Author Topic: I Mag - čarovnik  (Read 13525 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tamara

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: 1 Mag - čarovnik
« Reply #15 on: June 08, 2008, 11:17:35 AM »
Sončka tudi tebi Tar_Mar. Hvala, zelo lepo!  :)
« Last Edit: June 08, 2008, 11:22:26 AM by Tamara »
Stella

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #16 on: June 08, 2008, 11:30:14 AM »
Hvala Tar_Mar, zanimivo, zelo zanimivo  :)

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #17 on: June 08, 2008, 12:51:20 PM »
Cudovita razlaga.
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #18 on: June 08, 2008, 04:49:09 PM »

Tudi ja lahko rečem "čudovita razlaga".
Dodati pa moram: tisti, ki se poskušamo  učiti karkoli novega(tarota), moramo zelo velikokrat prebrati osnove, vključno z zgoraj zapisanim sestavkom. Saj ne gre za to, da

"Tarot ni faks, ko se napiflaš, dobiš oceno, postaneš dipl, dr, .in nato ......"

Kolikokrat sem šla brat pomen astroloških znamenj in planetov, pa je to šele A od abecede; ko so osnove v malem prstu, šele lahko primerjaš in povezuješ.
Malo je samoukov (po mojem mnenju je to Tesla), ki iz nepopisanega lista papirja ustvarijo NEKAJ.

Pa te prosim, da nam še kdaj podariš takšen izdelek, prebirali in prebirali ga bomo.

lp

Offline ArOla

• Novinec
  • *
  • ...kar od srca pride, se srčka prime...
Re: I Mag - čarovnik
« Reply #19 on: June 25, 2008, 07:16:16 PM »

Zanimivo,. komaj čakam nadaljevanje ;)

...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline ArOla

• Novinec
  • *
  • ...kar od srca pride, se srčka prime...
« Reply #20 on: June 25, 2008, 09:27:48 PM »

Zanimivo,. komaj čakam nadaljevanje ;)

Saj bomo cel špil obrazložili. Razlago vam podajam postopoma, da lahko sledite in si čim več zapomnite.

:)

Tar_Mar

pametno ;)

...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #21 on: June 25, 2008, 09:39:13 PM »
KLOBUK

Njegov klobuk je KMEČKI. Kar nam da vedeti, da je oseba človeških, enostavnih rešitev in nazorov. Ima torej "zdravo kmeško logiko in pamet"  s katero na najbolj enostaven način prihaja do najboljših rezultatov.

:) Vaš

Tar_Mar

Tele s klobukom mi je pa sapo vzela...
Vsi Magi, kar jih hodi po svetu (po cirkusih in tudi na resnejših prikazih) imajo na glavi cilinder, torej so gosposki; tale "naš", je pa kmečki - od kje se je vzela ta bistvena RAZLIKA?, to se mi poraja v mislik že cel večer???

lp

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #22 on: December 15, 2008, 10:29:26 PM »
Sem pozorno prebrala vse o Čarovniku. Ker imam sama, zaenkrat, Oshotove karte, sem razmišljala, kaj ima skupnega s čarovnikom Oshotovo BIVANJE.

Po moje je skupno to, da ima ženska (moški - ni važno - človek pač) na tej sliki stik z zemljo, pomemben, vendar tanek. Sedi na lotosovem listu, ki je prav tako simbol razsvetljenja, duhovne moči in moči življenja. Pred njo (njim) se odpira neskončno nebo, zvezde, kometi... Tudi oblačilo, torej zunanjost, ni pomembno. Važna je odprtost, vedenje o  neskočno možnosti, sposobnosti, ki jih lahko izkoristimo, če zaupamo vase...

Kaj meniš tar-mar?

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #23 on: December 16, 2008, 06:59:10 PM »
Ja,  ravno to delam, primerjam. Da bi iz te primerjave povzela neke bistvene značilnosti posamezne karte. Ob Oshotovih kartah se moraš zamislit o samem sebi...

Sončka tudi tebi  :-*