Prišel je ponedeljek, torej dan po tem, ko med drugim obujamo spomine vikenda. V soboto zvečer, oziroma že kar v nedeljo zjutraj sem šel malo v mesto. Kajpak sem nase natresel Afrodito, ( še vedno tisto prvo flaško) sedel v avto in se odpeljal v mesto. Ne vem sploh kaj je bilo, vendar nek mlad par me je sredi mesta ustavil in fant tam me je prosil, če ju peljem domov. Navadno se ne ozrem za takimi toda to pot sem rekel naj se usedeta. Šele, ko sem bil spet nazaj v mestu sem se spomnil da morebiti pa sem jima le kaj slabega s tem dejanjem preprečil, ker v avtu med vožnjo sem se počutil kot bi jima bil oče. Kakor koli že, morebiti fantaziram, morebiti me je do te poteza pripeljala Afrodita, morebiti pa nič od tega. V mestu sem postal lačen in tako kupil dva kosa pice. Kot pomnim se mi je enako zgodilo pred časom, vendar drugega takrat nebi mogel pojesti, medtem, ko včeraj problema ni bilo s tem.
No, nadalje sem šel v en lokal in tam srečam dve bivši sodelavki. Prva je bila z možem, druga je s celo družino samo inkarnacijsko z menoj povezana, medtem, ko tretja je le njuna prijateljica. No, ta tretjo sem videl z njima že prej, tokrat pa je delovala Afrodita hitreje kot kadar koli prej. Normalno, da sem šel k njej domov, priznam pa, da bi bilo bolje, če bi šel domov spat. In za to kajpak ne krivim Afrodite, temveč samega sebe, saj nenazadnje nudila se mi je še ena. Četudi se nebi, mi je najbolj všeč v svoji postelji.
Andres