Author Topic: Hologramske esence Boginj, Mojstrov in Angelov - dišeče orodje osebne rasti  (Read 70388 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Hmm, pa še moje poročanje o delovanju Afrodite - prvič v življenju sem si dala na pobudo mojega ljubega mimogrede ob sprehodu v BTC uredit nohte. Da ne govorim o prazničnih dneh savnanja, masaže, negi obraza in posebnih dobrodejnih kurah, katere razen savnanja do sedaj res nisem uporabljala ali si mislila, da jih potrebujem.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Wauuuuuuuu...to pa je prijetno razvajanje, Tea. Mmmmm, kako vse to paše... :) ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Jaaaaaaaaa  :P

In ob tem je Lakshmi dodajala to, da nisem bila škrta do sebe  ;D ;D
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Moje poročanje Afrodite. Kot rečeno ta dela tudi po nekaj dneh.  Torej danes je tretji dan in bo delala, kot je delala včeraj, ko je bilo po nanosu dva dni. Hmmm.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Tole je poslala Aten /Dunja/

Sporočilo Afrodite:

»Ljubezen do sebe je tvoj odraz ljubezni do stvarstva, ki ti si. Ti si dragulj, ki ga je ustvarilo stvarstvo in to da vidiš njegovo lepoto, pomeni, da vidiš resnično lepoto stvarstva. Ta lepota je veliko več kot vidijo oči, daleč presega družbene in modne norme ter je veliko več od tvojih pričakovanj. Ti si ta lepota. Ti si kreacija strastne ljubezni Božanske zavesti in materije. Si strast in si ljubezen, si zavest in si radost. Sprejmi te svoje lastnosti in jih živi! Živi ljubezen, dajaj ljubezen! Ne boj se! Naj te po poti resnice vodi tvoja Božanska zavest, čista vseh predsodkov in strahov. Dajaj ljubezen in strast do življenja najprej sebi in ko res začutiš radost in hvaležnost, da si prečudovit dragulj Božanske ljubezni, potem to zavest ljubezni, radosti in strasti deli z drugimi. Ne dajaj sebe drugim! Daj sebe sama sebi in nato to zavest, to radost in zavedanje deli z drugimi.

Strast je prvinska energija. Je velik in dragocen energetski potencial, zato je zelo pomembno, da jo sprejmeš kot del sebe in se naučiš upravljati z njo. Zatiranje strasti ne pomeni, da znaš upravljati z njo, temveč da si zapiraš moč uporabe Božanske energije, ki ti je dana. Strast prežame vsako celico in se odpira pritoku Kozmične energije. Nauči se zavestno usmeriti in uporabljati to energijo, da ti bo služila v tvoje najvišje in najboljše dobro in najvišje in najboljše dobro vseh vpletenih.  Ko strast uporabljaš v stanju ljubezni in z ljubeznijo, naj gre za odnos, ustvarjalnost ali služenje, je to čista kreacija. Ko strast uporabiš v stanju vezanosti, pričakovanj, strahu ali sebičnih ciljev je to močna destruktivna sila. Strast ni poželenje. Poželenje je samo kanal, skozi katerega večina izživi svojo strast. Če ni v tem resnične ljubezni in spoštovanja partnerjev, tako do samega sebe kot do drugega, to žal velikokrat prinese bolečino in obžalovanja. Ne zatiraj energije strasti, nauči se jo uporabiti in usmeriti za doseganje ciljev, ki te vodijo v radost in notranji mir.

Boginja ni kip ali slika. Boginja je zavest in življenje. Bodi ta zavest in to življenje! Biti Boginja pomeni ljubiti in spoštovati sebe, nato dajati ter sprejemati ljubezen in spoštovanje. Rojena si kot Boginja. Tvoja izbira je, če hočeš živeti svoje Božanske potenciale. Boginja si, ne ker te drugi vidijo tako, temveč ker se ti odločiš sebe videti kot Boginjo, spoštovati, negovati, častiti in ljubiti kot Boginjo. To je resnična lepota Božanske zavesti, ki se je manifestirala v tebi. Sprejmi se kot prelep dragulj Božanske zavesti, kot Boginja, in živi zavest, lepoto, moč in ljubezen Boginje. Več lepote  kot vidiš v sebi in drugih, bolj vibriraš s frekvenco lepote, zato drugi vidijo lepoto v tebi. Lepota Boginje v tebi ni, kar ljudje vidijo, temveč kar ti si, če sprejmeš to vlogo, ki ti je dana.

