Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Hologramske esence Boginj, Mojstrov in Angelov - dišeče orodje osebne rasti

<< < (42/45) > >>

Mitra:
Da malo temo potegnem iz naftalina

Našla sem link, kjer se da dobiti esence po dokaj ugodni ceni.
No, pa to ne bo poglavitna stvar, saj je cena primerna pakiranju oz količini esenc.

http://www.crystalherbs.com/shop/prodtype.asp?PT_ID=79&numRecordPosition=1&strPageHistory=related&strKeywords=&strSearchCriteria=

Zanima me samo nekaj.
Piše da se te esence kanejo na ali pod jezik in da se stvar za začetek lahko ponavlja 4x na da oz po potrebi.
Res da je firma registrirana, vendar v tem pokvarjenem svetu nikoli ve veš na kaj naletiš.
Za poskušino sem si umislila flaško esence (Michaela), vendar ne bi kar v usta kapala esenc. Ali bi bilo možno, da je enako učinkovito, če se kane nekaj kapljic na dlani, poboža avro, zaprosi nadangele, angele, vodnike za pomoč..... in tako naprej, kakor se dela z naprimer olji (Gaja vem da ima neke male stekleničke, iz katerih omamno diši in se namaže dlani, ter boža avro)

Prosila bi za nasvet.

Hvala

Imejte lep dan
 ;) ;) ;) ;)

Gaia:
Mitra, naročila si si najbrž esence, ki so primerne za uživanje. Te lahko načeloma nakapljaš tudi v vodo in spiješ, ne rabiš si jih devat pod jezik. Vendar, naj ti v vednost prišepnem, da jih mešajo z alkoholom zaradi konzerviranja.

Če želiš tiste omamne stekleničke, ki jih imam jaz, pa le vprašaj in ti sporočim. Boš najbrž še bolj poceni prišla skozi kot na zgornjem linku.

:-* Gaja

Mitra:
Gaja hvala

Ko bom lahko imela izdatke v tej smeri, se obnem na tebe, bom vsaj vedela kaj imam (videla sem, naročila, zapravila 10€ in ... imam)
Me še vedno grize slaba vest (ampak, je z namenom da je tako..... )

Zato sem si omislila samo eno stekleničko, da izboljšam trenutno "bedo" na  področju obilja in da bom lahko živela in ne životarila.

Ravno to mi je problem, ker so alkoholne.
Še veno me zanima, ali je možno, da je enako učinkovito, če pobožam avro in tega ne zaužijem?
Če bi bolje prebrala preden sem naročila, sedaj ne bi tako spraševala. Spet se je pokazalo, da sem furja. Še imam vzorčke za pucat, še imam delo... Michaela pa tudi v steklenički.

Imejte lep dan
 ;) ;) ;)

Gaia:

--- Quote from: Mitra on October 01, 2010, 07:42:19 AM ---Gaja hvala

Ko bom lahko imela izdatke v tej smeri, se obnem na tebe, bom vsaj vedela kaj imam (videla sem, naročila, zapravila 10€ in ... imam)
Me še vedno grize slaba vest (ampak, je z namenom da je tako..... )

Zato sem si omislila samo eno stekleničko, da izboljšam trenutno "bedo" na  področju obilja in da bom lahko živela in ne životarila.

Ravno to mi je problem, ker so alkoholne.
Še veno me zanima, ali je možno, da je enako učinkovito, če pobožam avro in tega ne zaužijem?
Če bi bolje prebrala preden sem naročila, sedaj ne bi tako spraševala. Spet se je pokazalo, da sem furja. Še imam vzorčke za pucat, še imam delo... Michaela pa tudi v steklenički.

Imejte lep dan
 ;) ;) ;)

--- End quote ---

Mitra, bedo na področju financ ne bo čez noč spremenila ena steklenička, ampak sprememba tvojih podzavestnih prepričanj. Bo treba več naredit na tem področju. Kopat, brskat, odkrivat sebe ter odstranjevat blokade do obilja.

Sori, ker te žokam tam, kjer najbolj boli, ampak vem, da boš razumela.

:-* :-* :-*

Mitra:
Hi hi
Ti kar žokaj ;)

Rabim brco in to konkretno.
Začela delat na tem področju, kidat.... Pucat... Vrtat.... In zraven še esenco rabit....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version