Author Topic: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja  (Read 209542 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ribica25

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja
« Reply #105 on: September 03, 2008, 03:10:28 PM »
Hvala Tea za odgovor..sej nisem mislila,da bi mi kdo zastonj omogočil terapijo in tudi nisem vam pisala s tem namenom..samo nasvet sem želela od vas ki imate malo več izkušenj na tem področju.

Jaz sem zasledila kar nekaj ljudi,nekatere najbrž že vsi poznate kot so Taja,Edmond, Mojca Božič..Tukaj so pa še nekateri linki:                                                               http://angelina.mojforum.si/angelina-forum-3.html ;http://angelina.mojforum.si/angelina-forum-3.html; http://www.maxioglasnik.si/index.php?a=5&b=295&page=1

Pa še kje bi se našel kakšen

Lep pozdrav

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #106 on: September 03, 2008, 03:38:57 PM »
Hvala za linke. Angeline res nisem še zasledila.

No splošno znani so Taja, Edmond in Mojca, ki se tudi malo širše reklamirajo. Če je nekomu to samostojni posel, potem je jasno, da so cene pač takšne kot so. Ne gre drugače. Reklama, izobraževanja, literatura, država ....
In preverila sem, da so res cene tam - tam.
Jaz lahko samo rečem, da je vredno svojega denarja. Vsak pa ima seveda svoja lastna prepričanja o tem in seveda nimam nič proti.

Če imaš finančne težave, se pač pogovori s tistim, za katerega se boš odločila. Saj se da vse rešit. In verjamem, da si boš po svoji intuiciji tudi izbrala pravega.

Jaz pač najbolj zaupam našim trem forumskim puncam.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline maša

• Novinec
  • *
« Reply #107 on: September 04, 2008, 12:25:15 PM »
Ne vem če je res veliko ljudi, ki ponuja Theta storitve. Ali pa sem kaj spregledala. Če sem, bi mi lahko dala linke njihovih strani, prosim.

Zato ti tudi glede cen ne bi mogla nič komentirat. Mislim, kar vem jaz - so cene tam tam.

Je pa seveda odvisno od podtonov oz. poteka obiskov. Jaz velikokrat potem še na daljavo delam s stranko, dokler nisva proces zaključili, pa takrat nič ne plača. Kako delajo drugi ne vem.

Cena terapije je zmeraj relativna. Če ti spremeni življenje, koliko je potem kaj drago? Se lahko primerja z enimi kavbojkami, ali pa čem drugim?

Kar se plačila tiče so nas naučili, da pač "ne smemo" delati zastonj.
 Se bo mogoče že oglasila kakšna punca.....

Kar se theta praktikov, ki jih jaz lahko priporočam in sem njihovo delo tudi sama preizkusila, preden sem se odločila, da bi to kar sama znala delat pa so:

v kranju - Iza
v ljubljani - Nena
v novi gorici - maša

Kdo je v redu in kdo ni .......... kdo bi vedu. Za enega eden, za drugega drugi. Vsi kar jih pa jaz poznam vem, da odgovorno delajo svoje delo in imajo pozitiven in srčen odnos do ljudi. Zato je še najbolje, da se zaneseš nase in izbereš kar sama.

Theta deluje predvsem med tabo in Kreatorjem. Theta praktik pa je samo posrednik. Celoten proces ni odvisem od njega, pač pa izključno od tebe.

Lep dan tudi tebi
 ang:

Se strinjam s Teo. Cene je odraz našega spoštovanja do sebe, do svojega dela, svoje energije in ni ok, da delamo zastonj, ker se  nam zato energija ne vrača.  ang:

Tudi jaz sem imela veliko težav glede postavljanja cen, pa je predrago, pa ljudje si ne morejo privoščiti, pa ni ok, da računam...to so zelo močni vzorci.  ??? Ko sem mal popucala te vzorčke, zaenkrat še ne čist vseh ;D ;D tudi cene niso več tak problem. Seveda ne zagovarjam nekih vrtoglavih cen, ki nam spet blokirajo energijo, ker pač izkoriščamo Božanske darove, ki so nam bili dani.