Blagoslovi Božansko v sebi in živi kot Boginja! Ljubi, spoštuj in neguj sebe kot Boginjo, ker te bo ta zavest vodila v odnose in dejanja ljubezni in spoštovanja vseh udeleženih! Življenje je lahko lahkotno, radostno in igrivo, če si izbiraš poti ljubezni. Zato se nauči videti lepoto Božanskih stvaritev in uživaj strastno v ustvarjalni radosti Božanske ljubezni, ki ti si.«

ang:
www.Astro-Star.net

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
Posredujem vam Dunjino /Aten/ prošnjo, ki jo je poslala po mailu;

In še prošnja: jutri smo 11.11. , ki je prav poseben dan. Ima veliko moč manifestacije. Veliko ljudi po sveto bo dan posvetilo meditaciji in kontemplaciji za mir, za ljubezen do sočloveka in ljubezen do narave. Predlagam, da se jim pridružimo tudi mi, v svojih mislih, namerah, blagoslovih in dejanjih.

Predlagam, da cel dan zavestno posvečate pozornost hvaležnosti, spoštovanju in blagoslavljanju. Povezujte se z izvorno Božansko zavestjo Matere Zemlje in izvorno Božansko zavestjo Očeta Kozmosa in z njuno pomočjo zdravite in spreminjajte to matrico mentalnega sveta v kateri živimo sedaj. Ko točite vodo se zahvalite za to, da imaste vodo, vodi, da vas umiva, odžeja in razveseljuje v svoji pojavnosti rek, jezer in morij. Blagoslovite čistočo in njihovo izvorno življensko moč v vseh vodah na zemlji. Podobno lahko naredite zahvalo in blagoslov rastlinam za hrano, ki jo jeste, zraku, ki ga dihate. In podobno. Ko se spomnite prijatelja se zahvalite za prijateljstvo in soustvarjanje. Blagoslivite njegovo luč, njegovo zdravje in njegovo dobrobit. Ko srečate človeka, ki vas razjezi, se zahvalite za vse prijateljstvo in uspešno soustvarjanje z drugimi ki JE in blagoslovite luč v njemu, ki JE.

Prižgite svečko in blagoslovite luč v vseh ljudeh in vseh bitjih tega sveta. Ob tej priložnosti vam pošiljam meditacijo, ki mi jo je nekoč narekoval Akhenaton.

Sporočilo Akhenatona:

Nežno dihaj vase lepoto Matere zemlje,
vse rože tega sveta, vse kristale tega sveta,
vso prano tega sveta,
ves ogenj tega sveta,
vso vodo tega sveta.
Zahvali se jim, ker ustvarjajo ta prečudoviti svet, v katerem živiš
Blagoslovi njihovo lepoto.
Začuti to hvaležnost in lepoto. Začuti ljubezen do Matere zemlje. 
Zahvali se elementom zemlji, zraku, vodi in ognju, da ustvarjajo tebe.
Blagoslovi svojo lepoto.
Blagoslovi svoje telo in se mu zahvali, da je tempelj tvoje Božanske duše. Povej mu, da ga sprejemaš, ceniš in ljubiš.
Začuti to hvaležnost in lepoto. Začuti ljubezen do svojega telesa. 
Dihaj Boga vase. Da, Boga. Dihaj ga z zavestjo in namero, da dihaš Boga in si ga predstavljaš, kot ti je najbliže.
Zahvali se za njegovo ljubezen in blagoslov, ki prihaja k tebi čez tisoče darov.
Zahvali se za Božansko vodstvo, ljubezen in pomoč Angelov, Mojstrov, Boginj in vsem tvojim učiteljem, ki so ti blizu.
Začuti to hvaležnost in lepoto. Začuti radost. Začuti ljubezen do Boga. 
Začuti Boga v sebi.
Poveži se z zavestjo Enosti vseh ljudi tega sveta. Vse duše nosijo ta zapis Enosti v sebi, četudi je nezaveden, zato si vsi tako želimo nazaj v občutek tihe sreče, ki je nič in nihče ne more izničiti.
Pokliči svetlobo v ljudeh, da zasveti.
Pokliči zavest Enosti v vseh ljudeh tega sveta. S tem ko ljudem pošiljaš signal, da se povežejo v stanje zavesti Enosti izražaš vero v njihovo zavest in jim daješ moč, da to zavedanje prebudijo iz nezavednega.
Blagoslovi božansko v ljudeh in čedalje več ljudi z Božansko zavestjo bo okoli tebe.
Blagoslovi sebe, svojo vero, svojo vztrajnost, svoj pogum, da si kot si, tukaj in sedaj, blagoslov človeštva. Še tako majhen korak ali premik v zavedanju je velik in pomemben pri kreiranju kolektivne zavesti luči, Božanske ljubezni, Božanske resnice, Božanske moči, Božanske radosti - zavesti Enosti.
Verjemi v ljudi in s tem prižigaj luč v njih.
Kreiraj zavest svetlobe za katero se bodo lahko prijeli, ko bodo našli pogum, da se odpovejo teme. Teme nezavednega, teme neznanja.
Ne omejuj se v svoji veri samo na bojevnike luči. Poveži se z vso zavestjo luči, četudi jo ljudje nosijo v svojem nezavednem.
Začuti mir in radost.
Začuti povezave spoštovanja in ljubezni z vsem kar je
Začuti svoje Božansko mesto znotraj te prečudovite mreže luči
Začuti sebe v Enosti.
Začuti Enost.
Enost je v tebi. Ti si v Enosti. Ti si Enost.
Bog je v tebi. Ti si v Bogu. Ti si Bog.

