Ne vem če je res veliko ljudi, ki ponuja Theta storitve. Ali pa sem kaj spregledala. Če sem, bi mi lahko dala linke njihovih strani, prosim.
Zato ti tudi glede cen ne bi mogla nič komentirat. Mislim, kar vem jaz - so cene tam tam.
Je pa seveda odvisno od podtonov oz. poteka obiskov. Jaz velikokrat potem še na daljavo delam s stranko, dokler nisva proces zaključili, pa takrat nič ne plača. Kako delajo drugi ne vem.
Cena terapije je zmeraj relativna. Če ti spremeni življenje, koliko je potem kaj drago? Se lahko primerja z enimi kavbojkami, ali pa čem drugim?
Kar se plačila tiče so nas naučili, da pač "ne smemo" delati zastonj.
Se bo mogoče že oglasila kakšna punca.....
Kar se theta praktikov, ki jih jaz lahko priporočam in sem njihovo delo tudi sama preizkusila, preden sem se odločila, da bi to kar sama znala delat pa so:
v kranju - Iza
v ljubljani - Nena
v novi gorici - maša
Kdo je v redu in kdo ni .......... kdo bi vedu. Za enega eden, za drugega drugi. Vsi kar jih pa jaz poznam vem, da odgovorno delajo svoje delo in imajo pozitiven in srčen odnos do ljudi. Zato je še najbolje, da se zaneseš nase in izbereš kar sama.
Theta deluje predvsem med tabo in Kreatorjem. Theta praktik pa je samo posrednik. Celoten proces ni odvisem od njega, pač pa izključno od tebe.
Lep dan tudi tebi

Se strinjam s Teo. Cene je odraz našega spoštovanja do sebe, do svojega dela, svoje energije in ni ok, da delamo zastonj, ker se nam zato energija ne vrača.

Tudi jaz sem imela veliko težav glede postavljanja cen, pa je predrago, pa ljudje si ne morejo privoščiti, pa ni ok, da računam...to so zelo močni vzorci. ??? Ko sem mal popucala te vzorčke, zaenkrat še ne čist vseh

tudi cene niso več tak problem. Seveda ne zagovarjam nekih vrtoglavih cen, ki nam spet blokirajo energijo, ker pač izkoriščamo Božanske darove, ki so nam bili dani.
Kaj je drago in kaj poceni, je zelo relativno in odvisno od posameznika koliko komu kaj pomeni???
Tudi jaz sem se pred leti zgražala nad cenami alternativnega zdravljenja, a sedaj mi ni več težko dati ta denar, ker se zavedam, da investiram vase, v svoje zdravje,... kot npr. v avtomobil, brez katerega dandanes ne moremo živeti... Investicija se bogato povrne.
Kateri praktik/učitej je vredu in kateri ne??? Vsak izbere tistega, ki ga v danem trenutku potrebuje za svoj razvoj...

tudi neprijetna izkušnja je rast... ??? ??? Jaz sem se najdla pri Taji, če govorimo o ThetaHealingu, ki mi je prijetna sopotnica na moji poti spoznaj, rasti...
Je pa tko, ko je učenec pripravljen učitej pride!

Objem