Hojla, da tukaj malo podelim moja prve občutke po 2. delu transformacije. Nena, čeraj sem imela popoldne predavanja, tako da sem šele danes videla tale hec, sem pa mantrala včeraj zvečer in danes zjutraj in prvi občutek danes je bil - joj kako gre danes tale mantra bolj mehko in globoko. Do moške energije in moških nasploh sem imela vedno neki robat, obrambni pristop (ta ugotovitev je prišla ta trenutek), čeprav sem se brez njih počutila nepopolna ženska.
Nena, predvidevam, da si imela z menoj ponoči kar nekaj posla, sem se zbudila malo pred četrto, spomnim se nekih misli o očetu, nato pa spet kot medo...
Ampak danes se že ves dan počutim drugače, Nekam mehko razmišljam o moških, včasih smo imeli v šoli akcijo "nič nas ne sme presenetiti" in jaz sem bila v takšni obrambni poziciji vedno naravnana na vsak moški dražljaj, danes pa ne čutim te potrebe.
Toliko zaenkrat, Nena ti pa me ne izpusti iz rok, saj se globoko v sebi še vedno branim pred nečim... bojim se, da bi v svoji milini spet popustila besedam nekoga in zašla na pot, na katero sem se vračala tolikokrat znova in znova z istimi vzorci.
"Jaz sem Božanska moč, ki se udejanja v moji fizični reaalnosti z ljubeznijo, radostno, lahkotno in na popoln Božanski način v moje njvišje in najboljše dobro sedaj." Hvala ti Nena

Sonja