To še ni vse kar sem dal v banjo. Nenazadnje je moralo biti nekaj slovenskega, nekaj ameriškega, nekaj islandskega in nekaj mojega osebno. Ko sem videl kapsule kako se v vroči vodi topijo sem eno vzel v roko (med prste) in raztegnila se je dol kot sperma zlate barve. No, potem sem pa še mojo spermo dodal, da je bila kombinacija boljša, in s tem dodal še tisto kar je manjkalo od mene osebno. MIslim, da je dodatek sperme v banjo boljša receptura, kot da bi si obrvi pobrili n jih notri v vodo zmetal.
Zanimivo, da sem se komaj sedaj spomnil, da sem uporabljal Just peno za kopanje in Just šampon. Oboje je švicarski proizvod, te dni pa ravno tako delam nekaj s Švico.
Kaj je torej tu ameriškega? Nič, zato bom moral za naslednjo turo nekaj pogruntati.
No, ko sem tako zlezel iz banje in ko sme bil že suh, samo v majci sem si roko povohal in resnično imam nek vonj kita. Da je to res, dokazuje tudi sosedov pes, ki je danes pritekel k meni ko sem domov prejle prišel in mi začel lizati roke precej visoko, torej ni bil to le formalni pasji pozdrav. Normalno da me je polizal, saj nenazadnje imam vonj po kitu.

Zanimivost dne? Nič posebnega. Morda sem le naredil korak dlje k nakupu drugega avtomobila za kar se pripravljam že dlje časa.
Andres