je naprej vajina stvar kako se zmenita in kaj si imasta povedati.
Gre za to, da razpoznamo svoje vzorce po katerih delujemo in jih spremenimo, če nam ne služijo na poti k cilju, ki smo si ga zastavili. Sporočila prenašajo učenje in hkrati izziv, da pogledamo vase - iskreno. Vibracija - zavest esence nam pri tem pomaga. Moje izkušnje so: če je nekomu zelo všeč je to njegovo, če je indiferenten verjetno ni, če pa mu ni všeč in ima o tem parav veliko povedati je ponavadi v učenju tega Mojstra, Boginja ali Angela izziv, kki se ga upira videti in spremeniti.
Esence mojstrov so namnjene za osebno rabo - za energiziranje čiščenje in zaščito energetskega in fizičnega telese, dva pršila (no še tretji obstoja - Namaste, samo še nima pakiranja) za prostor pa sta namenjena za čiščenje in energiziranje zraka oziroma prostora. Seveda lahko tudi z mojstri čistite prostor, če hočete, nič ni narobe.
Olja so narejena kot masažna olja, čeprav so veliko več kot to. Več ali manj zelo dobro delujejo na kožo, tudi za obraz. Razen Boginja Brigit, ki je precej ognjena in ima v sebi cimet zato zna koga dražit, vsekakor pa ni za obraz. Večina jih je tudi odličnih za po sončenju saj imajo kar nekaj sestavin, ki so zelo blagodejne tudi proti opeklinam. V poletnih dneh se lahko maže tudi na mokro kožo. Če se zdi preveč dragoceno za celo telo je dobro vsaj po energetskih centrih oziroma na točkah kot je opisano v navodilih.
Vse esence so tudi v obliki čiste esence, ki se jo lahko uporablja tudi kot parfum, ker bolj močno dišijo. V splošnem pa je uporaba ista razpršiš nad glavo in potem še kje če je želja. Koža se nič ne pritožuje.
Vse tri se da lahko namazati na roke in narediti samo masažo eteričnega telesa. Deluje, samo ne tako močno kot olje, ki deluje še na fizično telo in razvaja kožo.
Za enkrat mi še ni uspelo legalizirati tega, ker to zahteva ogromno dovoljenj in sploh papirnate vojne, jaz pa nimam dovolj časa, da bi vse zmogla. Bo. Trenutno mi je prva prioriteta, da materializiram internetno stran, potem pa v papirje - analize in dovoljenja ter legaliziranje dejavnosti.
Hvala za vprašanja in lep v srcu sončen dan želim,
Dunja Prem Palijan