Author Topic: PROJEKT TRANSFORMACIJA  (Read 62055 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Re: PROJEKT TRANSFORMACIJA
« Reply #15 on: August 23, 2008, 12:02:06 PM »
Draga Maša, hvala, da si svojo izkušnjo delila z nami in za zaupanje pri celem projektu.

Cmoooooooka :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #16 on: August 23, 2008, 01:37:33 PM »
Hvala Maša in en velik objem pa lubčka na oba lica tudi tebi.  ;D :-*

Tako punce, transformirale ste se, zdaj pa veselo pogledat okrog po kakšnih fantkih  :P Še najbolj fajn je moškega imet kar pri sebi, tako boste najlažje videle tud svojo žensko - no malo heca  ;D

Čin čin na božanske poroke, tiste zemeljske
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline strela

• Novinec
  • *
« Reply #17 on: August 23, 2008, 02:22:35 PM »
Pozdravček vsem.

Ko sem zasledila, kaj Nena ponuja, sem takoj bila za stvar. In po prvi esenci se mi je kar dobro izšlo, saj sem že prej precej delala na sebi z Louiso L.Hay.
 Naslednji esenci, moška in ženska, sta mi pa dali vetra. Tudi moj problem je bila prizemljenost. Če bi me vprašali, bi lahko kar odšla nekam bogu za hrbet in mi prav nič ne bi manjkalo. Le kako dolgo ? Služba mi je postala tako odveč in tako mimo vsega, ka rada počnem, da sem resno razmišljala o odpovedi. Še dobro, da je bila tu Nena s svojo modrostjo.
Spomini...... le od kod so se vzeli ? Vse, kar sem v življenju puščala za sabo, pometla pod preprogo, se je počasi a vztrajno vračalo  v moj spomin, vse dokler nisem tega ozavestila in sprejela. Marsikaj sem morala odpustiti, sebi in drugim. In vsakič, ko sem staro navlako razrešila, sem lažje zadihala in neznansko mi je odleglo.
Moram priznati, da me je kar dobro "premetalo", a kaj bi odlašala, stvari je treba popucat. Ne mislim jih nositi še leta za seboj.
Se mi je pa kazalo na zanimiv način, kje  moram kaj storiti.  Skozi sanje, spomin, ali pa skozi telesno bolečino. Noben od teh mi ni bil pri srcu.

Neizmerno sem hvaležna Neni, da si je med projektom vzela čas in mi z nasveti pomagala skozi ta kar močan proces.

Kar se zadnje esence tiče......pravi balzam za dušo ;) Sem še vsa blažena od te poroke :-*

No, tako na kratko, če se še kaj spomnim, bom pa  pripisala.

Objemček :-*

ThetaHealing Practitioner™

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #18 on: August 23, 2008, 04:24:57 PM »
Strela...hvala tudi tebi za tvojo izkušnjo. Sem zelooooooo vesela, da si se javila tu na forumu.

Objemček in kiss :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #19 on: August 23, 2008, 06:30:40 PM »
Zdaj pa še jaz, a ne?  ;D
Jaz sem šla v projekt kot četrta s tega foruma + moj mož (ki sicer ni član foruma - je bil pa baje edini moški na projektu  ;)), torej nas je že 5  ;).
Bom podala najprej moževo poročilo, ki je sicer zelooo kratko, ker je pač moški in moški ne delijo prav radi svojih mnenj (razen redkih izjem  ;D - bi bilo fino ugotoviti v čem se le ti razlikujejo od standarda).
Skratka: moj mož (tudi sam Theta praktik) se je za projekt odločil "brez kakršnega koli povabila" - samo slišal je, ko sem se pogovarjala z Neno in rekel, da to bi pa on tudi. Najbolj mu je bilo všeč, da mu ni bilo treba nikamor it, da se je vse dogajalo ponoči  ;D ;D ;D - zelo zanimiva in uporabna informacija za avtorje sledečih projektov - kakršnihkoli  ;). Prav veliko inputa, za katerega nas je prosila Nena, od njega ni bilo  ;D ;D ;D, je bilo pa tisto kar je bilo, konkretno  ;D ;D ;D. Pridno je mantral (na moje veliko začudenje in jemal esence, celo piling je parkrat uporabil - prvič v življenju  ;)). Tako, da si z moje strani zasluži čestitke  ;). Prva esenca je bila zanimiva, saj sva oba ugotovila, da se veliko bolje počutiva v svojem telesu, čeprav se fizično ni prav hudo spremenilo  :D. Najbolj ga je sesula "ženska esenca", malo ga zgrabil ego in en dan "iz protesta" (moje predvidevanje - komu pa je pravzaprav kontriral  ;D) ni jemal esence  ;D. Tik pred "poroko" je šel na 10-dnevni post, kar ga spet potegnilo v dodatno procesiranje (čiščenje), poroka pa ga je povsem prerodila - jaz še vedno samo zevam  :o  ;D ;D.
Kot sem že omenila, je bil prvi del projekta zame prijeten in učinki opazni. Ko je Nena delala Theto na "moško esenco" sem bila na morju (sama), tako, da mi zaradi notranjih procesov nihče ni mogel it na živce  ;D ;D ;D, rahel glavobol, velikooooo spanja (kot vedno po kaki učinkoviti Theta seansi) in je šlo. Ozaveščala nisem prav hudo, saj se mi zdi, da ni potrebno vedet točno za vsako slabo stvar, ki gre. Naj gre in pride dobra....  8)
Naslednjhi dan po "ženski esenci" smo delali TH iz svetovne čakre, kjer sem dala ukaz naj energija svetovne čakre podpre proces projekta. Priznati moram, da je bila ta esenca tudi zame "najtežja". Spomini, ozaveščanje vzorcev in strahov,....., uf. Malo sem pulila prepričanja, imela celo nekaj manjših glavobolov (ker sem vedela zakaj, so hitro minili) in sedaj je prišla POROKA  :D...

