Author Topic: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja  (Read 209638 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
Re: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja
« Reply #15 on: June 03, 2008, 07:59:54 PM »
To še ni vse kar sem dal v banjo.  Nenazadnje je moralo biti nekaj slovenskega, nekaj ameriškega, nekaj islandskega in nekaj mojega osebno.  Ko sem videl kapsule kako se v vroči vodi topijo sem eno vzel v roko (med prste) in raztegnila se je dol kot sperma zlate barve. No, potem sem pa še mojo spermo dodal, da je bila kombinacija boljša, in s tem dodal še tisto kar je manjkalo od mene osebno. MIslim, da je dodatek sperme v banjo boljša receptura, kot da bi si obrvi pobrili n jih notri v vodo zmetal. ;D ;D ;D

Zanimivo, da sem se komaj sedaj spomnil, da sem uporabljal Just peno za kopanje in Just šampon. Oboje je švicarski proizvod, te dni pa ravno tako delam nekaj s Švico. 
Kaj je torej tu ameriškega? Nič, zato bom moral za naslednjo turo nekaj pogruntati. 
No, ko sem tako zlezel iz banje in ko sme bil že suh, samo v majci sem si roko povohal in resnično imam nek vonj kita. Da je to res, dokazuje tudi sosedov pes, ki je danes pritekel k meni ko sem domov prejle prišel in mi začel lizati roke precej visoko, torej ni bil to  le formalni pasji pozdrav. Normalno da me je polizal, saj nenazadnje imam vonj po kitu. ;D

Zanimivost dne? Nič posebnega. Morda sem le naredil korak dlje k nakupu drugega avtomobila za kar se pripravljam že dlje časa.

Andres

Ti bi tudi lahko eno tako firmo s tem zadevami odprl. Ne vem sicer kako dišijo kiti, ampak na podlagi tvojega posta, predivdevam, da dišijo.....  ;)

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #16 on: June 03, 2008, 08:10:44 PM »
Opala Andres, ti pa nisi kar tako.  ;D Dodobra si me spravil v smeh, ob tvojem pisanju pa sem pomislila, da bi o tem lahko napisal in izdal celo knjigo.  ;D

Domišljija in ideje .... pravi Thetovc si že /pa ne fižol/  ;D ;D ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #17 on: June 03, 2008, 10:29:47 PM »
Res ne vem kakšna umetnost je v tem, če odprem omaro in pogledam  kaj iz katere države ima notri. Kitove kapsule mislim, da ne bom več uporabljal, saj te so ene Omega za športnike. Bolje, če si naslednjič zamešam namesto štiri, samo dve polenovkini.   

Priznam da mi je bilo brinjevca malo žal, toda orehovec, ki mi stoji že štiri leta v omari je precej sladek in bi tako naredil še slabše. In ker sem že pri orehovcu. Morda se pa le spravim kakšno trgovinco s speclializiranimi oreščki iz Tajske. Te se potem verejno nariba in zmeša z milnico ter se tako umije telo, ter uleže v vodo. In ko me boste videle brez obrvi in trepalnic bo to prvi znak, da veliko iz jajc ne morem več potegniti.

Iza. Firmo s temi stvarmi nebi mogel odpreti, ker mi manjka znanja o vplivih posameznih substanc.  Je pa res da sem nekoč sestri rekel nekaj po telefonu. Vem, da sem ji naložil o bog ve čem iz kamilic, limone in zenfa, ter da se to potem popije in seks teče sto na uro.  Normalno, da je peljala in tako za moža zvarke doma delala. 

Ko je spoznala, da sem jo našopal je čakala pravi trenutek. Prišel sem v Slovenijo in je rekla, da so ženske mokre in photne takoj, ko nanesejo fiziološko raztopino, ter da tako delajo samo v kranjski lekarni. Sam sem v tistem trenutku videl idealno priliko za zazlužek, sedel sem se v avto in šel do šefice kranjske lekarne. Potem pa me je čudno gledala in sem ji rekel, da ji naročim nekaj tistoč flašk, samo če jih pakirajo v manjši embalažo.  No, ona ni imela nobenega posluha za posel saj nenazadnje vleče državno plačo in me je tako le debelo gledala.  Čez eno leto ali več sem izvedel, da je bil to nateg, ker sem po telefonu diktiral sestri zvarek za pohoto. ;D  Morda pa sem me je že takrat Theta prijela.

