Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Hologramske esence Boginj, Mojstrov in Angelov - dišeče orodje osebne rasti

<< < (8/45) > >>

Andres:
Če je tako, Iza bom potem tudi poskusil namazati jo z Afrodito.  Kakšna bo reakcija bom seveda poročal. Hvala za nasvet.

Andres

Andres:
Nocoj sem lahko malo bolj resno testiral esenco Afrodita.  Nekako sta se ljubokvalno do mene obnašali dve s katerima se pravzaprav istočasno vstopil v lokal.  Kasneje smo še nekaj skupaj pleasi, a je prišla bivša sodelovka, sicer ves časi plemenita ženska s katero in njenim možem sem potem tudi prebil dobršen del večera. Sprva sem mislil, da bo šlo celo v troje, toda ni bilo pravega znaka, vem pa da onadva to prakticirata, oziroma vsaj nekoč, pred dvemi leti sta.
V vsakem primeru je bil večer lep, tudi sam sem bil bržkone bolje razpoložen kot navadno, da pa ta Afrodita esenca dela 100% bi bilo mogoče trditi samo če bi mi dala recimo črnka, ki je bila v lokali le ena. :)  Ne gre tudi zanikati, da sem bil danes  za ženske oči bolj kot magnet, v primerjavi s preteklostjo, ko sme šel v ta lokal.  Verjetno je tudi to vpli esence in drugič jo bom morediti kar s seboj vzelo. Isto kot ženska parfum. :D :D

Andres

Iza:
 ;D ;D ;D
Imam tudi jaz podobne izkušnje, a tu ne gre zato, da bi zaradi Afrodite postal magnet.
Zaradi Afrodite si postaneš všeč, se imaš bolj rad, .... in to je tisto kar naredi iz tebe magnet  :D

Lep dan!

Iza

Andres:
Hmm. Saj se imam dovolj rad Iza, verjetno pa bo tudi res v tem kar si napisala ti.  Bom moral tole še ponoviti.  Zanimivost sinočnjega vandranja je bilo tudi to, da je bilo v mestu zelo malo ljudi in ob takih dneh navadno kar domov pobegnem,  saj navadno so tam le desci.  Včeraj pač je bilo drugače.
Bom dal malo Afrodite gor ko grem kasirat k eni poslovni stranki. Pri tej družinski firmi mamo in predvsem hčerko, ki je mojih let že osem let na kavo vabim.  It te kave kajpak ni nič, saj mama se za hčerko boji. :D

Andres

Andres:
Naj se spet tule oglasim z responzom, saj še nisem v pižami. Noč je bila imenitna in Afrodita brez dvoma dela. Problem je nastal v EMŠI. Večer sem začel  s tremi in tudi pri eni od njih smo končali. Toda le ta ima doma še sina, ki ga je za razvažanje po mestu kar ob štirih ponoči zbudila.   Ostale dve sta očitno kar v redu ženske, a me kot rečeno moti EMŠO. :) No, vsaj potrdilo za Afrodita esenco je bilo.  Sicer pa če nebi bilo teh treh, sem bil s strani drugih, predvsem pijanih žensk, ravno tako obhojen in pohojen predvsem na plesišču.  Afrodita dela.

Andres

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version