Nena, hvala  :-* :-* :-*

Lep dan!

Iza
« Last Edit: August 23, 2008, 06:35:48 PM by Iza »
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #20 on: August 23, 2008, 08:36:16 PM »
Zelo zanimive izkusnje. Kako pa se sedaj pocutite? Se dogajajo se kaksne spremembe? Ali gre potem lahko stanje nazaj, kot je bilo?

Vem, mogoce osnovna vprasanja, ampak za vse tole prvic slisim.

:)

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #21 on: August 24, 2008, 08:02:32 PM »
Zelo zanimive izkusnje. Kako pa se sedaj pocutite? Se dogajajo se kaksne spremembe? Ali gre potem lahko stanje nazaj, kot je bilo?
Vem, mogoce osnovna vprasanja, ampak za vse tole prvic slisim.
 :)

Uf, tu bi sedalo kar precej napisat. Bom poskušala biti čim krajša.  ;)
Bistvo TH je da "čisti" vzorce/prepričanja na 4ih nivojih (jedrni nivo, genetski nivo, zgodovinski nivo in nivo duše), za razliko od drugih tehnik, ki jih čistijo samo na enem (prenašam direktno iz teorije). Prepričanja lahko rastejo kot drevo (korenina je eno prepričanje in zaradi tega prepričanja lahko nastene več novih prepričanj iz zaradi vsakega takega prepričana spet lahko nastane več novih,....). Če izpulimo "korenino", potem smo zadeli terno, če smo odstranili samo kako "vejo", le ta čez čas lahko spet "zraste". - to je odgovor na tvoje zadnje vprašanje  ;) Torej, je možno, da gre stanje nazaj, če "delo" ni bilo učinkovito opravljenje (tako nekako kot puljenje plevela - če ga izpuliš s korenino je OK, če se ti odtrga nad zemljo,.....) Če se to zgodi, pač še enkrat iščeš "korenino".....
Spremembe ponavadi so, je pa to popolnoma odvisno od posameznika in "velikosti plevela" ali "drevesa prepričanj", ki si ga izpulil.
Po prvem/osnovnem čiščenju navadno vsi "letijo". Zaradi sprostitve ujete energije se navadno vsi počutijo fenomenalno, vse laufa....  ;). Potem se stanje navadno umiri, če gre nazaj, je odvisno od človeka, vendar mislim, da na isto ne more več it. Človek se spet zapleta, prepleta, zaobljublja,.... in tako spet ujame svoje energijo, vendar na novih forah. Jaz vsak večer delam čiščenje teh zadev.
Drugo pa je pri zamenjavi prepričanj. Če je prepričanje (oz. so prepričanja celotnega drevesa) pravilno zamenjano, gre stanje težko nazaj na tisto, kar je bilo, razen, če oseba tako želi (toda, zakaj bi delal na sebi in si potem poustvaril isto - je pa tako: 100 ljudi, 100 čudi  ;D ;D ;D). No, in pri teh zamenjavah se na začetku lahko pojavijo kake težave (ki jih je Nena natnačno že opisala). Jaz sem recimo ene dva dni malo bolj utrujena in bi spala par ur več kot navadno, tudi glavobolo se je že pojavil. Da se zamenjava manifestira na Zemlji lahko traja 3 minute, 3 ure, 3 dni, 3 tedne, 3 mesece ali pa se zgodi v trenutku. To je odvisno od osebe in njejega dopuščanja spremembam.
Spremembe se torej dogajajo (drugo vprašanje  ;)) - ampak nikomur še ni zrasla tretja roka  ;D, ker pač vse delaš v osebino in najvišje dobro. In dejansko se zgodi oz. spremeni tisto kar manifestiraš. Jaz, kot sem napisala, sem si ratala silno všeč  ;D ;D ;D - pa da me sad čuje kaki psihiater  ;D ;D ;D oz. sprejmam se takšno kot sem (čeprav sem se kao že prej, pa sedaj vidim, da sem si bolj lagala kot ne). Za ostala opažanja (predvsem na odnosih) bo treba še malo počakati, da se naredi kak vzorec, ki ga bo možno primerjati s preteklim.
Sem bila silno kratka, a?  ;)
Jaz se sicer že vse življenje počutim fenomenalno  ;D ;D ;D, vendar so razlike očitno opazne (pri celi družini) odkar delam tudi TH. In to prav na vseh področjih (na dopustu smo še vreme manifestirali in to zelo uspešno). In Bog ne daj, da bi bilo tako kot je bilo prej...  ;D :-*

