Author Topic: Hologramske esence Boginj, Mojstrov in Angelov - dišeče orodje osebne rasti  (Read 70341 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Uf ja obilje... Tudi moja točka za "prežokat"  :-X. Neptunske teme ::)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Aten

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.GemAten.com
Aloha

tudi Bachove esence delujejo predvsem na energetskem zapisu ne na kemični substanci, tako da bi verjetno delovale tudi če pobožeš avro, samo bolj od zunaj navznoter namesto od znotraj navzven.

Predvsem pa je važna namera in vera. Mi vsi smo obilje Boga, manifestacija njegove zavesti, ljubezni in moči. Vse okoli nas je manifestacija te vseprežemajoče, brezmejne in večne zavesti Boga, ki prekipeva v obilju lepote narave, življenja samega .... Spomni se tega, čim večkrat. Ceni in se zahvaljuj za vse kar ti prinaša radost v srce. To stopnjuje vibracijo enosti in veča kreativni potencial. Nato iz tega stanja - vibracije, z namero, vizijo in čutnjem kreiraj kar si želiš, da pride v večjih količinah v tvoje življenje. Vživi se v to kar se le da močno, s čustvi in umom. Pomagaš si tako, da sama sebe sprašuješ, zakaj si že to želim? Kaj bi bilo, če bi bilo? Sprašuj se to kaj mi bo to prineslo spet in spet, globlje in globlje dokler se ne prikoplješ do korenin svoje želje, ko se zaveš čiste vibracije radosti, svobode.... ki si jo želiš in ti jo to nekaj prinaša. To je tisto iz česar kreiraš in kar kreiraš. Postani to kar si želiš - v vibraciji.

Esenčke vsekakor pomagajo, ker te "držijo za roko", da ti je lažje vibrirati svoje želje.

Sicer je varianta, da si kupiš sladkorne kuglice za homeopatska zdravila, nakapaš take bachove esence nanje in počakaš, da alkohol izhapi.

Vse dobro :),

Dunja prem

ljubi življenje ∞ živi ljubezen

www.GemAten.com

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
O, Dunja, kako lepo te je brati. :-* :-* :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Mitra

• Novinec
  • *
ojla Dunja

Čudovito napisano.
Sem že nekako sklenila v glavi, da če imam čisti namen, da ni pomembno kako nanesem kapljice, samo da se poglobim, zaprosim, zapovem.... in ima da deluje.
Slišala sem že o Bahovih kaplicah in predvidevam da jih izdeluješ.
To bom uporabila, ko bom tako občutila. Ali pa gre za enake zadeve kot angelske esence in se samo drugače imenujejo.
Mogoče nerodno sprašujem, ampak se uvajam v svet esenc.

Imej lep dan

;) ;) ;) ;)
Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline Aten

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.GemAten.com
Aloha,

Esenca je zelo širok pojem. Pomeni "dušo" nečesane. Ta nekaj pa je lahko iz raznih virov. Esenc je veliko vrst, različnih izvorov in različnih sestavin.

Jaz ne izdelujem Bachovih esenc. Bachove esence so cvetne esence, narejene iz raznih rožic na koncu konzervirane v alkoholu. Vsaka rožica ima določene lastnosti, svojo naravo, ki jih-jo vibrira in te so tiste, ki te zdravijo. Načeloma nimajo vonja in okusa, kar je, je po alokoholu. Te se potem meša v različne kombinacije za različne namene. Najbolj znana od njih je Rescue remedy. Bachove esence so precej znana "resna zdravila" kot homeopatija. Malo poguglaj pa boš našla. Te tvoje angelske esence so očitno nekaj takega - mešanica osnovnih cvetnih esenc. Avstralci so zelo znani po cvetnih esencah.

Jaz izdelujem (ampak ne prodajam več) hologramske esence, ki so narejene iz mešanice eteričnih olj in kristalnih eliksirjev v nosilni substanci - alkoholu in vodi ali maščobnem olju. So za mazati ali pršiti. Tako, da moje esence imajo poleg energetskega zapisa tudi čutni zapis vonj, občutek in se preko dihal in/ali kože absorbirajo v telo. Torej so te esence manj eterične in bolj fizične v primerjavi z Bachovimi.

Bolj znane esence so še od Auro Some in Color works, ki delujejo tudi s kombinacijo barv ter energijske esence White lighte essences, Delfinessenz in še miljon jih je.

Vse dobro ti želim,

Dunja Prem

www.GemAten.com

Offline Mitra

• Novinec
  • *
Bachove esence so cvetne esence, narejene iz raznih rožic na koncu konzervirane v alkoholu. Vsaka rožica ima določene lastnosti, svojo naravo, ki jih-jo vibrira in te so tiste, ki te zdravijo. Načeloma nimajo vonja in okusa, kar je, je po alokoholu. Te se potem meša v različne kombinacije za različne namene. Najbolj znana od njih je Rescue remedy. Bachove esence so precej znana "resna zdravila" kot homeopatija. Malo poguglaj pa boš našla. Te tvoje angelske esence so očitno nekaj takega - mešanica osnovnih cvetnih esenc. Avstralci so zelo znani po cvetnih esencah.
To mi sedaj pojsni marsikaj.
Zakaj so bolje reklamirane esence narejene iz rastlin....
Kakorkoli sem vtipkala esence, mi je vn vrglo vse o rožah in tako naprej.