Mimogrede dekleta. Toplo priporočam nanos tiste raztopine. ;D

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #18 on: June 03, 2008, 10:39:18 PM »
A da bi jo res kar poklical? Saj potem bo moj krog samo še Theta z obzirom na to, da sem za kafe z Izo zmenjen. :)

Andres

Hahaha, ko pa srečaš Izo, potem pa življenje ni več tisto, kar si mislil, da je ............  ;D :P

Ja, verjamem, saj nenazadnje oddaja tak ambiciozen signal od sebe. :)

Andres

:D Boš dobil hologramski zapis signala...  ;D
 Samo, to bo res hitro, lahko že skori loček na šporget pristaviš  ;)
Pa ko se boš z Dunjo dogovarjal, bodi pravi Gorenjec (naroči tamale flaške), da ne bova skupaj še bolj zniževala pravih gorenjskih kvalitet...  ;)

Lep dan!

Iza

Ker  veljam za bolj laika moram najprej podrobno prebrati tisto priponko, oz link tu v tej temi.
A tako? Z Dunjo je treba po Gorenjsko? Hmm. Morda pa zato nosi tudi odliko skromnosti. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #19 on: June 03, 2008, 11:01:01 PM »

Ker  veljam za bolj laika moram najprej podrobno prebrati tisto priponko, oz link tu v tej temi.
A tako? Z Dunjo je treba po Gorenjsko? Hmm. Morda pa zato nosi tudi odliko skromnosti. :)

Andres

Ne, ne, Dunja je čist fejst punca, samo tele njene esence so božansko pregrešne in jaz se prav nič gorenjsko ne vedem, ko pridem do tega kaj vse bi imela  ;)
Tako, da sem ti dala samo nasvet, da se vsaj ti ne izneveri svojemu narodu  ;D ;D ;D
Sicer ti bom pa pripeljala vse kar boš naročil in plačal  :D
Ravnokar sva preverjala: trajekt krene ob 22:30  ;)

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #20 on: June 03, 2008, 11:57:10 PM »
Nejeverni Andres....vedno mora vse preverit in se prepričat ;)
Včasih je pa vendarle zabavno za spremembo samo skočit v vodo in zaplavat :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #21 on: June 04, 2008, 12:15:42 AM »
Tudi skočil sem že. Bilo je prehitro in se tako opekel.  Brez tega vendarle v življenju ne gre.  Sem pa tudi skočil in odnesel ta dolgo.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #22 on: June 04, 2008, 10:31:33 AM »
No, tole je iz Tajinega foruma, pa nič ne škodi /vsaj meni/ če imam tukaj na dosegu roke

Tole bo moj prvi projekt, ko bom našla čas

HUJŠANJE

Oče, Mati, Bog , Kreator vsega kar je ukazujem , da mi pomagaš ostati, postati čila , zdrava in uglašena , ter da imam zdravo telesno težo.

- KVKJ ukazujem , da sedaj odstraniš vso odvečno (ne zdravo) maščobo ,celulit strije, gube

- Oče, Mati, Bog KVKJ ukazujem, da me napolnite z vitalno energijo. Hvala. 3x končano je

- KVKJ ukazujem, da se sedaj Deva mojega telesa poveže preko KVKJ z Devo kristalov in postavi sedaj pod mojo posteljo kristalno mrežo, ki obnavlja, pomlajuje in zdravi celice, ter mi naredi čvrsto in napeto kožo po vsem telesu. Hvala. 3x končano je. .