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #22 on: August 24, 2008, 08:48:06 PM »
Iza,

hvala lepa za slikovito razlago (korenine in drevo ;) ). Si bila zelo jasna.  :)
Me veseli, da ste vsi udelezenci zadovoljni z rezultatom!

Ce se boste se kdaj lotili cesa takega, pa spet napisite izkusnje. Je zelo zanimivo prebirat, saj jaz o tem prvic slisim.

Offline Ivan

• Novinec
  • *
« Reply #23 on: August 25, 2008, 03:53:38 PM »
Okultizem
Okultizem je pojem, ki označuje nauk o skritih, v znanosti še nepriznanih, dejstvih narave. Človek je bitje, ki ga tvorijo » fizično telo z  bioenergetskimi  potenciali «, nanaša pa se predvsem na človeka z običajnimi izkušnjami, ki ga v celoti imenujmo  osebnost. Druga, skrita  stran pa  je, kar je onkraj  osebnosti, a  je obenem  tudi  temelj za njen obstoj. Gre za duhovno jedro, ki ga lahko imenujemo - prevedeno individualnost, kot skriti vir naših plemenitih potencialov kot so: sočutje, ljubezen razumevanje, pravičnost, obenem pa  daje  moč  zavedanja in  bivanja nasploh, ki je  tudi kot najvišji nivo človeka »dušo«, ki ji v teoriji jogijev imenujejo »porušo«, kot najvišjo, za nas še  nedoumljivo, nepredstavljivo stopnjo duhovnosti človeka.
Ko izhajamo iz opisanega, si  lahko  okultnost  ogledamo z  dveh zornih kotov. Prvi je zelo širok in zajema vsakršno zanimanje za reči, ki jih znanost še ne priznava. V tem primeru je okultist vsakdo, ki se ukvarja s še neraziskanimi, nerazložljivimi področji in fenomeni.  Za  nas  okultizem pomeni raziskovanje nefizikalnih pojavov, oziroma področja  pod atomskih energij nične točke imenujemo jih tudi prana, bioenergija itd.
Če pa na okultizem gledamo kot na nauk o notranji zgradbi osebnosti, se nam slika spremeni.  Čeprav  še ne poznamo vseh skritih kotičkov in načinov delovanja sveta naših misli, čustev, občutkov, vendarle le ti tvorijo našo običajno izkušnjo, saj se jih ves čas zavedamo. Pravi okultizem je potemtakem nauk, ki se tiče notranjega, skritega nadzavestnega življenja in njegovega izražanja navzven. Ali drugače lahko govorimo o duhovni poti razvoja človeka. Okultna pot, je torej pot zavedanja, poglabljanja, razumevanja in meditiranja ta pot pa  gradi na razumu, ne na  kakršnemkoli, temveč na  kultiviranem, umirjenem oplemenitenem ter jasno razsvetljenem razumu.
V meditaciji človek spoznava na tej poti, božansko naravo. Pri tem pa ne zaobide razuma marveč ga poskuša čimbolj umiriti, prečistiti, da bi tako lahko sprejemal in prevajal impulze z višjih, nivojev duhovnih ravni in Z vsakim korakom meditacije dosega določeno stanje, no vsak korak ima točno določen namen in pripelje do določenega  cilja. Okultist  si  prizadeva  dodobra  spoznati  notranjo, božansko naravo, ne zgolj v sebi pač pa z vsem, kar se nahaja okoli njega samega, tako poskuša prepoznati, videti in spoštovati iskro notranjega življenja. Postopoma se uči samostojno prepoznavati in obvladovati zakonitosti, ki sledijo tem našim pojavnim življenjem,  spoznati tisto, kar je v ozadju, kar je temelj vsega pojavnega. Prav tako skuša odkriti tudi skrite zakonitosti osebnosti, vendar le z namenom omogočiti duhovnim sposobnostim, da zaživijo in se izrazijo v času svojega življenja in taka spoznanja dejavno vključuje v življenje in s tem vpliva nanj, ga spreminja ter plemeniti.
Nedvomno je danes v porastu okultni pristop k duhovnosti in v veliki meri določa racionalni spoznavni pristop, saj je današnji človek odvisen od svojih razumskih sposobnosti. Znanje in vedenje, sposobnost hitrega sprejemanja informacij, njihova interpretacija in hiter, premišljen in logičen odziv nanje je porok za uspešno vključitev v družbo. Stališče učiteljev joge je, da, da so namreč praktične vaje vrednotene 90% in le vrednoto 10% pripisujejo teoriji.
Drugi pomemben vzrok pa je obdobje, v katerega vstopamo . Če je bila naša pot v preteklosti usmerjena stran od posvetnega življenja nova  pa  prinaša sodelovanje  in vnaša tako duhovna spoznanja v vsakodnevno življenje, s  čimer spodbuja tudi  k  razumevanju duhovnih spoznanj zakonitosti, ki veljajo v celotnem vesolju – kozmosu ter tako k prepoznanju božanske narave o vsem, kar obstaja. Torej, je evolucija postopno spajanje starega z novim, kar ji daje  smisel duhovnemu iskanju v  današnjem času. Pa vendar: vsaka doba, vsako obdobje, vsak korak na tej poti vsebuje dosežek pretekle dobe, prejšnjega obdobja, prehojenega koraka in ta dosežek tako nadgradimo z novim spoznanjem.
« Last Edit: September 04, 2008, 05:38:40 PM by Ivan »

