O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot V. del - vpogled in osebna vprašanja
ribica25:
Živjo Tar-Mar
V petek imam izpit ali mi ga bo uspelo narediti.
Lep pozdrav
sanjalka:
--- Quote from: tar_mar on September 01, 2008, 11:42:11 AM ---
--- Quote from: sanjalka on August 26, 2008, 08:02:23 PM ---Živjo Tar_Mar!
Sem v razmerju,ki je precej nihajoče. Vem,da se imava rada,vendar nekako ni uglašenosti.
Zanima me kakšna je najina prihodnost?
Drugače pa me zanima kakšno je moje poslanstvo?
V kaj naj se usmerim v prihodnosti?
Hvala za tvoje odgovore :-*
--- End quote ---
Zdravo!
Razmerje, ki ga imaš, je trenutno takšno kot je saj je bilo zasnovano na nekašnem "dogovoru", čeprav bi ti rada,da te ta moški ljubi in je to pristna ljubezen.
vajinaprihodnost bo bolj na prevarah in neiskrenosti, v čustvenem smislu. Enemu od vaju bo bolj do seksa in to vaju bo še držalo skupaj.
Čez čas bos osamljena.
:)
Tar_Mar
--- End quote ---
tole pa ni prav nič spodbudno,sem kar malo žalostna :'(
ribica25:
Hvala Tar-Mar za odgovor..lep dan ti želim
oona:
--- Quote from: tar_mar on September 01, 2008, 11:50:22 AM ---
--- Quote from: oona on August 28, 2008, 12:28:38 PM ---Tar mar, poglej mi, prosim, malo v karte.
--- End quote ---
Zdravo!
Do sedaj si zelo dobro peljala zadevo in jo celo mojstersko pripeljala v situacijo, ki te potegne v boljše stanje.
Trenutno si pod psihološkimi pritiski, ki so vzrok tvoje psihe in nekašnega strahu v tebi, ki pa je nepoteben. Torej malo pojdi nekma na relaksacijo, da si "opereš" glavo in počutje.
Te pa v prihodnje čakajo prijetne situacije, velike dobre spremembe in reštev vseh problemov bo v obdobju treh tednov, teh mesecev ali treh let mimo. (Skratka 3.)
(V tridesetih letih boš pa že kot rožica)
:)
Imej se lepo :-*
Tar_Mar
--- End quote ---
:-* Tvoje napovedi se običajno uresnničijo, zato si tokrat želim, da se izpolni kar praviš. Hvala.
Poglej mi še nekaj; otroci mi ga nekaj lomijo v šoli; čeprav se mi zdi, da poznam odgovor, poglej no, kaj je s šolo pri mojem sinu? Verjetno ne bo naredil letnika, kaj se bo potem dogajalo, itd...dolgoročno! ::)
kasandra:
Čau, Tar_Mar!
Verjetno se boš spomnil mojega prejšnjega nezadovoljstva v službi...no in sem jo menjala.....zdaj pa se kar odpirajo še dodatne možnosti sodelovanja z drugimi. Morda kak nasvet?...Kaj pravijo karte? Razmišljam tudi, če pride nek fajn posel, da bi šla na svoje.
Lahko vprašam še za nek odnos z ribakom....bova speljala kak skupen projekt?
Hvala ti in lepo se imej,
Kasandra ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version