O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
ciganske karte
Tea:
--- Quote from: Anne on December 03, 2006, 04:55:05 PM ---ojla! ravno včeraj sem odkrila forum in mi je zelo všeč. Že nakaj čase se ukvarjam s ciganskimi kartami vendar mi interpretacija še ne gre preveč dobro zato bi ful prosila za kakšen nasvet :)
--- End quote ---
Najprej se je treba naučiti abecede. To je posamezni pomen karte, ki je tudi pri cigankah zelo zahteven.
Tea:
--- Quote from: Mojzes on December 03, 2006, 08:41:36 PM ---
--- Quote from: Tea on December 03, 2006, 11:04:55 AM --- Mojzes - odprla sem karto sreče .... mislim da imaš vse niti v svojih rokah in da boš znala iskoristiti vse svoje potenciale. Tvoja pot je mogoče videti še malo spolzka, vendar ne obupaj. Stvari poglej z drugega zornega kota, ali bolje rečeno, moraš jih videti večplastno ..... karta napoveduje, da po burnem življenju prihaja rezultat v tvoje roke.....Iskoristiš lahko vizijo ..
--- End quote ---
HVALA TI :-* morda pa rabim le vaše besede,da mi zagotovijo dolgoročno pristno samozavest, tako.
ja tekoče, ja potencial,ki si ga končno dovolim v celoti,večplastn je le dostop prilagajnja,ki pa sem v rezervirani drži,kajti je veliko wampirjev okrog,ki radi posnemajo in ponavljajo,potem kradejo" filinge in neke navidezne vizie :P
čaw
--- End quote ---
Vse je v redu Mojzes. Super punca si, kreativna in imaš potenciale. Ne dovoli da te ustavljajo drugi.
zaspana:
--- Quote from: Tea on December 02, 2006, 06:56:07 AM ---Zaspana, tole vprašanje ni bilo dobro zastavljeno. Ali pa si imela v mislih dve vprašanji, dve zamisli, nekaj različnih možnosti.
Gre predvsem za to, da so tvoja pričakovanja malček naivna, prevelika ali nezrela. Potrebuješ še čas, da boš o tem zastavljala sebi vprašanja in si nanje tudi odgovarjala. Nekatere stvari iz preteklosti so še del tebe, ne pometaj jih pod mizo, soočit se je treba, prečistit in narediti red, šele takrat bo čas zrel in dozorel za pravo ljubezen.
V tej zvezi so sicer priložnosti, vendar pa je odvisno predvsem od tebe. Mislim da možnosti bodo, ko se nejasnosti razčistijo v tvoji glavi.
--- End quote ---
jap Tea, res je, da sem imela v mislih dva vprasanja......
Pa ne ze spet preteklost,..... pa saj sem sla cez to :S Heh pa kot kaze se vedno ne popolnoma....
hvala Tea
Mojzes:
--- Quote --- Vse je v redu Mojzes. Super punca si, kreativna in imaš potenciale. Ne dovoli da te ustavljajo drugi.
--- End quote ---
RES TOLE, ali pa kot,da bi čakal,da ujamem sranje" v pest in ga potem kvalitetno ter poučno iztrebim ;D
Tea:
--- Quote from: zaspana on December 05, 2006, 02:00:50 PM ---
--- Quote from: Tea on December 02, 2006, 06:56:07 AM ---Zaspana, tole vprašanje ni bilo dobro zastavljeno. Ali pa si imela v mislih dve vprašanji, dve zamisli, nekaj različnih možnosti.
Gre predvsem za to, da so tvoja pričakovanja malček naivna, prevelika ali nezrela. Potrebuješ še čas, da boš o tem zastavljala sebi vprašanja in si nanje tudi odgovarjala. Nekatere stvari iz preteklosti so še del tebe, ne pometaj jih pod mizo, soočit se je treba, prečistit in narediti red, šele takrat bo čas zrel in dozorel za pravo ljubezen.
V tej zvezi so sicer priložnosti, vendar pa je odvisno predvsem od tebe. Mislim da možnosti bodo, ko se nejasnosti razčistijo v tvoji glavi.
--- End quote ---
jap Tea, res je, da sem imela v mislih dva vprasanja......
Pa ne ze spet preteklost,..... pa saj sem sla cez to :S Heh pa kot kaze se vedno ne popolnoma....
hvala Tea
--- End quote ---
Poskušaj se skoncentrirati na to kar te res zanima.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version