Blagoslavljam luč v vas

ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
....Začuti sebe v Enosti.
Začuti Enost.
Enost je v tebi. Ti si v Enosti. Ti si Enost.
Bog je v tebi. Ti si v Bogu. Ti si Bog.

Vsi smo del enosti in jo lahko čutimo, smo enakopravni deli ZAVESTI ne pa cela zavest...

vem, da ni bilo tako mišljeno kot se je zapisalo, je pa bistveno za razumevanje...

spet samo misel...mejte se mavrično  :D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Aten

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.GemAten.com
Aloha

se strinjam, da v direktnem pomenu nismo Bog niti Enost. Če bi bili bi morda sedajle ustvarjali novo Galaksijo ne da smo tukaj v telesu in tipkamo po tastauri na primer.  ;)

Pa vendar, smo stvaritev Boga in smo otroci Enosti. In njihov Božanski zapis je v nas. To kar sem globoko čutila in kar vem, da je pomen teh besed Akhenatona, ki so se zlile skozi mene je, da se tega zavemo. Da nikoli več ne podvomimo v svojo Božanskost temveč, usmerimo svojo zavest in energijo v te svoje potenciale in začnemo ustvarjati in soustvarjati sebe, svoje življenje in svet v katerem živimo.

Pomembno sporočilo tega je, da nehamo vstrajati v svoji majhnosti, četudi nam mentalna kolektivna zavest narekuje, da sodimo tja, in zaživimo ves svoj Božanski potencial in soustvarjamo z Božansko zavestjo. Božanskost ni nekaj daleč stran od nas nam nedosegljiva, temveč JE tudi v nas in bolj se je zavemo in delujemo v skladu z njo bolj se bo zlivala in širira v celo ZAVEST. A prvi korak je, da se zaveš in da sprejmeš Božansko v sebi.

Z ljubeznijo in hvaležnostjo,

Dunja Prem Palijan

ljubi življenje ∞ živi ljubezen

www.GemAten.com

Offline Aten

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.GemAten.com
Pozdravček,

:) jaz uporabljam sedaj esenco Kamuel, pred njo pa sem uporabljala nadangela Mihaela.

Berem, kako ste navdušeni nad Maat in Lakshmi. Kaj je njun namen, pri čem pomagata?

:)

Aloha

Lakshmi je Boginja obilja in nas nauči, da znamo razumeti kaj vse je obilje in kako pomembno je sprejemati in ceniti vse darove, ki prihajajo k nam. Ne moreš biti bogat tukaj in sedaj, če ne maraš življenja tukaj in sedaj. Omejujoči vzorci in prepričanja so kot zaprta vrata, ki ne dopuščajo, da obilje, ki si ga želimo pride do nas. Na drugi strani vrat imamo morda že celo gnečo  :o Tako nam Lakshmi pomaga transformirati omejujoče vzorve in odpira vrata obilju. Njena esenca, nam pomaga, da zavibriramo v frekvenci obilja in ga tako prikličemo k sebi.

