Author Topic: Starodavni Maji  (Read 27477 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Starodavni Maji
« Reply #15 on: November 20, 2008, 09:14:19 PM »
Res bi bilo lepo! In verjamem, da nekoc bo, sem pa malo skepticna glede datuma. To je v bistvu ze cez 3 leta :o

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #16 on: November 20, 2008, 11:25:43 PM »
Kako že reče Nena?  Aha... iz tvojih ust, v Božja ušesa in v mojo realnost ang:

ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #17 on: November 21, 2008, 04:37:12 AM »
Tole ste fantastično prevedli Ivan. Lepa hvala.  Vmes sem našel tudi nekaj odlomkov o katerih govorim kot Islandiji, ki je včasih za neke stvari nekakšen kazalec za svet v prihodnjih letih. Konkretno oni so prvi rekli NATO-u NE, vse več pa je glasov da bi izstopili iz NATO.  Torej bo potem še kdo, le to pa se posredno dotika vašega prevoda.

Mir bo prišel v Izrael in vse te tri religije bodo z veseljem delile svoja sveta mesta. Ljudje se ne bodo spominjali več zakaj so
se bojevali.

Tole ne vem, če bo držalo. Nisem prebral Biblije, niti Korana, vendar kot pomnim mi je prijatelj iz Maroka nekoč rekel, da bo Izrael zravnan z zemljo.  Mogoče bo takrat res mir, ne vem pa kako bi z vojno silo vse tri religijo prišle tja. .

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #18 on: November 21, 2008, 12:00:51 PM »
Tole ste fantastično prevedli Ivan. Lepa hvala.  Vmes sem našel tudi nekaj odlomkov o katerih govorim kot Islandiji, ki je včasih za neke stvari nekakšen kazalec za svet v prihodnjih letih. Konkretno oni so prvi rekli NATO-u NE, vse več pa je glasov da bi izstopili iz NATO.  Torej bo potem še kdo, le to pa se posredno dotika vašega prevoda.

Mir bo prišel v Izrael in vse te tri religije bodo z veseljem delile svoja sveta mesta. Ljudje se ne bodo spominjali več zakaj so
se bojevali.

Tole ne vem, če bo držalo. Nisem prebral Biblije, niti Korana, vendar kot pomnim mi je prijatelj iz Maroka nekoč rekel, da bo Izrael zravnan z zemljo.  Mogoče bo takrat res mir, ne vem pa kako bi z vojno silo vse tri religijo prišle tja. .

Andres

Andres, tudi tole nas še čaka:
Zaradi vojn, pandemije in  zemeljskih sprememb bo na  planetu mnogo manj ljudi  in vsak, starejši, odrasel in otrok bo neizmerno hvaležen že samo zato, ker bo živ in udeležen pri teh veličastnih spremembah.

zanimivo, da ne vidimo česar nočemo videti... ;)...in zakaj bi vsi morali ostati v tej razsežnosti, če sprejemamo, da je to samo obdobje učenja in nas po določeni prehojeni poti čaka prehod v višjo dimenzijo  ???

lep mavričen pozdrav  :D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Ivan

• Novinec
  • *
« Reply #19 on: November 21, 2008, 01:35:18 PM »
Andres
Namreč napovedi Majev so se do sedaj vedno uresničile.
Največji vzroki vojn so posredno ali neposredni povzročile
religije. Te pa bodo z dvigom zavesti izgubile primat nad
našim našem življenjem.
Ker je zelo mako časa si velja te napovedi zapomniti nakar
bomo na lastni koži občutili, gre pa za to, da se pripravimo
in spremenimo za duhovni napredek kot je opisano v teh
prerokbah.
« Last Edit: November 21, 2008, 01:38:29 PM by Ivan »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #20 on: November 21, 2008, 02:41:12 PM »
Res je Ivan. Torej smo nekateri v prednosti, saj ne delimo ljudi na veroizpoved.  Naj zapišem, da je moj najboljši prijatelj pravoslavec, potem so za njim katoliki, protestanti omenjen je bil tudi prijatelj iz Maroka, torej musliman, za mano pa je vrsta srečanj z  budisti in hiundisti. :) Verjamem, da je tu še več takih ki imajo religiozno obarvano družbo in jih to ne moti.

