Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Hologramske esence Boginj, Mojstrov in Angelov - dišeče orodje osebne rasti
Mitra:
--- Quote from: Aten on October 03, 2010, 10:07:41 AM --- Bachove esence so cvetne esence, narejene iz raznih rožic na koncu konzervirane v alkoholu. Vsaka rožica ima določene lastnosti, svojo naravo, ki jih-jo vibrira in te so tiste, ki te zdravijo. Načeloma nimajo vonja in okusa, kar je, je po alokoholu. Te se potem meša v različne kombinacije za različne namene. Najbolj znana od njih je Rescue remedy. Bachove esence so precej znana "resna zdravila" kot homeopatija. Malo poguglaj pa boš našla. Te tvoje angelske esence so očitno nekaj takega - mešanica osnovnih cvetnih esenc. Avstralci so zelo znani po cvetnih esencah.
--- End quote ---
To mi sedaj pojsni marsikaj.
Zakaj so bolje reklamirane esence narejene iz rastlin....
Kakorkoli sem vtipkala esence, mi je vn vrglo vse o rožah in tako naprej.
Sedaj je jasna stvar.
Hvala za pojasnila.
Imej lep dan
;) ;) ;)
Andres:
Lepo, da si spet malo naokoli Aten. Sem te pogrešal. In ne le jaz, tudi drugi, verjamem.
Andres
Rena:
Sama sem si pa v težkih trenutkih nazaj pomagala z Bachovimi kapljicami. Mi je bil orng všeč okus, ker so bile raztopljene v konjaku :D, ki ga je bilo nežno okusiti v tistih par kapljicah, kolikor si jih použil ;D Ne resno, v določenih trenutkih so mi bile zelo v pomoč.
Aten:
Da, Bachove esence in homeopatija so izredno dragocena darila narave in tudi zelo učinovite. Ne delujejo na kemikalijah ampak na zapisu zavesti, ki je v pripravkih. Večina teh esenc v osnovi ni bila narejena in ni reklamirana za "duhovni razvoj" temveč za lajšanje - zdravljenje vsakodnevnih težav. Ker pa delujejo na energetskem zapisu nujno bezajo v naše notranje zaštrikane vzorčke ter nas silijo in nam pomagajo, da jih presežemo. Torej nam le pomagajo hoditi proti našemu duhovnemu cilju. Če se tega zavedamo, lahko jahamo ta val namesto, da nas nese. Tako pridemo dlje in bolj udobno ;).
Esence Angelov ... Božanskih principov so samo drugačni aspekti Božanske zavesti, da ne rečem nas samih. Nekako je v kolektivni zavesti, da na njih gledamo drugače vendar v osnovi delujejo na podobnih principih. In naše fizične navade odsevajo v naših podzavestnih duhovnih navadah oziroma obratno. Tako zgoraj kot spodaj. Če se zavedaš tega Kozmičnega zakona si lahko ogleduješ sebe v ogledalu svojega zdravja, v ogledalu svojih odnosov ... ipd. Zeloooo dragocen pripomoček za duhovni razvoj. Če ga imaš "jajca" uporabljati si že veliko naredil na sebi in ti pomaga turbo naprej ang:. Preverjeno :)
Vse dobro vsem in spomnite se kdo ste
Lep pozdrav,
Dunja Prem
Rena:
--- Quote from: Aten on October 03, 2010, 01:58:58 PM ---Da, Bachove esence in homeopatija so izredno dragocena darila narave in tudi zelo učinovite. Ne delujejo na kemikalijah ampak na zapisu zavesti, ki je v pripravkih. Večina teh esenc v osnovi ni bila narejena in ni reklamirana za "duhovni razvoj" temveč za lajšanje - zdravljenje vsakodnevnih težav. Ker pa delujejo na energetskem zapisu nujno bezajo v naše notranje zaštrikane vzorčke ter nas silijo in nam pomagajo, da jih presežemo. Torej nam le pomagajo hoditi proti našemu duhovnemu cilju. Če se tega zavedamo, lahko jahamo ta val namesto, da nas nese. Tako pridemo dlje in bolj udobno ;).
--- End quote ---
Res je, meni je rečeno, da delujejo Bachove kapljice postopno, tako kot lupimo čebulo. So pomoč za premostitev in premagovanje težav, ki res izhajajo iz nekaterih vzorcev. S tem vsekakor napredujemo.
--- Quote from: Aten on October 03, 2010, 01:58:58 PM ---Esence Angelov ... Božanskih principov so samo drugačni aspekti Božanske zavesti, da ne rečem nas samih. Nekako je v kolektivni zavesti, da na njih gledamo drugače vendar v osnovi delujejo na podobnih principih. In naše fizične navade odsevajo v naših podzavestnih duhovnih navadah oziroma obratno. Tako zgoraj kot spodaj. Če se zavedaš tega Kozmičnega zakona si lahko ogleduješ sebe v ogledalu svojega zdravja, v ogledalu svojih odnosov ... ipd. Zeloooo dragocen pripomoček za duhovni razvoj. Če ga imaš "jajca" uporabljati si že veliko naredil na sebi in ti pomaga turbo naprej ang:. Preverjeno :)
Vse dobro vsem in spomnite se kdo ste
Lep pozdrav,
Dunja Prem
--- End quote ---
Zdaj sem pa navdušena še nad angelskemi esencami ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version