Kaj je drago in kaj poceni, je zelo relativno in odvisno od posameznika koliko komu kaj pomeni???
Tudi jaz sem se pred leti zgražala nad cenami alternativnega zdravljenja, a sedaj mi ni več težko dati ta denar, ker se zavedam, da investiram vase, v svoje zdravje,...  kot npr. v avtomobil, brez katerega dandanes ne moremo živeti... Investicija se bogato povrne.

Kateri praktik/učitej je vredu in kateri ne??? Vsak izbere tistega, ki ga v danem trenutku potrebuje za svoj razvoj...  ::) ;) tudi neprijetna izkušnja je rast... ??? ??? Jaz sem se najdla pri Taji, če govorimo o ThetaHealingu, ki mi je prijetna sopotnica na moji poti spoznaj, rasti...

Je pa tko, ko je učenec pripravljen učitej pride! ;) :D
Objem

Theta Practitioner/Masaže/Alternativno svetovanje za prehrano/Organizacija delavnic/Ridingi z orakeljskimi kartami

Offline ribica25

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #108 on: September 04, 2008, 07:39:36 PM »

Hvala vama Tea in Maša za vse te odgovore,nasvete in pojasnila.

Lep pozdrav

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #109 on: September 05, 2008, 06:31:43 AM »

Hvala vama Tea in Maša za vse te odgovore,nasvete in pojasnila.

Lep pozdrav

Ni za kaj ribica.

Mogoče pa ti tukaj na forumu  lahko kaj pomagamo?
www.Astro-Star.net

Offline ribica25

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #110 on: September 05, 2008, 07:26:43 PM »
Hvala Tea,bi bila vesela vaše pomoči.

Sem trenutne v nekem obdobju,ko bolj intezivno "brskam" po sebi in svoji notranjosti.
Želela bi ozavestiti in odpraviti določene vzorce iz moje preteklosti,ki me hromijo in povzročajo vedno ene in iste težave v mojem življenju...polna sem nekih strahov in tesnobe. ???
In to bi rada spremenila,ker je življenje res prekratko..in jaz ga nočem zamuditi..ampak ga živeti.

Lep pozdrav

Offline Akaša

• Novinec
  • *
« Reply #111 on: September 05, 2008, 07:31:24 PM »
In to bi rada spremenila,ker je življenje res prekratko..in jaz ga nočem zamuditi..ampak ga živeti.

Dobrodosla med nami, Ribica  ;)

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #112 on: September 05, 2008, 11:16:06 PM »
Hvala Tea,bi bila vesela vaše pomoči.

Sem trenutne v nekem obdobju,ko bolj intezivno "brskam" po sebi in svoji notranjosti.
Želela bi ozavestiti in odpraviti določene vzorce iz moje preteklosti,ki me hromijo in povzročajo vedno ene in iste težave v mojem življenju...polna sem nekih strahov in tesnobe. ???

Lep pozdrav

Oh, RIbica... se podpišem zraven :(

Zato sem se pa odločila za TH seminar... ravno danes sem imela spet težave z jetri (imam v zvezi z neko osebo ful primitivna čustva) in ti povem, da niso lepe... te ena težava lahko spravi v hudo bolečino :(

No, če pa hočemo to odpravit, duhovno in čustveno, pa tudi mentalno napredovat, najdemo prave ljudi in načine, ki nam lahko pomagajo :) (dokaz temu v prid je tudi forum!) Lastna volja in želja je pa ključnega pomena.

Želim ti, da čim lažje ozavestiš in odpraviš vzorce, ki te držijo tako nazaj, da premagaš strahove, ki te tarejo... bodi močna, ni vedno lahko, sama pa verjamem da je na koncu zadoščenje in spoznanje naravnost božansko...

Objemček, pa lahko noč :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #113 on: September 06, 2008, 12:09:25 AM »
Morda lahko jaz kaj napišem v zvezi s theto.  Bom kar kratek, ker definitivno ni še nič, le nekakšni znaki so.   Glede problemov, ki mi jih leta zadaja bivša žena nekateri veste bolj podrobno. Po theti se je to nekako umirilo. Toda gleda na njeno naravo mi ni bilo jasno kaj je na delu.  Morda spet rabi denar, podpis, podporo, ali pa ji je ušel sedanji partner. To so bile moje misli in ena od teh je bila vsaj do polovice pravilna.  Po tem času ji je spet udarila ven zmajevska narava in pozabil sem na theto in vse ostalo.  Zanimivo pa, da sem včeraj delal theto za otroka, ona pa je bila danes po telefonu nekoliko boljše volje.    Hmm. Pač čakam še naprej in videl bom kakšen bo razplet. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline ribica25

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #114 on: September 07, 2008, 09:03:50 PM »
Hvala vam za vse te lepe besede in vzpodbudo.
Sem tudi jaz zelo vesela,da sem našla ta forum,kjer je veliko pozitivne energije in predvsem dobrih nasvetov..ga res z veseljem prebiram.
Volja in želja po spremembi je zelo velika in vem,da mi bo uspelo izkoreniniti vse te stvari.

