Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte - II. del

<< < (60/79) > >>

sonce:
Živijo, lepo bi prosila, če bi mi hotela jutri katera potegniti karto...zanima me, če je bila poteza v soboto uspešna...

HVALA  :-*

Gaia:

--- Quote from: silence on May 20, 2009, 06:58:57 AM ---
--- Quote from: Gaja on May 19, 2009, 05:03:43 PM ---Draga Silence,

Zate sem potegnila karto afirmacij Louise L. Hay:

IMAM IDEALEN ŽIVLJENJSKI PROSTOR: Vidim se živeti v čudovitem prostoru, ki izpolnjuje vse moje potrebe in želje. Nahaja se na prelepi lokaciji in je po takšni ceni, da si ga lahko privoščim.

:-* Gaja 

--- End quote ---

Upsss, ali bo tole držalo? Mogoče pa ne znam povezat s svojo situacijo, ker trenutno se nahajam na lokaciji, ki ni lih prelepa, mi je pa čist OK. Prelepa lokacija je pa 200 km od mene stran, kupljena že pred nekaj stoletji  ;D

--- End quote ---

Kadar nekaj ni čisto prelepo, si zaslužiš nekaj boljšega, kajne? Sicer pa ni nujno, da gre tu za lokacijo, ampak za stanovanje, hišo, bivalni prostor, ki je v skladu s tvojimi željami. Ali razmišljaš o selitvi, ker sem se morda naravnala na to vibracijo?

Tea:

--- Quote from: Gaja on May 19, 2009, 01:10:39 PM ---
--- Quote from: Tea on May 19, 2009, 08:02:28 AM ---Če bo katera imela čas in voljo vprašati angele še zame. Kaj mi prinaša bližnji čas ...

ang:

--- End quote ---

Draga Tea,

Zate sem potegnila karto Saint-Germaina. Priganja te predvsem k temu, da izboljšaš svoje manifestacijske sposobnosti in da začneš čarati tako, da bodo stvari zate potekale zeloooo ugodno. Mislim, da je ves dodaten komentar odveč, ker preostalo vse že itak veš.

--- End quote ---

Draga Gaja

Sem poklicala po tvojem nasvetu Saint Germaina in dejansko odlično sodelujeva. Hvala za napotek, stvari so že v pravem koloteku  ;D

Hvala ti  :-*

Gaia:
Odlično, Tea. Tudi jaz z njim dobro sodelujem.

neely18:

--- Quote from: Tejka on May 18, 2009, 12:34:03 AM ---neely18 sem ti "dolžna" še povratno informacijo... Vodo sem dala in je precej povišano število bakterij v urinu. Moram več pit in ta teden ponovno dat vodo, da preverimo, če se je izboljšalo.
Bi ti postavila še dve vprašanjci...
Zdravnica mi je dala tudi napotnico za RTG pljuč, ki se ga kar malo bojim, saj sem skoraj verižni kadilec... Bo vse ok?
Še vedno čakam na uresničitev moje tretje božične želje izpred treh let (oziroma na spisku je bila prva). Dve sta se uresničili, za to pa še kar čakam. Bo ali ne (če ne nič hudega, samo vedela bi ali naj jo pričakujem ali ne) ;)?
Objem
T.

--- End quote ---

Draga Tejka,

Na prvo zastavljeno vprašanje si si že sama odgovorila. Odgovor poišči v sebi.  Sicer si si pa že odgovorila kar v istem stavku, vprašanju.

Zaupaj in verjemi vase, pa pozitivno naravnaj miselni fokus. Vizualiziraj in uživaj že ob sami misli na to, kot da je že izpolnjena.

Objem  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version