- KVKJ ukazujem ,da mi sedaj mogočni duhovni motivatorji in trenerji stopijo ob strani kot so Apolon, Oonagh, Serapis Bey in ostali , ker potrebujem vašo mojstrsko pomoč pri negi oz. oblikovanju mojega lepega telesa

- Ukazujem , da se sedaj Deva mojega telesa poveže preko KVKJ z vsemi mojstri , Devami, angeli , nadangeli in ostalimi, ki so povezani s telovadbo, prehrano ter ostalimi stvarmi, ki pozitivno vplivajo na zdravo izgubo telesne teže in lepo čvrsto, gladko telo

- Oče, Mati, Bog KVKJ ukazujem , da se sedaj Deva mojega telesa poveže s KVKJ in, prerazporedi in stopi maščobo, oblikuje moje telo in uravna mojo telesno težo na idealnih .... kg v milosti, radosti in na lahkoten način. Hvala za mojo idealno težo sedaj. Ukazujem, da se sedaj vse to zgodi z ljubeznijo na vseh 4 nivojih hkrati v vsaki celici mojega telesa lahkotno , radostno, mirno, milostno in na popoln način v moje najvišje in najboljše dobro sedaj Hvala 3x končano je

- Oče, Mati, Bog , ukazujem, da se sedaj Deva mojega telesa poveže s KVKJ da poteka razstrupljanje, izguba kilogramov in preoblikovanje mojega telesa na popoln način sedaj. Ukazujem, da se sedaj vse to zgodi z ljubeznijo na vseh 4 nivojih hkrati v vsaki celici mojega telesa lahkotno , radostno, mirno, milostno in na popoln način v moje najvišje in najboljše dobro sedaj. Hvala in tako bodi Amen

- KVKJ ukazujem, da sedaj okrepiš mojo željo po telovadbi (in zdravi prehrani)Hvala 3x končano je

- Ukazujem, da mi pomagaš poiskati program telovadnih vaj , ki mi bo zanimiv in me bo pritegnil in ga bom zlahka uskladila s svojim urnikom , denarnimi sredstvi ter zanimanji

- KVKJ ukazujem, da mi sedaj pomagaš pridobiti podporo moje družine, da telovadim z njenim blagoslovom Hvala 3x končano je

- KVKJ ukazujem, da mi sedaj pomagaš priti do rezultatov , ki me bodo bodrili in spodbujali v nadaljnih uspehih Hvala 3x končano je
- Oče, Mati ,Bog ,Kreator VKJ ,nadangel Rafael in Mihael, Babadži, Devi, Maat , sedaj vam predajam in režem vezi z vsemi svojimi zasvojenosti in poželenji po ne zdravi prehrani in ne zdravi sladki hrani , ter ostali hrani, ki ni v skladu z menoj, po pijačah, ki niso v skladu z menoj in mojim telesom, ( po kavi ,alkoholu, cigaretah), vi veste katere jedi in pijače so zdrave za moje telo in katere niso Hvala 3x končano je

- Ukazujem, da sedaj preuredite moja poželenja, da bi si od sedaj naprej želela le še zdravih jedi in pijač

- Ukazujem , da od sedaj naprej okrepite mojo motivacijo , da jem samo lahko hrano polno hranljivih snovi

- Ukazujem , da od sedaj naprej okrepite mojo motivacijo ,da jem samo takrat, ko sem resnično lačna in je ta hrana v najvišje in najboljše dobro mene in mojega telesa

- Ukazujem , da od sedaj naprej okrepite mojo motivacijo, da pijem lahke in naravne napitke

- KVKJ ukazujem da sedaj bediš nad mojim telesom , zdravjem in blaginjo

- KVKJ ukazujem, da se sedaj integrira vse znanje ,vedenje in zdravljenje, ki sem ga sedaj opravila in vse to naj se zgodi v moji fizični realnosti tukaj in sedaj na vseh 4 nivojih hkrati v vsaki celici mojega telesa z ljubeznijo, lahkotno , radostno, mirno, milostno in na popoln način v moje najvišje in najboljše dobro sedaj
Hvala , 3x končano je

OBČUTKI

- biti zdrav
- imeti zdravo težo
- biti zdravo suh
- biti negovana
- lepo oblikovano telo
- biti popoln
- imeti mlado in popolno telo
- imeti telesno kondicijo
- ko uživaš v svojem popolnem telesu
- ko u živaš, ko se rekreiraš
- biti lep
- imeti čas zase in ko se posvetiš samo sebi
- ko uživam v rekreaciji telo
- ko je rekreacija prijetna
- imeti lepo napeto in čvrsto kožo ter mišice
- vem kakšen je občutek in kako je ko delo in zdravljenje na fizičnem telesu poteka lahkotno, radostno…
- vem,da je možno, …..priti na tak način do moje idealne teže in idealnega telesa
- vem da je možno… obdržati idealno težo in mlado popolno telo
« Last Edit: June 04, 2008, 10:43:29 AM by Tea »
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #23 on: June 04, 2008, 10:41:43 AM »
No tukajle pa še nekaj občutkov