Lep večer vsem

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #115 on: September 08, 2008, 01:13:44 AM »
Ponovno opazujem dogodke.  Od časa, ko je Iza naredila theto za mene in moja otroka je minilo slaba dva meseca. Obenem je res, da zaradi dopusta avgusta nisem bil nič z otrokoma, kar pomeni, da je imela bivša žena sama borbe z njima. Istočasno je hčerka deloma prišla v puberteto in slišim, da jo mati zmerja celo z mrho, pravi pa seveda, da se bo ubila, kar sta povzela tudi otroka in včeraj sem tako slišal podoben izraz tudi od hčerke.  Hmm.
Mislim, da v tem primeru theta dela celo destruktivno, ali pa uravnava na nivo kakor bi moralo biti že pred mnogimi leti. Torej, da otroka živita pri meni.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #116 on: September 08, 2008, 07:21:25 AM »
Theta ne dela destruktivno. Vedno rečeš v najvišje in najboljše dobro. Zato tega ne more biti.

Tvoja hčerka ima zelo stolčen princip Lune /mama/ in venere /hči prihaja v puberteto/. Tvorita namreč kvadrat in opozicijo z Kironom.
Pravzaprav bo Karen imela veliko dela, da bo vzpostavila miren odnos z materjo, res pa ta aspekt tudi nakazuje, da bo težko sprejela sebe, sebe kot žensko, kot mater, kot ženo, kot žensko v erotičnem smislu.

Če delaš theto je potrebno te kazalce upoštevat in delat samo na čiščenju in dajanju občutkov ljubezni do sebe. Mislim, da je tista vaja: "Pošiljanje ljubezni otroku v maternico" kar prava zadeva.

Bodo pa punce še kaj povedale.
www.Astro-Star.net

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #117 on: September 08, 2008, 08:30:53 AM »
Se 100% strinjam s Teo. Ko se v celoti sprejmeš in s tem tudi Kreatorja v sebi v celoti čutiš, ga ni Kekca na tem svetu, ki bi ti lahko še kakorkoli skrivil en sam las.
Vsak od nas pa ima svoje izzive (ki si jih vsaj do neke mere lahko pomagamo razložiti z astrologijo), svoj um, svojo kreacijo (tudi situacij  ;D)...

In, kot pravi Tea: ljubezen je najučinkovitejše zdravilo  ;)

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #118 on: September 08, 2008, 10:37:03 AM »
Hvala obema za ta odgovor.  Malo me skrbi, če bo Karen imela težavo sprejeti sebe kot žensko v kakršnem koli pomenu.   Bom moral pač delati na tem, da bo to tudi popravila.  Nenazadnje je to logično, saj tudi njena mama nima stika s svojo mamo in jo tako ne sprejema.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #119 on: September 08, 2008, 11:14:08 AM »
Ja, to se rado podeduje. Včasih se vlečejo vzorci daleč v družinsko zgodovino.

Ker Karen ni še stara 12 let, boš marsikaj lahko ti opravil in to predvsem tako, da boš njeni materi poskušal odpustiti, jo razumeti, da se v svojih travmah pač ne znajde iz takih in drugačnih razlogov.
Tvoja dolžnost pa je, ker TI TO VIDIŠ, da poskušaš spremeniti. Ampak, spremeniti človeka ne moremo če mu govorimo kakšen je in kakšen ni in kakšen naj bi moral biti, pač pa edino z naravnanostjo na ljubezen in ljubeče občutke do njegovega notranjega ranjenega otroka.

Karen boš naredil najbolje, če boš obema /tudi njeni mami/ delal theto s pošiljanjem ljubezni in pošiljanjem ljubezni otroku v maternico.

www.Astro-Star.net