Maat je Boginja resnice in pravice. Pomaga videti celotno resnico situacij tudi izza tega, kar vidijo oči in kar "naštrika" naš um. To nam pomaga, da se lažje odločamo kako in po katerih poteh bomo hodili v življenju. Resnica običajno vodi po najbolj optimalnih poteh, čeprav morda na prvi pogled ni videti najlažja. Tudi odnosi so lažji in bolj konstruktivni, če znaš pogledati na stvar tudi iz sogovornikovih čevljev :).

Dunja Prem

www.GemAten.com

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Crkljam se z Lakshmi  ang:
www.Astro-Star.net

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Meni pa dela družbo Hina. Hvala, Dunja, da lahko dobim kako esenco, tko mal preko vrste. Res je osvobojajoča tale havajska boginja. :-* ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Aten

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.GemAten.com
Aloha

no jaz sem včeraj dobila precej zanimivo sporočilo Hine. Močno, močno sporočilo za današnje dni. Boste deležni sporočila, ko ga uredim v čitljivo besedilo. Že itak pišem kot kura, ko kanaliziram pa kot pubertetni piščanec  ;D.

Evo vam prvi in zadnji stavek za pokušino:

"Ne boj se sprememb! ...... Vsedi se na rob morja čustev kolektivne zavesti in opazuj spektakel rojstva novega dne, nove zavesti."
No vmes je pa par strani teksta v moji klinopisni pisavi.

Želim vam sonca v srcu.

Dunja Prem

www.GemAten.com

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Hvala Dunja 

:-*
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Fino je Dunja napisala o obilju in Lakshimu.  Kot pomnim sem ga dal enkrat gor in tisti dan so mi dolžniki plačali, dobil pa sem tudi eno ali dve novi naročili..

Imam pa novo izkušnjo z Afrodito. Že tretjič ta potrjuje, da ima efekt komaj čez nekaj dni.  Dobil sem namreč obisk in ta gospa ima hčerko le leto dni mlajšo od mojega sina.  Hmm. Sin je v pol ure njegove stvari pospravil, kar prej ni zmogel en mesec. :D  Hitro se je šel skopat, nadalje pa sem mu dal še malo afrodite. Ta mala mu je očitno všeč še od prej, mama pa tudi ni slaba. :)  No, ker je hčerka izredno dobra v matematiki sem ji predlagal, da ji lahko uredim  na nekem univeritetnem krožku, ter da bo tako dobila težje naloga, ki niso več v rednem pouku za njen letnik.  Izgovarjala se je s tremo do podobnih stvari, vendar je zvečer z mamo govorila in očitno je pristala, da ji uredim te papirje, kar bi pravzaprav morala narediti njena učiteljica, a ni.
Kako je torej delala Afrodita na mene? Dva dni po obisku imam randi. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
Fino je Dunja napisala o obilju in Lakshimu.  Kot pomnim sem ga dal enkrat gor in tisti dan so mi dolžniki plačali, dobil pa sem tudi eno ali dve novi naročili..

Imam pa novo izkušnjo z Afrodito. Že tretjič ta potrjuje, da ima efekt komaj čez nekaj dni.  Dobil sem namreč obisk in ta gospa ima hčerko le leto dni mlajšo od mojega sina.  Hmm. Sin je v pol ure njegove stvari pospravil, kar prej ni zmogel en mesec. :D  Hitro se je šel skopat, nadalje pa sem mu dal še malo afrodite. Ta mala mu je očitno všeč še od prej, mama pa tudi ni slaba. :)  No, ker je hčerka izredno dobra v matematiki sem ji predlagal, da ji lahko uredim  na nekem univeritetnem krožku, ter da bo tako dobila težje naloga, ki niso več v rednem pouku za njen letnik.  Izgovarjala se je s tremo do podobnih stvari, vendar je zvečer z mamo govorila in očitno je pristala, da ji uredim te papirje, kar bi pravzaprav morala narediti njena učiteljica, a ni.
Kako je torej delala Afrodita na mene? Dva dni po obisku imam randi. :)

Andres

Držim pesti za randi!  ;)

Sicer me pa nekaj zanima. O Afroditi razmišlja že nekaj časa. Zdaj pa ne vem... Ker bomo kmalu v okviru Nenine skupine transformacije uporabljali eno drugo esenco, me zanima, če ne bo potem učinek premočen. Pol bom pa mačkone morala praskati pa gristi, da bodo šli. ;D ;D ;D