Sedaj je jasna stvar.
Hvala za pojasnila.

Imej lep dan
 ;) ;) ;)
Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Lepo, da si spet malo naokoli Aten.  Sem te pogrešal. In ne le jaz, tudi drugi, verjamem.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Sama sem si pa v težkih trenutkih nazaj pomagala z Bachovimi kapljicami. Mi je bil orng všeč okus, ker so bile raztopljene v konjaku  :D, ki ga je bilo nežno okusiti v tistih par kapljicah, kolikor si jih použil  ;D Ne resno, v določenih trenutkih so mi bile zelo v pomoč.

Offline Aten

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.GemAten.com
Da, Bachove esence in homeopatija so izredno dragocena darila narave in tudi zelo učinovite. Ne delujejo na kemikalijah ampak na zapisu zavesti, ki je v pripravkih. Večina teh esenc v osnovi ni bila narejena in ni reklamirana za "duhovni razvoj" temveč za lajšanje - zdravljenje vsakodnevnih težav. Ker pa delujejo na energetskem zapisu nujno bezajo v naše notranje zaštrikane vzorčke ter nas silijo in nam pomagajo, da jih presežemo. Torej nam le pomagajo hoditi proti našemu duhovnemu cilju. Če se tega zavedamo, lahko jahamo ta val namesto, da nas nese. Tako pridemo dlje in bolj udobno  ;).

Esence Angelov ... Božanskih principov so samo drugačni aspekti Božanske zavesti, da ne rečem nas samih. Nekako je v kolektivni zavesti, da na njih gledamo drugače vendar v osnovi delujejo na podobnih principih. In naše fizične navade odsevajo v naših podzavestnih duhovnih navadah oziroma obratno. Tako zgoraj kot spodaj. Če se zavedaš tega Kozmičnega zakona si lahko ogleduješ sebe v ogledalu svojega zdravja,  v ogledalu svojih odnosov ... ipd. Zeloooo dragocen pripomoček za duhovni razvoj. Če ga imaš "jajca" uporabljati si že veliko naredil na sebi in ti pomaga turbo naprej ang:. Preverjeno :)

Vse dobro vsem in spomnite se kdo ste

Lep pozdrav,

Dunja Prem

www.GemAten.com

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Da, Bachove esence in homeopatija so izredno dragocena darila narave in tudi zelo učinovite. Ne delujejo na kemikalijah ampak na zapisu zavesti, ki je v pripravkih. Večina teh esenc v osnovi ni bila narejena in ni reklamirana za "duhovni razvoj" temveč za lajšanje - zdravljenje vsakodnevnih težav. Ker pa delujejo na energetskem zapisu nujno bezajo v naše notranje zaštrikane vzorčke ter nas silijo in nam pomagajo, da jih presežemo. Torej nam le pomagajo hoditi proti našemu duhovnemu cilju. Če se tega zavedamo, lahko jahamo ta val namesto, da nas nese. Tako pridemo dlje in bolj udobno  ;).

Res je, meni je rečeno, da delujejo Bachove kapljice postopno, tako kot lupimo čebulo. So pomoč za premostitev in premagovanje težav, ki res izhajajo iz nekaterih vzorcev. S tem vsekakor napredujemo.

Esence Angelov ... Božanskih principov so samo drugačni aspekti Božanske zavesti, da ne rečem nas samih. Nekako je v kolektivni zavesti, da na njih gledamo drugače vendar v osnovi delujejo na podobnih principih. In naše fizične navade odsevajo v naših podzavestnih duhovnih navadah oziroma obratno. Tako zgoraj kot spodaj. Če se zavedaš tega Kozmičnega zakona si lahko ogleduješ sebe v ogledalu svojega zdravja,  v ogledalu svojih odnosov ... ipd. Zeloooo dragocen pripomoček za duhovni razvoj. Če ga imaš "jajca" uporabljati si že veliko naredil na sebi in ti pomaga turbo naprej ang:. Preverjeno :)

Vse dobro vsem in spomnite se kdo ste

Lep pozdrav,

Dunja Prem

Zdaj sem pa navdušena še nad angelskemi esencami  ;D

Offline pikica53

• Uporabnik
  • **
Tudi jaz imam zelo dobre izkušnje z Bchovim cvetnim zdravljenjem, še vedno pa uporabljam Rešilno zdravilo, ki je res v takojšnjo  pomoč in podporo.

Koristno branje je knjiga  Robert Dorsch: Zgodbe in slike z vrta Bachovih cvetov

verjetno se ne sme prilepiti naslova, kjer se da naročiti stekleničke in so opisane vsaka od rožic in izvirska voda iz katerih se sestavi vsebina stekleničke izključno glede na težavo, ki te pesti tisti hip  ;).

Angelskih esenc pa še ne poznam.... kakšen namig ?

Offline Aten

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.GemAten.com
Dandanašnji res ni problem dobiti skoraj karkoli. Pogooglaš in iz držav evropske skupnosti lahko po internetu naročiš kar ti srce poželi - brez carine, torej tudi Bachove esence ipd.

www.GemAten.com

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Angelske esence, ki jih dela Aten so brez dvoma dobre. Ravno v tej temi sem napisal še največ o Afroditi in njenih učinkih, četudi že po tem, ko jim je potekel rok.   Preverjeno delujejo izvrstno, sem pa pisal tule tudi že o drugih in ravno tako delajo svoje opravilo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858