DEBELOST

žrtev sem
moja moč je v debelosti
debeli ljudje so močni
debelost me dela varnega
debel sem
nisem ljubljen
ne smem kazati čustev
moram biti debel da sem zvest
ljubeče matere so debele
stra me je izgube matere
moram jesti, da zapolnim praznino
nimam namena
neprestano se moram ščititi
življenje je dolgočasno
ne morem odpustiti ..............
jezen sem na .........
spolnost je sramotna
če sem spolno aktiven, sem kriv
suhe bbice so zlobne
debele ženske so ........
debeli moški so .......
hrana mi daje ljubezen
s hrano zaponim praznino ki jo pusti ........
debelost me zaščiti pred zlom
jem lahko, kar želim in inihče mi ne more govoriti, kaj naj počnem
ko jem pokažem da sem svoboden
ne znam nehati jesti
s prehranjevanjem pokažem svojo neodvisnost
moram se kaznovati, ker sem debel
moram biti debel, da mi ..... zaupa
vitkim ljudem se ne da zaupati
vitki ljudje te bodo izdali

No, zdaj pa na testiranje mišic in puljenje in zamenjavo programov, na dajanje novih občutkov

gremo naši  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #24 on: June 04, 2008, 12:08:35 PM »
Pohvaljena Tea...Si zavihala rokave in vzela stvari v "svoje roke" :)

Če lahko samo dodam iz svojih izkušenj zadnjih parih dni dobronameren nasvet...Sem delala zdaj 5 mesecev kot nora theta na sebi skoraj vsak dan in še to precej globoke stvari. Drugim sem sicer govorila, da naj bodo prijazni do sebe, naj si pustijo čas, da se to, kar smo naredili uleže v celicah in se dejansko pokaže tudi v fizični realnosti. Sama pa tega pri sebi nisem ravno upoštevala. In zgodilo se mi je, da sem prišla do točke popolnega kaosa in notranje zmede, ki so se mi pokazale kot močne fizične bolečine. Zatorej vseeno polagam na srce to, kar nam je govoril Guy v Rimu...bodite prijazni do sebe tudi pri theta in si dovolite da greste korak za korakom, brez pretiravanja in si dovolite, da se stvari uležejo. Treba se je zavedat, da se stvari dogajajo tudi na celičnem nivoju in da je potrebno pri tem upoštevati, da so to za telo nove energije, ter dati sebi in telesu toliko ljubezni in odgovornosti, da zadeve sprejme in da se stvari usedejo. Če delaš preveč naenkrat se enostavno vse skupaj pobrka in ni vidnih rezultatov, ker nastane kaos. Zato tudi, ko delaš z drugimi, se terapije izvajajo nekje v razmaku treh tednov. V tem času se tudi pokažejo rezultati narejenega. In tako človek dobi občutek, da se je res nekaj spremenilo.

V litersko steklenico gre liter tekočine..in ko je enkrat polna, teče mimo.. ;)

Samo toliko za intermezzo... ;)
« Last Edit: June 04, 2008, 12:19:15 PM by Nena »
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Aten

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.GemAten.com
« Reply #25 on: June 04, 2008, 12:41:35 PM »
Aloha