Andres
« Last Edit: November 21, 2008, 03:03:06 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline kailee

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #21 on: December 05, 2008, 09:41:32 PM »
Svaka vam čast!
Pohvale!
Ful zanimiva tema o teh Majih. Kako so bli oni pred davnimi časi že tako izobraženi.  :o

Offline Ivan

• Novinec
  • *
« Reply #22 on: December 06, 2008, 02:30:24 PM »
Res je Ivan. Torej smo nekateri v prednosti, saj ne delimo ljudi na veroizpoved.  Naj zapišem, da je moj najboljši prijatelj pravoslavec, potem so za njim katoliki, protestanti omenjen je bil tudi prijatelj iz Maroka, torej musliman, za mano pa je vrsta srečanj z  budisti in hiundisti. :) Verjamem, da je tu še več takih ki imajo religiozno obarvano družbo in jih to ne moti.

Andres

Vedeti moramo, da filozofija jogijev ni nasprotna nobeni obliki vere - ona uči, da so vse oblike ver ustrezne in da ima sleherna svojo posebno nalogo; da sleherna zadošča potrebam človeštva v njegovih posebnih razvojnih fazah. Joga pravi, da vsak človek; ne glede na svojo veroizpoved  in  na svoje dojemanj o božanstvu; resnično časti  Veliki Um, ki ima mnogo imen, ter da  niso važne oblike različnih obredov, temveč nagibi, ki so jim osnova.

« Last Edit: December 06, 2008, 02:32:19 PM by Ivan »

Offline klarus

• Mojster
« Reply #23 on: December 06, 2008, 03:30:55 PM »
Podal bi nekaj preroških misli.......

hecno..nič novega za mnene :)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #24 on: December 11, 2008, 10:25:02 AM »
Podal bi nekaj preroških misli.......

hecno..nič novega za mnene :)

a ne, kako se samo tančice odstirajo...pa vse nekam znano... ;)

poglej uro ko si pisala  ang:
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline klarus

• Mojster
« Reply #25 on: December 11, 2008, 11:55:36 AM »
poglej uro ko si pisala  ang:
hahahahaha ;D
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #26 on: December 11, 2008, 12:55:03 PM »
...at 11:55:36... ;) :D

DZK število - 656

Offline klarus

• Mojster
« Reply #27 on: December 11, 2008, 01:25:10 PM »
hehe, očitno konkretno letajo okol mene ;D
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #28 on: August 27, 2009, 03:01:07 AM »
Našel sem dva izredno zanimiva videa indijancev iz Gvatemale. Priporočljivo je ogledati si oba, spodnji pa ima vir na spletni strani http://www.instituteforculturalawareness.com

Andres

[youtube=425,350]kr__EgM3c9U[/youtube]

[youtube=425,350]eoP2ruhmtOc[/youtube]

t is my greatest pleasure to know that 8, almost 9 years later the next Gathering of Indigenous Elders is about to take place in Arizona. Based on the Mayan Prophecies, several years ago, I had the vision to do these gatherings; and so, in 1995, with the help of Creator, I organized the First of these gatherings here in Guatemala, in the Center, the Land of the Quetzal. Like our Mayan Prophecy says: "Those of the Center may unite the Eagle of the North with the Condor of the South, we will meet, for we are one like the fingers of the hand." Two years later, in 1997, the Second gathering of Indegenous Elders was held in South America, Bogota and the Amazon jungle in Colombia, the Land of the Condor. Two years later, in 1999, the Third one in North America, New Mexico, USA, the land of the Eagle. We joined Americas!

After the Third gathering, the Sacred Staff that had helped us join the three Americas was gone and the gatherings stopped. Eight years of stagnation followed. But now the Sacred Staff is back, the movement has returned. Now we want to reach all corners of the world. All those who come to participate in this gathering will be Messengers of the Prophesies, Messengers of Peace, Warriors to save our Mother Earth and all those who inhabit her: brother animals, trees, all living beings and the world of the stone people. Together we can do it. Together we can bring peace.

« Last Edit: August 27, 2009, 03:14:38 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #29 on: August 28, 2009, 02:58:42 AM »
Sinoči sem se tako za te Indijance zapel, da sem v trenutku kupil njihov video.   Preprosto takšen video ni za na torrent in kdor ga gor da je nesramen, saj okoli njega se ne vrti miljonski zaslužek, kot konkretno od Hollywodske produkcije.

[youtube=425,350]NRCAy1GxP-c[/youtube]
Moja astro karta

9ZK število 858