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #24 on: August 25, 2008, 04:18:15 PM »
Draga Iza, hvala tudi za tvojo izkušnjo in izkušnjo tvojega možka..Čeprav bi prav rada slišala kaj iz njegovih ust oz. izpod njegovega "peresa"...ampak je vseeno pogumen dečko, da se nam je pridružil...

Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #25 on: August 25, 2008, 04:27:27 PM »

Uf, tu bi sedalo kar precej napisat. Bom poskušala biti čim krajša.  ;)
Bistvo TH je da "čisti" vzorce/prepričanja na 4ih nivojih (jedrni nivo, genetski nivo, zgodovinski nivo in nivo duše), za razliko od drugih tehnik, ki jih čistijo samo na enem (prenašam direktno iz teorije). Prepričanja lahko rastejo kot drevo (korenina je eno prepričanje in zaradi tega prepričanja lahko nastene več novih prepričanj iz zaradi vsakega takega prepričana spet lahko nastane več novih,....). Če izpulimo "korenino", potem smo zadeli terno, če smo odstranili samo kako "vejo", le ta čez čas lahko spet "zraste". - to je odgovor na tvoje zadnje vprašanje  ;) Torej, je možno, da gre stanje nazaj, če "delo" ni bilo učinkovito opravljenje (tako nekako kot puljenje plevela - če ga izpuliš s korenino je OK, če se ti odtrga nad zemljo,.....) Če se to zgodi, pač še enkrat iščeš "korenino".....
Spremembe ponavadi so, je pa to popolnoma odvisno od posameznika in "velikosti plevela" ali "drevesa prepričanj", ki si ga izpulil.
Po prvem/osnovnem čiščenju navadno vsi "letijo". Zaradi sprostitve ujete energije se navadno vsi počutijo fenomenalno, vse laufa....  ;). Potem se stanje navadno umiri, če gre nazaj, je odvisno od človeka, vendar mislim, da na isto ne more več it. Človek se spet zapleta, prepleta, zaobljublja,.... in tako spet ujame svoje energijo, vendar na novih forah. Jaz vsak večer delam čiščenje teh zadev.
Drugo pa je pri zamenjavi prepričanj. Če je prepričanje (oz. so prepričanja celotnega drevesa) pravilno zamenjano, gre stanje težko nazaj na tisto, kar je bilo, razen, če oseba tako želi (toda, zakaj bi delal na sebi in si potem poustvaril isto - je pa tako: 100 ljudi, 100 čudi  ;D ;D ;D). No, in pri teh zamenjavah se na začetku lahko pojavijo kake težave (ki jih je Nena natnačno že opisala). Jaz sem recimo ene dva dni malo bolj utrujena in bi spala par ur več kot navadno, tudi glavobolo se je že pojavil. Da se zamenjava manifestira na Zemlji lahko traja 3 minute, 3 ure, 3 dni, 3 tedne, 3 mesece ali pa se zgodi v trenutku. To je odvisno od osebe in njejega dopuščanja spremembam.