s tem, da se morajo stavri usesti v telo in zavest našega bivanja se popolnoma strinjam. Če dejansko ne ozavestiš stvari in ne spremeniš svojega delovanja v svetu v skladu z novimi odločitvami, ki si jih sprejel to ne bo obrodilo globokih sprememb. Moja izkušnja je, da pomaga ob utelešanju novih vzorcev fizično gibanje, predvsem pa globoko dihanje na zvežem zraku. Tudi EFT je pri tem v pomoč, saj je nekje vmes med Thrta in fizičnim gibanje. Upoštevanje sebe celega, to pomeni tudi svojih omejitev pomeni negovanje sebe celega. Telo je naša najgostejša komponenta in podlega malo drugačnim zakonom, kot zavest. Če ljubeče pomagamo telesu, da nam sledi, nas bo le to podpiralo v naši namiri. Samo skozi to telo lahko dosežemo svobodo brestelesne zavesti. Integriranje in uravnotežanje - zavedati se vsehga ri in napredovati z vsem kar si z ravnotežjem dela in počitka. Ravnotežje je zakon. Ravnotežje nosi novo kvaliteto, ki presega lepoto in moč sestavnih delov. Torej, negovanje duše in telesa - beri razvajanje je nujen del dela na sebi, ker je tisto k čemur v resnici težimo notranji mir in tiha notranja radost. To pa lahko dosežemo, če se naučimo uravnotežiti življenje vsak dan. Zabava je nujni del uspešnega dela. Če jo ne vključuje že delo samo, je neskončno dragoceno, da poskrbimo da se zabavamo s hobiji, ki nas polnejo.

Nekoč, v času svojega intenzivnega dela v službi sem prebrala v knjigi Bodi srečen tale stavek, ki mi je (takrat še premalo) dal misliti. "Učite se od živali. Skušajte prepričati ptiča, da bo naredil kakšno naduro!"

Skratka, bodite nežni a nepopustljivo vstrajni s seboj pri spreminjanju vzorcev, ki vas ne podpirajo v tiste, ki vam dajejo podporo in moč udejanjanja vizije, ki ste si jo zastavili. Meni je pri tem pomagala esenca Serapis Baya, ki je kot ljubeč Božanski oče - neskončno te podpira pri tem, da dosežeš vse svoje potenciale, te nežno preganja k disciplini a hkrati varuje in te opominja, kje so zdrave meje.

Z ljubeznijo in hvaležnostjo,

Dunja Prem 

ljubi življenje ∞ živi ljubezen

www.GemAten.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #26 on: June 04, 2008, 12:52:34 PM »
Se popolnoma strinjam s tabo, Dunja.
Vsekakor ni za zanemarjat stvari, ki vam pridejo na plano in jih ozavestite, da vam ne služijo več. Vendar v danem momentu si jih zapišite in jih zamenjajte, ko boste tako čutili. Že samo s tem, ko jih ozavestite in si jih priznate, je že več kot pol narejenega. Po moji izkušnjah pa je vsekakor potrebno si dovolit, da vse to potem udejanjiš in izkusiš v fizičnem življenju. Ma če si stalno v theta in stalno v procesih, si ne delaš ravno velikih uslug. Telo in duša, kot pravi Dunja, potrebujeta tudi razvajanje,negovanje in počitek tukaj in zdaj.
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #27 on: June 04, 2008, 12:59:25 PM »
Hvala za vaše izkušnje punce, bodo prav prišle.

Jaz sicer Theto spoznavam šele 3 mesece pa vendar sem nekako dobila občutek kako se tej stvari streže.

Bom dala kar en primer:

Če smo slabe volje in imamo težave, pa se gremo napit, da bomo utopili žalost, bomo na koncu koncev še bolj sitni, drugi dan pa bomo imeli mačka in glavobol

Če pa kozarček spijemo ob prešernem razpoloženju in uživamo vino kot hrano /za dobro prebavo, za dobro kri/, potem bomo le pospešili naše valovanje sreče in prešernega občutka.

Ne vem sicer če sem ravno dala pravo primerjevo, ampak tako nekako je tudi tole naše življenje. Moja dolgoletna praksa na področju terapevskega udejstvovanja mi je namreč pokazala, da v določenih primerih, ko občutki strahu, blokad in stresov sežejo z eno nogo že v skoraj depresijo je najbolj fajn, da sploh ne delamo nič, pač pa v trenutku krize, to krizo enostavno odnegujemo.

So dnevi, ko je dež in so dnevi, ko je sonček

Danes vam ga želim poln pehar

www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #28 on: June 04, 2008, 01:29:12 PM »
Evo mene, po naravi sem zelo vedoželen človek in bi rada znanja osvojila kar se da hitro. Na tečaju na žalost nisem prišla do Nenine informacije, kako si naložiti znanje :).

:)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #29 on: June 04, 2008, 01:48:00 PM »
Princes, saj veš kje me najdeš ;)
Samo ta teden sem na off....Drug teden pa z veseljem, ti dam vse napotke :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115