Author Topic: Hologramske esence Boginj, Mojstrov in Angelov - dišeče orodje osebne rasti  (Read 70413 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Glede lastnice  od predvčerajšnjim Goga. Zadnjič je nekaj moža omenila. Ah, nikoli ne veš. Mogoče pa je invalid ali že star petelin.  :)

Andres

;D ;D ;D
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Andres brez zamere, vendar se mi psi ne zdijo ravno najboljši subjekt za testiranje iz večih razlogov pasje psihologije. So nagonske živali in sex za njih niti slučajno ne predstavlja kakšne ljubezni. Parijo se izključno in samo zaradi nagona niti jim samo parjenje ne predstavlja kakšnega užitka oziroma znaka naklonjenosti kot na primer ljudem. Naskakujejo pa tudi iz dominance oziroma, ko hočejo drugega psa podrediti. Večkrat se zgodi, da naskakujejo tudi samice. Vodja krdela ima pravico naskakovati vse po vrsti, najrajši tistega, ki je zadnji na hirarhični lestvici, torej tistega/tisto, ki ga nihče ne mara ne glede na spol. Če pes naskakuje človeka ali igračo torej to ni izraz naklonjenosti temveč podrejanje - dokazovanje, da je psihično stabilnejši in močnješi. Naskakovanje zaradi razmnoževanja je izključno in samo takrat, ko je samica plodna. Večina pasjih lastnikov takega vedenja med igro ne dovoljuje razvno zato, ker kaj hitro vodi do rangiranja in pretepov.
Razlogov je še več, ker pa to ni tema o pasji psihologiji, o tem ne bom razpredala preveč, samo toliko v premislek. Sicer pa če se ti zdi, boš sam pobrskal po člankih na to temo ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Tejka. Članki na to temo o dominanci in podrejnosti so. Ni pa člankov vpliva esenc na druge pse. Torej razlog več, da ga napišem sam.  V času pasje gonje je moj Hercules brez dvoma bolj priljubljen z Afrodito kot brez nje.   Ne gre samo za nagon, tudi za igro med psi.   Konkretno ena psička, ki se še ne pari je bila do njega zadržana, ko ni imel Afrodite. Drugič ko je le to imel, sta bila najboljša prijatelja na poligonu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Re: Hologramske esence Boginj, Mojstrov in Angelov - dišeče orodje osebne rasti
« Reply #198 on: September 14, 2009, 05:46:58 AM »
Prišel je ponedeljek, torej dan po tem, ko med drugim obujamo spomine vikenda. V soboto zvečer, oziroma že kar v nedeljo zjutraj sem šel malo v mesto. Kajpak sem nase natresel Afrodito, ( še vedno tisto prvo flaško) sedel v avto in se odpeljal v mesto.  Ne vem sploh kaj je bilo, vendar nek mlad par me je sredi mesta ustavil in fant tam me je prosil, če ju peljem domov. Navadno se ne ozrem za takimi toda to pot sem rekel naj se usedeta.   Šele, ko sem bil spet nazaj v mestu sem se spomnil da morebiti pa sem jima le kaj slabega s tem dejanjem preprečil, ker v avtu med vožnjo sem se počutil kot bi jima bil oče.  Kakor koli že, morebiti fantaziram, morebiti me je do te poteza pripeljala Afrodita, morebiti pa nič od tega.  V mestu sem postal lačen in tako kupil dva kosa pice.  Kot pomnim se mi je enako zgodilo pred časom, vendar drugega takrat nebi mogel pojesti, medtem, ko včeraj problema ni bilo  s tem. 
No, nadalje sem šel v en lokal in tam srečam dve bivši sodelavki. Prva je bila z možem, druga je s celo družino samo inkarnacijsko z menoj povezana, medtem, ko tretja je le njuna prijateljica.  No, ta tretjo sem videl z njima že prej, tokrat pa je delovala Afrodita hitreje kot kadar koli prej. Normalno, da sem šel k njej domov, priznam pa, da bi bilo bolje, če bi šel domov spat.  In za to kajpak ne krivim Afrodite, temveč samega sebe, saj nenazadnje nudila se mi je še ena. Četudi se nebi, mi je najbolj všeč v svoji postelji.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #199 on: February 22, 2010, 03:12:47 AM »
Sobotni večer sem spet bolj bogato izkoristil in s tem uporabil rudi Afrodito.  Ugotavljam, da mora le ta nekaj časa počivat, da spet dobi prvotni namen. :)
Skratka, ženske skačejo za to Afrodito, ko bi jim denarnico kazal, oziroma kot bi se s Porshejem pred njihovo rit zapeljal.   Nadaljnih dogodkov ne bom opisoval, ker niso posebno mokri, posebnost večera pa je bilo neznansko veliko objemanja. V trenutku sem že pomsilik, "kaj pravzaprav je tem neznanim babam, danes, da bi se samo objemale." 

