Drage thetike,
Sem nova na tem forumu. Sama se ukvarjam s theto od seminarja pri Taji konec maja, ko smo se imenovali Izina skupina, ker jih je kakšna polovica prišla prav zaradi Ize. Takrat sem sicer ugotovila, da sem bila v theti že prej, ko sem delala vpoglede s kartami. Tehnika me je tako navdušila, da sem šla takoj na nadaljevalni seminar tudi pri Taji. In ker grem pri takšnih stvareh vedno rada do vira, sem konec septembra šla na učiteljski seminar v Idaho Falls k Vianni Stibal, kjer sem naredila tečaj za učitelja začetne in nadaljevalne stopnje ter Manifestacijo in obilje. Spoznati Vianno v živo je bil zame pravi blagoslov, ker je tako prizemljena in široka ženska, da je res neverjetno. In takrat sem se odločila, da bom vse preostale seminarje delala, kar pri njej. Do zdaj sem izvedla en začetni seminar in vesela sem, da se družina theta praktikov v Sloveniji širi in da sem lahko del tega procesa. Vem, kako pomembne so takšne izmenjave izkušenj kot jih imate na tem forumu, zato sem pripravljena deliti z vami vse, kar sem se v tem času naučila. Tudi sama sem našla na tem forumu nekaj dobrih idej. Poleg tega organiziram v Celju brezplačna mesečna srečanja praktikov, da lahko delamo eni na drugih in si nudimo podporo tudi v živo. Naslednje srečanje bo 19. 12. in testirali ter čistili bomo vzorce glede prekomerne teže.
Z ljubeznijo,
Goga