No, tole je iz Tajinega foruma, pa nič ne škodi /vsaj meni/ če imam tukaj na dosegu roke
Tole bo moj prvi projekt, ko bom našla čas
HUJŠANJE
Oče, Mati, Bog , Kreator vsega kar je ukazujem , da mi pomagaš ostati, postati čila , zdrava in uglašena , ter da imam zdravo telesno težo.
- KVKJ ukazujem , da sedaj odstraniš vso odvečno (ne zdravo) maščobo ,celulit strije, gube
- Oče, Mati, Bog KVKJ ukazujem, da me napolnite z vitalno energijo. Hvala. 3x končano je
- KVKJ ukazujem, da se sedaj Deva mojega telesa poveže preko KVKJ z Devo kristalov in postavi sedaj pod mojo posteljo kristalno mrežo, ki obnavlja, pomlajuje in zdravi celice, ter mi naredi čvrsto in napeto kožo po vsem telesu. Hvala. 3x končano je. .
- KVKJ ukazujem ,da mi sedaj mogočni duhovni motivatorji in trenerji stopijo ob strani kot so Apolon, Oonagh, Serapis Bey in ostali , ker potrebujem vašo mojstrsko pomoč pri negi oz. oblikovanju mojega lepega telesa
- Ukazujem , da se sedaj Deva mojega telesa poveže preko KVKJ z vsemi mojstri , Devami, angeli , nadangeli in ostalimi, ki so povezani s telovadbo, prehrano ter ostalimi stvarmi, ki pozitivno vplivajo na zdravo izgubo telesne teže in lepo čvrsto, gladko telo
- Oče, Mati, Bog KVKJ ukazujem , da se sedaj Deva mojega telesa poveže s KVKJ in, prerazporedi in stopi maščobo, oblikuje moje telo in uravna mojo telesno težo na idealnih .... kg v milosti, radosti in na lahkoten način. Hvala za mojo idealno težo sedaj. Ukazujem, da se sedaj vse to zgodi z ljubeznijo na vseh 4 nivojih hkrati v vsaki celici mojega telesa lahkotno , radostno, mirno, milostno in na popoln način v moje najvišje in najboljše dobro sedaj Hvala 3x končano je
- Oče, Mati, Bog , ukazujem, da se sedaj Deva mojega telesa poveže s KVKJ da poteka razstrupljanje, izguba kilogramov in preoblikovanje mojega telesa na popoln način sedaj. Ukazujem, da se sedaj vse to zgodi z ljubeznijo na vseh 4 nivojih hkrati v vsaki celici mojega telesa lahkotno , radostno, mirno, milostno in na popoln način v moje najvišje in najboljše dobro sedaj. Hvala in tako bodi Amen
- KVKJ ukazujem, da sedaj okrepiš mojo željo po telovadbi (in zdravi prehrani)Hvala 3x končano je
- Ukazujem, da mi pomagaš poiskati program telovadnih vaj , ki mi bo zanimiv in me bo pritegnil in ga bom zlahka uskladila s svojim urnikom , denarnimi sredstvi ter zanimanji
- KVKJ ukazujem, da mi sedaj pomagaš pridobiti podporo moje družine, da telovadim z njenim blagoslovom Hvala 3x končano je
- KVKJ ukazujem, da mi sedaj pomagaš priti do rezultatov , ki me bodo bodrili in spodbujali v nadaljnih uspehih Hvala 3x končano je
- Oče, Mati ,Bog ,Kreator VKJ ,nadangel Rafael in Mihael, Babadži, Devi, Maat , sedaj vam predajam in režem vezi z vsemi svojimi zasvojenosti in poželenji po ne zdravi prehrani in ne zdravi sladki hrani , ter ostali hrani, ki ni v skladu z menoj, po pijačah, ki niso v skladu z menoj in mojim telesom, ( po kavi ,alkoholu, cigaretah), vi veste katere jedi in pijače so zdrave za moje telo in katere niso Hvala 3x končano je
- Ukazujem, da sedaj preuredite moja poželenja, da bi si od sedaj naprej želela le še zdravih jedi in pijač
- Ukazujem , da od sedaj naprej okrepite mojo motivacijo , da jem samo lahko hrano polno hranljivih snovi
- Ukazujem , da od sedaj naprej okrepite mojo motivacijo ,da jem samo takrat, ko sem resnično lačna in je ta hrana v najvišje in najboljše dobro mene in mojega telesa
- Ukazujem , da od sedaj naprej okrepite mojo motivacijo, da pijem lahke in naravne napitke
- KVKJ ukazujem da sedaj bediš nad mojim telesom , zdravjem in blaginjo
- KVKJ ukazujem, da se sedaj integrira vse znanje ,vedenje in zdravljenje, ki sem ga sedaj opravila in vse to naj se zgodi v moji fizični realnosti tukaj in sedaj na vseh 4 nivojih hkrati v vsaki celici mojega telesa z ljubeznijo, lahkotno , radostno, mirno, milostno in na popoln način v moje najvišje in najboljše dobro sedaj
Hvala , 3x končano je
OBČUTKI
- biti zdrav
- imeti zdravo težo
- biti zdravo suh
- biti negovana
- lepo oblikovano telo
- biti popoln
- imeti mlado in popolno telo
- imeti telesno kondicijo
- ko uživaš v svojem popolnem telesu
- ko u živaš, ko se rekreiraš
- biti lep
- imeti čas zase in ko se posvetiš samo sebi
- ko uživam v rekreaciji telo
- ko je rekreacija prijetna
- imeti lepo napeto in čvrsto kožo ter mišice
- vem kakšen je občutek in kako je ko delo in zdravljenje na fizičnem telesu poteka lahkotno, radostno…
- vem,da je možno, …..priti na tak način do moje idealne teže in idealnega telesa
- vem da je možno… obdržati idealno težo in mlado popolno telo