Sem pa eno med njimi videl potem še včeraj, ko je Afrodita popustila in odnos je bil enak kot vedno poprej. Samo prijateljski. Jebeš odnos. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
punce, mi lahko svetujete, kje bi lahko naročila, kupila esence; Dunja Prem jih ne prodaja več  ::)

hvala za pomoč in usmeritev :)

Taja

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Kontaktiraj Izo
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline dani

• Trenutno v uvajanju
  • *
Ooooo, škoda  :(. Sem lih razmišljala, da bi bil spet čas, da si jih nabavim, ker so božanske.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Kontaktiraj Izo

hvala lepa Tea  :-*
glede na tvojo uro, bo Iza pravi naslov  ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Kontaktiraj Izo

hvala lepa Tea  :-*
glede na tvojo uro, bo Iza pravi naslov  ;)

nedvomno bo pravi
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Mitra

• Novinec
  • *
« Reply #205 on: September 30, 2010, 04:41:13 PM »
Da malo temo potegnem iz naftalina

Našla sem link, kjer se da dobiti esence po dokaj ugodni ceni.
No, pa to ne bo poglavitna stvar, saj je cena primerna pakiranju oz količini esenc.

http://www.crystalherbs.com/shop/prodtype.asp?PT_ID=79&numRecordPosition=1&strPageHistory=related&strKeywords=&strSearchCriteria=

Zanima me samo nekaj.
Piše da se te esence kanejo na ali pod jezik in da se stvar za začetek lahko ponavlja 4x na da oz po potrebi.
Res da je firma registrirana, vendar v tem pokvarjenem svetu nikoli ve veš na kaj naletiš.
Za poskušino sem si umislila flaško esence (Michaela), vendar ne bi kar v usta kapala esenc. Ali bi bilo možno, da je enako učinkovito, če se kane nekaj kapljic na dlani, poboža avro, zaprosi nadangele, angele, vodnike za pomoč..... in tako naprej, kakor se dela z naprimer olji (Gaja vem da ima neke male stekleničke, iz katerih omamno diši in se namaže dlani, ter boža avro)

Prosila bi za nasvet.

Hvala

Imejte lep dan
 ;) ;) ;) ;)
Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #206 on: September 30, 2010, 11:36:12 PM »
Mitra, naročila si si najbrž esence, ki so primerne za uživanje. Te lahko načeloma nakapljaš tudi v vodo in spiješ, ne rabiš si jih devat pod jezik. Vendar, naj ti v vednost prišepnem, da jih mešajo z alkoholom zaradi konzerviranja.

Če želiš tiste omamne stekleničke, ki jih imam jaz, pa le vprašaj in ti sporočim. Boš najbrž še bolj poceni prišla skozi kot na zgornjem linku.

:-* Gaja
www.theta.si
DZK 519

Offline Mitra

• Novinec
  • *
Gaja hvala

Ko bom lahko imela izdatke v tej smeri, se obnem na tebe, bom vsaj vedela kaj imam (videla sem, naročila, zapravila 10€ in ... imam)
Me še vedno grize slaba vest (ampak, je z namenom da je tako..... )

Zato sem si omislila samo eno stekleničko, da izboljšam trenutno "bedo" na  področju obilja in da bom lahko živela in ne životarila.

Ravno to mi je problem, ker so alkoholne.
Še veno me zanima, ali je možno, da je enako učinkovito, če pobožam avro in tega ne zaužijem?
Če bi bolje prebrala preden sem naročila, sedaj ne bi tako spraševala. Spet se je pokazalo, da sem furja. Še imam vzorčke za pucat, še imam delo... Michaela pa tudi v steklenički.

Imejte lep dan
 ;) ;) ;)
Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
Gaja hvala

Ko bom lahko imela izdatke v tej smeri, se obnem na tebe, bom vsaj vedela kaj imam (videla sem, naročila, zapravila 10€ in ... imam)
Me še vedno grize slaba vest (ampak, je z namenom da je tako..... )

Zato sem si omislila samo eno stekleničko, da izboljšam trenutno "bedo" na  področju obilja in da bom lahko živela in ne životarila.

Ravno to mi je problem, ker so alkoholne.
Še veno me zanima, ali je možno, da je enako učinkovito, če pobožam avro in tega ne zaužijem?
Če bi bolje prebrala preden sem naročila, sedaj ne bi tako spraševala. Spet se je pokazalo, da sem furja. Še imam vzorčke za pucat, še imam delo... Michaela pa tudi v steklenički.

Imejte lep dan
 ;) ;) ;)

Mitra, bedo na področju financ ne bo čez noč spremenila ena steklenička, ampak sprememba tvojih podzavestnih prepričanj. Bo treba več naredit na tem področju. Kopat, brskat, odkrivat sebe ter odstranjevat blokade do obilja.

Sori, ker te žokam tam, kjer najbolj boli, ampak vem, da boš razumela.

:-* :-* :-*
www.theta.si
DZK 519

Offline Mitra

• Novinec
  • *
Hi hi
Ti kar žokaj ;)

Rabim brco in to konkretno.
Začela delat na tem področju, kidat.... Pucat... Vrtat.... In zraven še esenco rabit....