Spremembe se torej dogajajo (drugo vprašanje  ;)) - ampak nikomur še ni zrasla tretja roka  ;D, ker pač vse delaš v osebino in najvišje dobro. In dejansko se zgodi oz. spremeni tisto kar manifestiraš. Jaz, kot sem napisala, sem si ratala silno všeč  ;D ;D ;D - pa da me sad čuje kaki psihiater  ;D ;D ;D oz. sprejmam se takšno kot sem (čeprav sem se kao že prej, pa sedaj vidim, da sem si bolj lagala kot ne). Za ostala opažanja (predvsem na odnosih) bo treba še malo počakati, da se naredi kak vzorec, ki ga bo možno primerjati s preteklim.
Sem bila silno kratka, a?  ;)
Jaz se sicer že vse življenje počutim fenomenalno  ;D ;D ;D, vendar so razlike očitno opazne (pri celi družini) odkar delam tudi TH. In to prav na vseh področjih (na dopustu smo še vreme manifestirali in to zelo uspešno). In Bog ne daj, da bi bilo tako kot je bilo prej...  ;D :-*

Lep dan!

Iza

Iza, kapo dol..To si pa tako lepo slikovito opisala, da razume še popoln laik :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #26 on: August 26, 2008, 01:28:58 AM »
Zelo lepo napisano Iza.  Mislim, da bi moral vsakdo malo več o TH doživetjih napisati, za to pa je odprta tudi za to namenjena tema, kot pomnim.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #27 on: October 05, 2008, 01:59:11 PM »
Zaradi povpraševanja začenjamo nov krog tega projekta v torek 14.10. Če koga slučajno zanima, naj se mi javi na privat. :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #28 on: October 20, 2008, 05:27:30 PM »
Samo na kratko, da poročam. Tokrat nas je v projektu 13. Proces lepo teče, vsi so zelo pridni in delajo naloge kot se šika. Tokrat imamo zraven že 3 moške predstavnike, kar je zelooooo pohvalno.
Kar se mene tiče, sem bila poleg pri theta za "tukaj in zdaj" kar sem dodala k 1. delu, ki obsega tudi fizično telo in prvič nismo delali. Moja reakcija je bila, da sem dobila takoj po theta, še isto noč vročino in drisko. Tako, da čiščenje se je začelo. Drugače pa se še bolj zavestno zavedam trenutkov in moj um je veliko bolj umirjen, kot je bil. Fajn. :D
Morda še kaka forumovka doda svoj komentar... 8)
« Last Edit: October 20, 2008, 05:31:15 PM by Nena »
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #29 on: October 20, 2008, 08:06:52 PM »
Samo na kratko, da poročam. Tokrat nas je v projektu 13. Proces lepo teče, vsi so zelo pridni in delajo naloge kot se šika. Tokrat imamo zraven že 3 moške predstavnike, kar je zelooooo pohvalno.
Kar se mene tiče, sem bila poleg pri theta za "tukaj in zdaj" kar sem dodala k 1. delu, ki obsega tudi fizično telo in prvič nismo delali. Moja reakcija je bila, da sem dobila takoj po theta, še isto noč vročino in drisko. Tako, da čiščenje se je začelo. Drugače pa se še bolj zavestno zavedam trenutkov in moj um je veliko bolj umirjen, kot je bil. Fajn. :D
Morda še kaka forumovka doda svoj komentar... 8)

Poročam, ko bo čas. ;D Danes sem že tako nethetično zdrmana, da je joj. (ali pa je to prav to!
) ;)