Zelo zanimive izkusnje. Kako pa se sedaj pocutite? Se dogajajo se kaksne spremembe? Ali gre potem lahko stanje nazaj, kot je bilo?
Vem, mogoce osnovna vprasanja, ampak za vse tole prvic slisim.

Uf, tu bi sedalo kar precej napisat. Bom poskušala biti čim krajša.

Bistvo TH je da "čisti" vzorce/prepričanja na 4ih nivojih (jedrni nivo, genetski nivo, zgodovinski nivo in nivo duše), za razliko od drugih tehnik, ki jih čistijo samo na enem (prenašam direktno iz teorije). Prepričanja lahko rastejo kot drevo (korenina je eno prepričanje in zaradi tega prepričanja lahko nastene več novih prepričanj iz zaradi vsakega takega prepričana spet lahko nastane več novih,....). Če izpulimo "korenino", potem smo zadeli terno, če smo odstranili samo kako "vejo", le ta čez čas lahko spet "zraste". - to je odgovor na tvoje zadnje vprašanje

Torej, je možno, da gre stanje nazaj, če "delo" ni bilo učinkovito opravljenje (tako nekako kot puljenje plevela - če ga izpuliš s korenino je OK, če se ti odtrga nad zemljo,.....) Če se to zgodi, pač še enkrat iščeš "korenino".....
Spremembe ponavadi so, je pa to popolnoma odvisno od posameznika in "velikosti plevela" ali "drevesa prepričanj", ki si ga izpulil.
Po prvem/osnovnem čiščenju navadno vsi "letijo". Zaradi sprostitve ujete energije se navadno vsi počutijo fenomenalno, vse laufa....

. Potem se stanje navadno umiri, če gre nazaj, je odvisno od človeka, vendar mislim, da na isto ne more več it. Človek se spet zapleta, prepleta, zaobljublja,.... in tako spet ujame svoje energijo, vendar na novih forah. Jaz vsak večer delam čiščenje teh zadev.
Drugo pa je pri zamenjavi prepričanj. Če je prepričanje (oz. so prepričanja celotnega drevesa) pravilno zamenjano, gre stanje težko nazaj na tisto, kar je bilo, razen, če oseba tako želi (toda, zakaj bi delal na sebi in si potem poustvaril isto - je pa tako: 100 ljudi, 100 čudi

). No, in pri teh zamenjavah se na začetku lahko pojavijo kake težave (ki jih je Nena natnačno že opisala). Jaz sem recimo ene dva dni malo bolj utrujena in bi spala par ur več kot navadno, tudi glavobolo se je že pojavil. Da se zamenjava manifestira na Zemlji lahko traja 3 minute, 3 ure, 3 dni, 3 tedne, 3 mesece ali pa se zgodi v trenutku. To je odvisno od osebe in njejega dopuščanja spremembam.
Spremembe se torej dogajajo (drugo vprašanje

) - ampak nikomur še ni zrasla tretja roka

, ker pač vse delaš v osebino in najvišje dobro. In dejansko se zgodi oz. spremeni tisto kar manifestiraš. Jaz, kot sem napisala, sem si ratala silno všeč

- pa da me sad čuje kaki psihiater

oz. sprejmam se takšno kot sem (čeprav sem se kao že prej, pa sedaj vidim, da sem si bolj lagala kot ne). Za ostala opažanja (predvsem na odnosih) bo treba še malo počakati, da se naredi kak vzorec, ki ga bo možno primerjati s preteklim.
Sem bila silno kratka, a?

Jaz se sicer že vse življenje počutim fenomenalno

, vendar so razlike očitno opazne (pri celi družini) odkar delam tudi TH. In to prav na vseh področjih (na dopustu smo še vreme manifestirali in to zelo uspešno). In Bog ne daj, da bi bilo tako kot je bilo prej...

Lep dan!
Iza