O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot V. del - vpogled in osebna vprašanja
Sandra:
Tar_Mar mi lahko poveš kaj več o njem velikokrat sem že obupala nad njim tako kot sedaj bi, nebi , opustila zadevo in spet nadaljevala velikokrat me užali npr obljubi oz. reče ja se bova zmenila, da se vidiva, bom naredil tako, da se na koncu nič od tega prosim povej mi kako naprej kaj karte kažejo naj nadaljujem ali pustim vse skupaj? Hvala ti. LP Sandra
Sandra:
Hvala Tar_Mar imaš prav sedaj vse ostaja pri praznih besedah oz. besadah priznam, da sem kar besna nanj ampak kaj moram čustva so močnejša in vem, da se mi splača potrpet... prišla sem iz tujine bilo je lepo vendar ji je spet uspelo izkoriščati, uspelo mi je vsaj to, da sem moji ljubezni kupila kratko majico zelo je lepa, vendar sva se danes že zgrešila in mu je nisem mogla predati... upam, da bo vesel majice najbolj pa mene... Bomo videli... LP Sandra
tia:
iščem službo na vse mogoče načine, kot si rekel in počasi mi zmanjkuje moči in vedno bolj sem razočarana ob negativnih odgovorih. Ne vem, kaj še naj ... Ko pa vidim, da so potrebne samo veze, pa me mine apetit do vsega. Je upanje sploh zame?
sanjalka:
Živjo Tar_Mar!
Sem v razmerju,ki je precej nihajoče. Vem,da se imava rada,vendar nekako ni uglašenosti.
Zanima me kakšna je najina prihodnost?
Drugače pa me zanima kakšno je moje poslanstvo?
V kaj naj se usmerim v prihodnosti?
Hvala za tvoje odgovore :-*
oona:
Tar mar, poglej mi, prosim, malo v karte.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version