O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot V. del - vpogled in osebna vprašanja
Isabell:
Živjo Tar_Mar :)
mene pa zanima bližnji meseci letošnjega leta, kako se bodo odvijale stvari glede službe, sicer sem zadovoljna, vendar si želim enkrat v prihodnosti začeti sama ustvarjati nekaj, kar mi bo omogočilo popolno svobodo glede časa, ta trenutek niti še sama ne vem kaj.Trenutno bom verjetno še ostala tukaj vsaj to leto, tak imam občutek?
Potem me zanima glede ljubezni, kaj pravijo karte, ni nobene zveze trenutno...
Isabell:
--- Quote from: tar_mar on August 15, 2008, 12:24:16 PM ---Zdravo!
Glede službe ostani tu kjer si.
Za privat imaš znaje, sebe in voljo vendar ti okolje še zaenkrat ni prijazno. Počakaj!
Ljubezen.
Lepe karte so ti padle. Daj malo več hodi ven. Ne ravno iz tvojega kraja iz okolice toliko, da se moraš peljati ali z njim ali do njega te čaka čudovit moški. V roku sedem dni ali sedmih mesecev. Ne ni dolgo se bo splačalo.
Lepo se imej
:)Hvala hvala dragi Tar_ Mar za hitri odgovor
Glede službe se strinjam, nekak čutim, da moram še malo počakat, da se skristalizira vse skupej...kaj sploh bi pa kako
Glede ljubezni wauuuu :)naj tvoje besede postanejo resničnost, edino zadnjega stavka ne razumem čisto :" Ne ni dolgo se bo splačalo", misliš, da na dolgo se bo splačalo v smislu trajnosti al kako? Ok hvala ti še enkrat :-*
Tar_Mar
--- End quote ---
ribica25:
Pozdravljen Tar_Mar!
mene pa tokrat zanima kako mi kaj kaže v odnosu s starejšim moškim katerega že nekaj časa poznam in mi je kar prirasel k srcu oz.naklonjenost je kar obojestranska..ali je v prihodnosti mogoče,da bova postala par ali bo vse ostalo tako kot je sedaj..kaj se bo kaj dogajalo med nama
Hvala in lep dan ti želim
ribica25:
Hvala za odgovor...a potem to pomeni,da bova v prihodnosti postala par,ker sedaj je res tako že ene 8mesecev kot si rekel..ko sva skupaj sva kot par drugače pa ne... pa potem malo prekineva stike.. samo drug brez drugega pa nekako ne moreva biti in tako na koncu vedno nazaj skupaj pristaneva..
Sandra:
Hvala Tar_Mar danes sem tako vesela veš sva vzpostavila kontakt sedaj me pa zanima še se bova v kratkem srečala, imela kaj...? Hvala ti in še enkrat vse naboljboljše. LP Sandra
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version