O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

ciganske karte

<< < (16/67) > >>

Tea:
Mojzes - odprla sem karto sreče .... mislim da imaš vse niti v svojih rokah in da boš znala iskoristiti vse svoje potenciale. Tvoja pot je mogoče videti še malo spolzka, vendar ne obupaj. Stvari poglej z drugega zornega kota, ali bolje rečeno, moraš jih videti večplastno ..... karta napoveduje, da po burnem življenju prihaja rezultat v tvoje roke.....Iskoristiš lahko vizijo ...

Phoebe:
Tea,

kako si pa naj razlagam označevalne karte (vdova, vdovec, ljubimec, oficir,...) pri položitvi treh kart?

Hvala.

Anne:
ojla! ravno včeraj sem odkrila forum in mi je zelo všeč. Že nakaj čase se ukvarjam s ciganskimi kartami vendar mi interpretacija še ne gre preveč dobro zato bi ful prosila za kakšen nasvet :)

soncek:
Živjo Tea. Me zelo muči eno vprašanje in te prosim, če mi lahko odgovoriš, če je možno. Sem poskušala vedeževat sama iz ciganskih kart, pa mi nič ne gre od rok. Zanima me, če bom ostala v stiku s fantom, ki sem ga pred kratkim spoznala, ali je bila le kratka avantura? Ali je možna veza z njim?
Hvala in lep pozdrav!

Tea:

--- Quote from: Phoebe on December 03, 2006, 04:37:13 PM ---Tea,

kako si pa naj razlagam označevalne karte (vdova, vdovec, ljubimec, oficir,...) pri položitvi treh kart?

Hvala.

--- End quote ---

Zelo odvisno od vprašanja. Ciganke zgledajo enostavne. So pa zelo zgovorne in vsako karto lahko gledaš iz zelo veliko vidikov.

Na splošno pa:
vdova - zadrževanje
vdovec - nov začetek
ljubimec - dvojnost
oficir - ustaljenost

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version